Komentari na vest

Ako ne bude čuda protiv Ajaksa, Voša se nada Pafosu, Žalgirisu i Mariboru, a strahuje od Aeka

j

jsd je Zlo

pre oko 2 meseca

PODRSKA ZA VOSU U EVROPI OD ZVEZDASA👍
f

fudbalska beda

pre oko 2 meseca

"Ostali bi trebali da budu lagan prolaz...." __________________ Fudbaslki navijaci u Srbiji svake godine podlegnu medijsko/menadzerskim trabunjanjima. Setite se havarije srpskih timova prosle godine. Dno dna. Ma ispod dna. Ko su ti protivnici koje srpski timovi lagano prolaze? Kakva zaludjenost. Sacekajmo da kraj avgusta pa cemo videti, po obicaju, koliko ce timova proci recimo drugo pretokolo.
н

непознат

pre oko 2 meseca

Сити, Лајпциг, Јанг Бојс, Вест Хем, Фрајбург, Брага, Олимпојакос, Фиорентина, Гент и Ференцварош су били клубови против којих су играли наши клубови. Ако ти мислиш да су то слаби противници и да су у рангу ових који су у квалификацијама, онда ти није добро. Или имаш жељу да пљујеш по нашој лиги.
G

Gistgost

pre oko 2 meseca

Vojvodina realno samo da izbegne AEK i Pafos, sa ostalima moze da igra i da prodje. Doduse, bice tesko i sa Kluzem, Zalgirisom, Mariborom i Akademijom Puskas, ali to moze da se prodje. Ostali bi trebali da budu lagan prolaz.
?

??

pre oko 2 meseca

Ajaks je iz sezone u sezonu sve gori, pogotovo pocetak lose igra. Prosle sezone ako se ne varam u kupu su ispali od ekipe iz cetvrte lige koja je sigurno slabija od vose. Ako vosa bude od pocetka igrala bez straha i respekta moze do dobrog rezultata. Svake godine u kvalifikacijama ispadaju neki favoriti, mozda je ova godina kobna po ajaks. Srecno vojvodini, vreme je da naprave korak napred
B

Baxter88

pre oko 2 meseca

To je to nase tradicionalno lozenje bez pokrica i onda nam posle djavo kriv! Taj Ajaks je krs ali krs u evropskim okvirima, za Vosu su i dalje mlazni avion! Dinamo Kijev su svi zaboravili u Evropi jer nema vise love, rat je itd ali za ovakav Partizan su televizor u boji! Treba biti malo realan...
C

Chiske

pre oko 2 meseca

Molim te nemoj, ajax igra veoma brzo imaju sistem i na osnovu toga biraju igrace. Pogledaj pripremne utakmice. Bice jako tesko ali nije nemoguce samo treba svi da budu na 100% i vise od toga i bez straha jer strah je poraz. A nema sta da se izgubi...
н

нс бој

pre oko 2 meseca

Мале су нама шансе против било кога,можда против Марибора.Пафос мислим да је јачи од нас,ал би могли да се носимо,против осталих имамо мале шансе.А ако се уђе у групе морали би се појачати са бар два проверена играча,један нападач и један штопер. Било би ок да нам се врати жреб за Ајакс па да сад добијемо најлакшег противника.
K

Kumovi Vrbas

pre oko 2 meseca

Chiske brate ako citas moj komentar. kako da nabavim kartu za Ajax, isao bi da gledam u topolu to mi je 30km. Kome da se obratim, koji broj da nazovem. Hoce biti karata na blagani TSC Arene, ili moram ici za NS da kupim. Ima jos dosta vremena do tekme, nadam se da necu cekati zadnji dan da se sve rasproda.
E

Evo

pre oko 2 meseca

Sad ce portparol, spava jos
C

Chiske

pre oko 2 meseca

Za gostovanje u Amsterdam prijave su na zapadnoj tribini stadiona Vojvodine u sopu navijaca od 10h do 18h, 60 eura je cena sve zajedno sa prevozom i kartom. Ako kupis godisnju onda ti je cena 20 eura. A za topolu ne znam sta da ti kazem ja cu uzeti godisnju kartu i idem sopstvenim prevozom.
R

Rodoljubi NS

pre oko 2 meseca

Zar ti ne navijas za drzanu miljenicu Partizan iz beogradskog pasaluka?
K

Kumovi Vrbas

pre oko 2 meseca

Idem na blef pa sta bude, nadam se da cu naci karte na blagajni TSC Arene
A

Analiza NS

pre oko 2 meseca

Dobro bi bilo da Voša udari na AEK ili Panathinaikos. Da se Grci iz Atine upoznaju sa gigantom iz srpske Atine. JEDEM LUKA I SLANINE NAVIJAČ SAM VOJVODINE!!!!!!!!!!
U

UE

pre oko 2 meseca

Partizan i Vojvodina....kakva crna Evropa!!!! Zvezda....Liga Konferencije,to je taj nivo
M

Milence Pilence

pre oko 2 meseca

Možete Vi tooo🍀🐞... Samo hrabro💪✌️
m

mudrac

pre oko 2 meseca

Pafos, kako lepo mesto, alo seljani ste bili ? :)
R

RobinHood91

pre oko 2 meseca

Ako ćemo realno, za Vojvodinu bi najbolje bilo da igra u ligi konferencija, i da na taj način kroz to takmičenje donese što više bodova za Srbiju. Partizan po trenutnoj formi i sastavu je takođe ekipa za ligu konferencija, dok CZ bez obzira na želju da igra u ligi šampiona... Možda bi najbolje bilo da igra grupnu fazu lige Evrope i na taj način takođe donese koji bod više našoj zemlji.
P

Paa

pre oko 2 meseca

Dve je tačno osim za Partizan. On jedva da ima kvalitet i za našu raspalu ligu a za više od toga nije.
N

Niko bitan

pre oko 2 meseca

Zvezda ako udje u LŠ u startu donosi 4.000 bodova za klub a 800 bodova za Srbiju, što je ekvivalentno dve pobede u grupnoj fazi. Tako da pored želja mislim da je i za srpski fudbal najbolje da uvek ima jedan klub u LŠ i tako donosi ogroman novac i promociju našoj ligi. Ali slažem se da kvalitetom nismo nikako za LŠ to se pokazalo u prethodnim sezonama.