TREĆA SMENA: Kruzeirovo uzdizanje i Lanusov popravni

Vreme čitanja: 3min | pon. 09.11.20. | 22:48

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, argentinski Liga kup)

Umoran od eliminacije favorita Sao Paula u šesnaestini finala Sudamerikane Lanus gostuje u Kordobi timu koji je ostavio sjajan utisak na startu Liga kupa. Taljeres je na svom terenu savladao Njuels Old Bojs 3:1 i napravio uvertiru za okršaj sa timom sa kojim u poslednja četiri duela ima po dve pobede i dva poraza. Lanus je u prvom kolu Liga kupa pretrpeo neuspeh u sudaru sa Bokom Juniors, te ga večeras očekuje popravni. Na duelima Taljeresa i Lanusa uvek pršti, a to potvrđuje i prosek od pet golova na pomenutim mečevima.

SENTRAL KORDOBA – DEFENSA I HUSTISIJA, 01.30

(Fudbal, argentinski Liga kup)

Kordoba je nastavila tako gde je stala u martu kada je ugašen fudbal u Argentini. Poraz u liga kupu od Independijentea bio joj je četvrti vezani. Ni Defensa nije blistala proletos, međutim pomerila se sa mrtve tačke plasmanom u osminu finala Sudamerikane gde je eliminisala paragvajski Sportivo Lukenjo. Izabranici Ernana Krespa takođe su izgubili prvi meč Liga kupa od Kolona (3:0), ali nadaju se pobedi protiv tima koji je na papiru ipak manje kvalitetan.

KRUZEIRO – GVARANI, 00.00

(Fudbal, Brazil 2)

Velikanu brazilskog fudbala ne cvetaju ruže ni u drugom rangu. Iz 20 utakmica sakupio je svega 23 boda. Ipak deluje da je konačno uhvatio pravi ritam pošto je u poslednja četiri meča osvojio 10 bodova. Lisice su pobeđivale Gvarani na četiri od poslednjih šest međusobnih duela i večeras će se potruditi da poboljšaju statitsiku iz malo pobegnu rivalu koji im diše za vratom sa bodom manje.

MELGAR – SPORT BOJS, 00.00

(Fudbal, Čile 1)

Poslednje dve godine Sport Bojsi gotovo redovno pobeđuju Melgar, a imajući u vidu trenutnu formu, ne deluje da će noćas biti drugačije. Lider je u seriji od tri pobede, dok je domaćin vezao isto toliko neuspeha bez postignutog gola, uz deset primljenih. Ako se Los Rosadosi naoštre, a umeli su da se raspucaju u međusobnim duelima, Melgaru se ne piše dobro.

KARAKAS – METROPOLITANOS, 01.00

(Fudbal, Venecuela 1)

Najtrofejniji klub Venecuele ne bi trebalo da ima problema protiv Metropolitansa, tima koji je u uvodne četiri runde tri puta remizirao i jednom izgubio. Karakas jeste zadobio težak udarac eliminacijom od Vasko da Game u Sudamerikani, ali u prvenstvu je skoro sve potaman. Posle tri pobede na startu, došao je remi sa verovatno najtežim rivalom Deportivo Tahirom, ali šampion i dalje ne zna za poraz.

NJUJORK DŽETS - NJU INGLAND PETRIOTS, 02.15

(Američki fudbal, NFL)

Poslednji meč devetog vikenda NFL šampionata igra se na stadionu Met Lajf u Njujorku. Petriotsima gori pod nogama, ovo je poslednja šansa da se uključe u borbu za plej-of. Džetsi su bez premca najgora ekipa u ligi, pa je izvesno da će sledeće godine imati prvog pika na draftu. Kvoterbek Nju Inglanda Kem Njuton igra očajno posle preležane korone, krivac je bio za poraz od Bafala prošle nedelje, pa mu je ovaj meč biti ili ne biti ako želi da zadrži mesto startera.

REAL KARTAHENA – KORTULUA, 02.10

(Fudbal, Kolumbija 2)

Situacija je na polusezoni jasna – Kortulua će se do kraja prvenstva boriti za sam vrh i promociju u viši rang, dok će Kartahena svim silama pokušati da ne završi na samom dnu. Gosti su u dobro seriji, vezali su tri pobede i nalaze se na svega bod od prvoplasirane Mahdalene. Međutim, Kartahena je izašla iz krize – vezala 12 mečeva bez pobede – upisala dva trijumfa u prethodna tri kola i time prepustila fenjer Barankilji. Kortulua je dobila tri od poslednja četiri meča, od kojih je samo jedan završen sa tri ili više golova.

KARAKAS - METROPOLITANOS, 01.00

(Fudbal, Venecuela 1)

Da nije Deportivo Tahire, Karakas bi već polako mogao da rezerviše kartu za finale plej-ofa venecuelanskog prvenstva. Najtrofejniji klub tamošnjeg fudbala posle četiri kola grupe B ima skor od tri pobede i remija, uz samo jedan primljen gol. Metropolitanos s druge strane još uvek čeka na prvi trijumf, ali je čak tri puta ostao neporažen. Ono što treba istaći je da je gost na svakom meču primio makar po gol, a kako stvari stoje i večeras ga čeka ista sudbina. Ipak, budite oprezni, Metropolitanos je poslednja tri puta odoleo Karakasu.















tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara