Filip Kostić (©Starsport)
Filip Kostić (©Starsport)

Filip Kostić završio Euro? Srbija hendikepirana po bokovima

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.06.24. | 11:05

Čekaju se rezultati detaljnih pregleda, ali ne izgleda obećavajuće

Solidan utisak, ali poraz i što je možda još gore – prvi ozbiljan zdravstveni problem u timu Srbije. Filip Kostić protiv Engleske nije izdržao ni celo poluvreme, a prema prvim informacijama iz Nemačke nećemo ga više ni gledati do kraja Evropskog prvenstva.

Vest nije zvanično potvrđena, jer se još čekaju rezultati magnetne rezonance, koja će dati konačan odgovor o stepenu povrede. Ali reči Dragana Stojkovića da je u pitanju bol u spoljnom delu kolena i da liči na problem s ligamentima upalile su alarm u srpskom taboru.

Izabrane vesti

Čak i da problem nije teže prirode – a svi se nadamo da nije i da Kostić neće morati na operaciju – jasno je da će morati da miruje u narednim danima, a Srbija već u četvrtak igra prvu od dve ključne utakmice za prolaz u osminu finala. Protiv Slovenije od 15 sati, a onda već u utorak, opet od 21.00, i sa Danskom.

Nažalost, čini se da se Trent Aleksander Arnold – ne namerno, naravno – postarao da Orlovi tu budu oslabljeni za jednog od startera.

Protiv Engleske ga je Filip Mladenović odmenio na izuzetan način i čini se da će bek Panatinaikosa u nastavku biti zakucan uz levu aut-liniju. U slučaju nužde možda bi tu mogli da pomognu Mijat Gaćinović ili Veljko Birmančević, ali jasno je da ćemo u nastavku prvenstva biti ozbiljno hendikepirani po bokovima.



tagovi

Filip Kostićfudbalska reprezentacija SrbijeEURO 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara