Komentari na vest

KRAJ: Češka – Turska 1:2; Gruzija – Portugal 2:0 (VIDEO)

C

CZ***

pre 3 dana

Ovo nema smisla. Portugalija gubi od Gruzije. Sramota. Cigani. Sudija Mađar uništio Čehe. Ova đubrad u Varu nisu ni gledali onaj penal i gol za Čehe. Jedni od tragičara na ovom EP.
G

Gosttt

pre 3 dana

Nadam se da su nasi gledali kako se Cesi i Gruzini bore
A

Ajdehoven

pre 3 dana

Penaldoljupcu,sto mi govori da je M10 G.O.A.T OSVOJIO SVETSKO PRVENSTVO. ono za sta si jedino mogao da se u'fatis ;) a jel ovaj drugi?
m

mesiljupci - najveca sekta

pre 3 dana

I ja bi ga osvojio da su mi ga namestili kao Mesiju. Cega se pametan stidi...
S

Sakartvelo

pre 3 dana

Gledajte Srbi Gruziju i stidite se vašeg pristupa. Od zalaganja na terenu do podrške na tribinama.
S

Svi danas igraju fudbal!

pre 3 dana

Osim nas...
Z

Znaci

pre 3 dana

Portugal namerno bira slovence
2

2207

pre 3 dana

Super pustili Gruzíju . I onako sú prvi Ko sve prati fodbal 😔😔
A

Alal vera

pre 3 dana

Kako igra Gruzija...

1.6 multijet

pre 3 dana

Svi igraju batice, bore se za svoju zemlju. Jbg, nekome je bitnije da je kosica na mestu (citaj Vlahovic), a neko igra i gine..
R

Rolando pacsle

pre 3 dana

Sta ce ovaj Ronaldo na terenu kada su vec izborili prvo mesto? Umesto da odmara, zauzima mesto nekome mladjem sa klupe, on dobija zuti karton. Kakav tikvan a i selektor koji mu to dozvoljava, samo da bi dao gol maloj Gruziji da ima za netflix dokumentarac.
N

Nanas

pre 3 dana

Rumunski Madjar sudi mec koji je od zivotne vaznosti za Madjare, i posle kazu nije sve dogovoreno i namesteno, covek iskljuci Ceha, i oprosti 2 crvena Turcima, zaista zalosno,smesno gde ide fudbal, ali nadam se da ce Gruzija da poremeti sve planove
L

Lalla

pre 3 dana

Svaka reprezentacija je sa više želje i veče borbenosti odigrala ovaj turnir
J

Jambb

pre 3 dana

Ne slazem se, sem SMS-a, svi su uglavnom davali sve od sebe, ali losa taktika i selekcija igraca su ucinili da izgledamo uzasno
A

Ajdehoven

pre 3 dana

Kristinano penaldo od 2004 je izveo na sest evropskih 30 slobodnih udaraca. I pogodio za sad,0 puta. Ima sansu danas i u osminu fin,protiv slovenije verovatno,ili madjarske. Ovaj odmara mladje,a deku sa 40 ljeta da mu ucini da se okiti licnim trofejom. Koliko bolest ide daleko,jos da kazu da je u ovu "najtezu grupu" objasnio.
M

Mesiljupci - najveca sekta

pre 3 dana

A opet, maltene je izjednacen po broju golova iz slobodnjaka sa tvojim ljubljenim Mesijem, sto ti govori sta?
j

johanes15

pre 3 dana

sto govori da je na pocetku karijere uneo da ih izvodi i da je gomilu dao boraniji sa dna tabele spanske, engleske i arabijske lige (gde ponovo daje slobodnjake posle par godina pauze)
L

Lfc1

pre 3 dana

Gledaj ovog odvratnog luzera od martineza stavlja brata egobolesnika opet u postavu protiv superjake gruzije ))))) da bi postigao gol,da budu one fore kao na S.P,peto svetsko,sesto evropsko...jaoooooo koja dva bolesnika. A to sto je ispracen sa svakog najveceg Svetskog i nikad nije postigao gol u eliminacionoj fazi,se ne vazi ))))) na evropsko i to proslo nije bio x faktor. Kako mi je samo drago sto je BOG resio u Qatar situaciju,koja nije ni postojala. Kakav klasik sa gruzijom,za decicu.Hvala ti Boze za Qatar!!! Djokovic,Messi,Jordan.
G

Gost1991

pre 3 dana

Koliko si ti decko mentalno zaostao...