Komentari na vest

Pucajte, ljudi! Od Danske do Danske smo dali samo tri gola iz daljine

T

Ture92

pre 4 dana

Ljudi veruj te sta vam kazem 2:0 za nas
а

абвгдђ

pre 4 dana

Без икакве субјективности, Србија је уз Грузију најслабија екипа на овом првенству. Очекујем лаганих 2:0 за Данце.
T

Ti bre niso ni gledao utakmicu...

pre 4 dana

Vlahovićev šut je išao pod prečku! Jedino pametno što je uradio! Čista odbrana golmana.
T

Ture92

pre 4 dana

Srbija-Danska 2:0
D

Domagoj Vida

pre 4 dana

Nisam simpatizer kroasana, ali slusam danas onog njohovog selektora Dalica. Preuzima čovek svu odgovornost za neuspeh reprezentacije. A Kiksi iz Pasipoljanu, ni za šta. Još oće da promenimo ime stadiona u Niš da se zove po njemu. Koji luzer... Idi bre u Kinu i zaje*avaj njih.
S

Sekula 09

pre 4 dana

Ma ocemo kako da ne, ima da prsti na sve strane, pravo shenlucenje😀
0

0211

pre 4 dana

Zadnje dve tri godine mi igramo fudbal koliko da izadjemo na teren. Da protivnik ima sa kim da igra. Nit sansa izgradjena, sut na gol, dadosmo jedini gol iz prekida.

Pule

pre 4 dana

Zato i kazem bolje ubaciti ilica koji ima odlican sut kao i Samardzic ,dok sergej i nema neki sut iz daljine
S

Sekzla 09

pre 4 dana

Jasta...mada im se deda bolje snalzio po pitanju pucanja/shenlucenja😉
D

DekiSavic

pre 4 dana

Pule,od Tadica niko nesme da pridje lopti. Sreca nije ga bilo protiv Slovenaca pa Ilic izveo odlican centarsut iz kornera.
S

Srbenda 77

pre 4 dana

Bez obzira na sve Piksijeve vratolomije,par puta sam pisao, a naši analitičari ćute,i u principu su tanki,rak rana ove teprezent.su zadnja dva vezna igrača,koji god igraju oni su potpuno BEZOPASNI za gol,niko ne pamti njihov gol,njihov pas da okrene stranu,pas koju cepa odbranu,samo ispunjavanje odbrambenih zadataka a u napadu alibi igra,savki pas unazad stoperima,mozda im ni piksi ne da da nesto probaju,ali ovo je jako loše,naših 90% utakm. dva zadnja ne šutnu na gol
S

Sherlocked

pre 4 dana

Da "pucamo" ne mozemo , kapiram sleng i sve ali malo je ruzno , narocito u nasem lepom jeziku. Druga stvar mi je smo sampioni u vracanju lopte nazad. Obratite paznju kako 15 , 20 metara od centra i to na njihovoj polovini svi pokazuju da lopta ide nazad. Bez ideje , bez talenta , bez formacije i najgore bez discipline. Selektor uslikan kako pored aut linije moli Boga. Moliti se je ok ali u sebi jer radi to zbog sebe. Tip nije slucajno izabran za najgoreg selektora na prvenstvu.
D

Dejček

pre 4 dana

Pucanje nam nije strano
.

........

pre 4 dana

Nemaju oni snage da dobace iz daljine do gola, inače bi češće pokušavali. Može Vlahović da dobaci i pogodi okvir gola, a ostali mogu da dobace ali da ode nebu pod oblake recimo Mitrović, Sergej i Pavlović.
A

ApsolutnoJa

pre 4 dana

Ne pamtim neki dobar udarac sa distance vec nekoliko utakmica...
N

Nebitan63 ä

pre 4 dana

Protiv Slovenije primetio sam da svaki centarsut slovenci su izbacivali na 16 metara od gola i nijednom NIKO od nasih nije bio ni blizu tu da loptu prihvati sutne ili udje u njin sesnaesterac i da napravi pometnju.Ako i veceras tako bunarimo tesko da cemo sta uraditi.
V

Veljko9

pre 4 dana

Mi slabo koristimo visinu, onaj korner protiv Engleske Mladenovic po zemlji centrira, pa saljite visoke lopte, trojica stopera, Vlahovic, Mitrovic, Sms, Jovic.. i jedan centarsut ne mogu pogoditi
k

kfjfbr

pre 4 dana

Druže shvataju oni da treba da pošalju visoku loptu samo su limitirani i ne znaju u tome je cela poenta,evo kad si poslednji put video da je neki naš igrač loptu iz kornera uspeo da prebaci dalje od prve stative?
V

Veljko9

pre 4 dana

Slazem se sve, jedino ovaj Ilicev centarsut bio savrsen i eto gol odma..
N

Nenad1246

pre 4 dana

Kako kad mora lopta primanofi Al Nasra.
G

Gagi197

pre 4 dana

Misliš primadoni?Ronaldu? nije tebi lako
9

999

pre 4 dana

Pomesao si nas s Portugalom, tamo lopta mora promadoni Al Nasra. Ko sve ima pristup interentu majko moja..
Г

Гост

pre 4 dana

Пуц пуц ожеж ожеж
R

Rubikova kocka

pre 4 dana

Nema niko života da je raspali, jedino može Pavlović ili Gudelj nekom frljkom iz daljine 🤣🤣🤣ma idemo Srbi ❤️💙🤍... Mi smo jos uvijek na Euru dok Albanci i Hrvati ✈️
k

kolije

pre 4 dana

Sve dok ti bude važno gde su drugi biće ti super u životu
I

Ivan OL 91

pre 4 dana

Za takvo nešto je potreban kvalitetan vezni red, a mi to nemamo. Gledam Švajcarsku protiv Njemačke, Ebišer - Džaka - Frojler gotovo da ne gube lopte, a ja se ovamo samo molim da je lopta što dalje od Lukića. Fali im Zakarija, a ne osjeća se njegov nedostatak, kod nas bi bio alfa i omega. I posle se poraz od njih 3:2 smatra debaklom u Kataru.

Pule

pre 4 dana

Kako da pucaju kad igraju bez krila ,nema ko da razvuce odbranu da bi vezni resetali sa 16 metara
U

UrkeCar

pre 4 dana

Sto je najgore nisi u pravu. Nas protivnici pustaju da se vezni red dovuce do 30-25 metera od gola jer znaju da niko sutnuti nece. Pustis Lukica da radi nesto po sredini, a sta je to, to jos uvek niko nije saznao. Ja iskreno mislim da to nije fudbal sta on igra. Ja ne znam vise koja je poenta nase igre u globalu - da se vrtimo u krug i onda da vratimo loptu golmanu i opet jovo na novo kao pocinjemo od pocetka sa razvucenim linijama kao da nemamo sredinu terena (a nemamo je). Igra nam je iskreno retardirana. Hoces da ides na centarsut a drzis krilne bekove na kontra strani i kontra nozi?! Pa kako da centrira iz punog trka slabijom nogom? Debilana. I tako nas svi pustaju da se glupiramo jer znaju da nece biti dobrog centarsuta i da nece biti suta iz daljine, jer nekom opicenom logikom mi hocemo da se ili usetamo u gol sa loptom ili da sutiramo iz peterca - ovo drugo nekim cudom smo izveli protiv Slovenije 3-4 puta, sto je neverovatno s obzirom na “stil” igre a Mitar naravno ne moze vola da ubode.