(©MN Press)
(©MN Press)

Jovana Stevanović potvrdila: Od sledeće sezone – Ezačibaši

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.05.23. | 20:07

Igraće u tandemu sa Tijanom Bošković

Punih deset godina je Jovana Stevanović briljirala u italijanskoj ligi, jednoj od najjačih odbojkaških na svetu. Ali, vreme je za promenu...

Ono što se šuškalo u prethodnom periodu, ali bez zvanične potvrde, dobilo je oficijelnu formu i to upravo od srpske reprezentativke: Stevanovićeva će naredne sezone braniti boje turskog Ezačibašija!

Izabrane vesti

Kao što ponovo u reprezentaciji blistaju jedna pored druge, tako će Jovana Stevanović i Tijana Bošković od jeseni osvajati poene i trofeje u dresu turskog kluba.

Deset godina sam u Italiji i mogu da kažem da mi je druga kuća, mnogo prijatelja imam, ne samo iz odbojke, mnogo lepih stvari sam doživela u toj zemlji. Razmišljala sam, treba mi promena. Jeste ovo i najbolja liga i sve u superlativu, ali znate u 30–im… I rešila sam da promenim nešto. Potpisala sam ugovor sa Ezačibašijem i jako se radujem. Stvarno se nadam da ću zajedno sa Tićom konačno uspeti da donesem trofeje klubu“, rekla je Jovana u intervjuu za Žurnal.

Ali, pre toga, zna se, dugo toplo leto u dresu reprezentacije Srbije. I nova žetva trofeja. Ponovo sa novim selektorom...


tagovi

Jovana StevanovićEzačibaši

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara