Komentari na vest

Kraj za Anju: Crevareva 17. od 19 plivačica u četvrtfinalu

N

NN3

pre oko 2 meseca

E ovo je već ozbiljna sramota. Ne to što nije ušla u polufinale, nego što je u obe trke koje je plivala imala nenormalan zaostatak od preko 10 sekundi. Pa bolji rezultat bi imale prosečne studentkinje difa na plivanju, bez omalovažavanja Anje. Ispod svakog mogućeg proseka.
D

Dare911

pre oko 2 meseca

Čaviću, ti li si?
E

Emily

pre oko 2 meseca

Ne razumem čemu ovakvi komentari osobe koja verovatno ne bi mogla da izdrži 25 metara,a s druge strane treba da budemo ponosni i srećni što smo imali predstavnicu u plivanju na OI, pošto se u plivanje i naše plivače ulaže 0 dinara, a vi ste verovatno od onih koji veličaju ovu vlast i stvaraju od ove države ideal...tako da bez glupih komentara nekog ko se verovatno ne razume u svetsko plivanje,svetske rezultate i uopšte plivanje!
N

NN3

pre oko 2 meseca

A ti znaš da li bih ja mogao ili ne da izdržim. Kao prvo, završio sam DIF zato sam i napisao ovakvo poređenje. Opet, rekao sam da nikakva sramota nije što nije prošla, dešava se, gubio je i Novak u prvom kolu OI. Sramota je da je na obe trke koje je plivala bila ubedljivo na dnu sa ogromnim zaostacima i to na kratkim deonicama. Da je trka na 1500m ili 800m pa i ok. Pri tom, devojka koja je bila četvrta u Evropi.
E

Emily

pre oko 2 meseca

Ja kao bivši reprezentativac Srbije u plivanju ne ostavljam ovakve stručne komentare, koja pratim svako Evropsko i Svetsko,a znam vrlo dobro koliko odricanja i truda zahteva ovaj sport,i možda ponekad postoji period kada ti nešto ne ide,i kada se trudiš svim silama da pobediš sam sebe,a ne ide...možda bolje da pružimo podršku našoj Anji,nego što analiziramo plivanje,za koje treba veomaaaa puno znanja i iskustva!
H

Holse

pre oko 2 meseca

Koliko ulažemo u ove sportove u vodi,čudo je i da imamo predstavnike na olimpijadi.