Humanitarni tiket Gradskom muzeju Vršac donira pola miliona dinara

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.05.24. | 11:07

U mesecu za nama, dobitni tiket popunio je selektor Delfina Uroš Stevanović, dok su listiće sa zagarantovanim dobitkom odigrali Petar Denda, Haži Petar Božović i Ratko Nikolić

Nova šema tipovanja u “Humanitarnom tiketu u podne”, odnosno kompanijski osiguran dobitak u iznosu od 100.000 dinara u toku aprila doneo je zavidan rezultat. Gradskom muzeju Vršac, uplaćujemo 499.500, i to sve na osnovu jednog dobitnog i tri listića koja su donela zagarantovan dobitak.

Ali, da krenemo od samog početka, jer neophodno je da podvučemo da smo mesec otvorili uz dobitni tiket selektora Delfina, Uroša Stevanovića, koji je pogodio četiri vrlo zanimljive dvojke i došao do dobitka teškog 199.500 dinara. To je ono najbolje u mesecu za nama, a zatim su sreću okušali Petar Denda, predsednik USNS-a, glumac Hadži Petar Božović i prvi kapiten rukometne selekcije Srbije, čuveni Ratko Nikolić. Pošto su tiketi navedenih poznatih ličnosti osigurani Mozzart polisom, ništa ih nije moglo oboriti. Na osnovu njih, sabrali smo ukupno 300.000 dinara, što uz navedeni dobitni listić donosi skoro pola miliona dinara Gradskom muzeju Vršac, osnovanom devedesetih godina, dalekog 19. veka.

Izabrane vesti

Uspeh akcije tiče se i Bosne i Hercegovine! Mozzart će dobitak donirati Udruženju za podršku osobama sa mentalnim poteškoćama i invaliditetom “Menssana”, Sarajevo. . Naime, dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije. Ulog iznosi 100 KM, a zagarantovan dobitak 250 KM. Na osnovu ove računice, u BiH će pomenutoj instituciji biti doniran iznos od 1.149 KM.

Dakle, idemo iz plusa u plus, još od 10. juna, 2016. kodine, kada je prvi listić s ulogom od 3.000 dinara popunio je fudbaler Uroš Spajić. Naravno, vremenom smo evoluirali, postavljali nove standarde u svetu betinga s plemenitim ishodom, pa smo do sada u akciji ukupno donirali 32.246.009 dinara.

Doneli smo odluku da plemenitost nema granicu! Nastavi da pratiš “Humanitarni tiket u podne”.


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizadobitni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara