Komentari na vest

“Misterija“ Smailagić: Željko ga nije video od derbija

G

Gostmiki1234

pre preko 1 godinu

Problem je sto ste doveli nanelija, pantera, ezuna, ledeja, koji kostaju ko 80 posto nase ekipe, insamim tim ste smanjilo budzet za dovodjenje jos dva do tri osrednja igraca... plus ko zna koliko se zeljko placa... igrate stalno u rosteru sa 7 igraca i povrede ce tek da sw nizaju...
D

Dachazvezda

pre preko 1 godinu

Kako ze brzo okrenula tabela... ovaj situacija:)) Simptomatično za Željka je da on NIKAD nije kriv!! Bira sam, igrače, saradnike, budzet, dobije sta želi.. al NIKAD nije kriv!! Ljuti se kad ga pitaju i vrlo korektna pitanja na konferencijama?? Izgovor i "više sile" su uvek tu!!Kao da gledam našeg nam presvetog preCednika...
j

jsd sandzak

pre preko 1 godinu

SMAIL AGA...🤣
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Човек има на клупи Трифуновиќа, Вукчевиќа, Гласа којих уопште некористи, значи укупно ростер од 12 играча, а он кука како нема играче за тренинг. Јел се то он спрда са нама, мислим имаш 2 петорке+2 играча, како немаш за тренинг!?
V

Vladimir G

pre preko 1 godinu

Neka sa podseti najveci trener sa kojom centarskom linijom je igrao EL Radonjic prosle sezone i pobedio doticnog. 5 - Mitrovic, Kuzmic (polu-invalid posle saobracajke), Cirbes (na papiru, bio povredjen celu sezonu) 4 - sve igraci sa pozicije 3 - kalinic davidovac, simonovic i lazarevic. Davidovac je na par utakmica igrao i na 5, a Lazarevic npr spakovao Ledejla u dzep. Sve domaci igraci, ispod proseka za EL ali trener je znao da iz njih izvuce max. A Mitrovic je najbolji primer kako trener moze da napravi igraca, bez bacanja para. Od cetvorke kojoj je karijera bila u padu napravio 5 za EL (to potvrdjuje i ove sezone).
Z

Zn

pre preko 1 godinu

Nema sta, treba dovesti jos 3-4 Kamerunca da se pojaca sastav i da ovo malo igraca na ić bude na tribina. U ZMI Ze ljko evrotitulu😂😂, sramota sta rade
P

Porota

pre preko 1 godinu

Ako Ostoja misli da Evroliga može da se igra sa ovakvim rostorem, Žoc i Savić treba da mu objasne da košarka nije samo prodaja karata.
K

Kolonijalac

pre preko 1 godinu

Raspad sistema, a posle 5, 6 kola se smejali tabeli kako su oni institucija a mi fenjerasi. E samo zbog tog njihovog lozenja i nipodastavanja ostalih mi je drago, inace me ovaj klub ne zanima ni ic.
A

Austin

pre preko 1 godinu

Danila Nikolica pod hitno ! Covek CSK-U stavio 20 i Lokomotivi sad za vikend . Ubica suter , uz Ledeja mnogo ozbiljniji nego svi na poziciji cetvorke
S

Statler

pre preko 1 godinu

Kako da ne, polomi čovek noge da dođe u Partizan.
D

Danilo je Delija

pre preko 1 godinu

Danilo Nikolic je okoreli ZVEZDAS! To zna cela Podgorica! Uz Ivanovica jos od malena je navijac ZVEZDE!
V

Vojica

pre preko 1 godinu

Ne može, prezime mu se završava na IĆ!
E

El_matador

pre preko 1 godinu

Gospodine Obradovicu mnogo ste me razovarali kao covjek a jos vise kao trener,stalno nesto kukate i zalite se.Pa povrede su sastavni deo sporta pod bro jedan,pod broj dva Vi ste licno selektovali ovu ekipu i samo Vi,Savic je tubsamo radi reda sportski direktor i trece izgleda da Vi bez 40 miliona eura nemozete da funcionisete kao trener.Samo daj milione i mjenjaj igrace u toku sezone,fora je sa malim budzeton biti veliki trener
7

70-tih

pre preko 1 godinu

Još pet stranca lod hitno da se popuni roster. Ja neću da uzmem ovih 5000 što daje država, nego da se usmeri na klub, a tako bi svi mladi trebalo da urade.
N

Neki posmatrac

pre preko 1 godinu

Jeste, Lesor povredjen, boli ga lakat.. Pa sta se onda vere po obrucima kao majmun?!! Sto malo ne smanji dozivljaj?!
Š

Šahmat

pre preko 1 godinu

Izgleda da je nekoga pregazilo vreme.Kakav je to trener koji igračima psuje majku.
@

@šah mat

pre preko 1 godinu

On to radi, non stop, otkad ga znam.
B

Boc

pre preko 1 godinu

Volim i poštujem Zoca,ali njegova najveca greska je sto se vratio u Partizan....ništa on tu uraditi nece.
p

placi miso moj

pre preko 1 godinu

70% timova evrolige ima vise korisnih Srba u ekipi od Partizana.
J

Jtd

pre preko 1 godinu

Brodžijanski...koju poziciju igra ovaj covek, ako bi mogao trener da objasni, cisto zbog treninga
3

33366666

pre preko 1 godinu

Pa spiner trener koji bez miliona nigde nije trenirao.
S

Sabago

pre preko 1 godinu

Bice uskoro: "Oj Grobari jel' vam zao,Zeljko vam je otisao ! A sa njim verovatno i sve ove karakondzule od stranaca. A dok stvorite nove domace klince, proteci ce mnogo vode Savom i Dunavom. Dzabe ste ove godine bacali Ostojine,a i pare naroda. U EL poslednji,a u ABA eventualno osmi !!!
s

ssssssss

pre preko 1 godinu

Znaci uzima ga Covkins pod svoje
J

Jan

pre preko 1 godinu

Legendo, pa Madar krene fenomenalno ti ga zameniš i zaboraviš ga. Puštaš Pantera da divlja i gubi lopte
G

Gost9537

pre preko 1 godinu

ne panter ne divlja on igra sam za sebe. jako egoistican lik koji je umislio da je curry licno. ja da sutnem 10 puta trojku i ja bi pogodio tri puta. to je sljam od igraca
k

kurir djoka

pre preko 1 godinu

časovi ljubavi
t

tandaramsndara

pre preko 1 godinu

Čovek je došao u BG da se zeza,juri klinke,izlazi po splavovima,zida zgrade... Boli njega uvo i za Partizan i za nas navijače! Odlazi bre!!
G

Grgurr

pre preko 1 godinu

Ljubi te tvoj covke. Zasluzio si kobaju grande iz doline gladnih.
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Ja sam neko ko je uvek branio Obradovića.Mislim da ipak porazi u zadnje vreme idu njemu na dušu. Danas sam bio u Areni i mogu da kažem da sam se poprilično razočarao igrom.Poprilično bezidejno igramo.Ne pravimo dobro izolacije za šutere.Uglavnom nam se akcije završavaju šutevima preko ruke.Papapetru je nekoliko puta imao otvorene šuteve,ali on ne bi pogodio olimpijski bazen.Igrali smo u rotaciji sa bukvalno sedam igrača.Sa Panterom,Ledejom,Egzumom,Madarom,Nanelijem i Lesorom i Papapetruom.Anđušić koji je odličan šuter igra na kašikicu.Glas ne ulazi u igru uopšte,baš kao i Vukčević koji je danas igrao nekoliko minuta.Doveden je Brozianski kao zamena Koprivici,a čovek ni ne ulazi u igru.Ne znamo šta se dešava sa Smajilagićem.Trifunović ulazi bukvalno zadnjih desetak sekundi da bi igrao odbranu u zadnjem napadu protivničke ekipe.Mislim da to nije pošteno prema tim igračima.Ako si ih doveo u Partizan onda neka ti igraju.Ako misliš da nisu kalibar za Partizan onda ih prodaj.O odbrani da ne govorimo.Valensija sa realno prosečnim igračima nam je svaki napad dala koš.Preuzimanja u odbrani su nam katastrofalna.U svakom napadu su im igrači ostajali sami na šutu.Ako bi i promašili to su ispravljali ofanzivnim skokom jer naš defanzivni skok nije postojao.Baš loše izgledamo na poslednjih nekoliko utakmica.
9

939393

pre preko 1 godinu

Mislis poslednju deceniju?
d

darkok

pre preko 1 godinu

dosta bre više sa lažima i manipulacijom,hvala ti za evro titulu i za sve šta si doneo Tvom Partizanu i Srpskoj košarci ali jedini krivac si ti i ne živi se od stare slave nemaš više taj kapacitet da bi nas vodio moramo biti realni u timu imaš 4-5 skupo plaćenih igrača koji bi morali za njihovu platu mnogo bolje da igraju što opet dolazimo do toga da si ti jedini krivac za loše rezultate mi sada umesto da imamo minimum 6 pobeda u Evroligi mi imamo samo 4 i u Aba imamo 2 poraza realno sa ovakvim rosterom koji imamo je to neuspeh i treba da podneseš ostavku i pružiš šansu nekom mladjem treneru da izvuče maximum iz ove ekipe koji je mnogo veći od trenutnog hvala ti na svemu ali da se ne ljubimo
w

woo22o2

pre preko 1 godinu

Uzeo pare i nije nista uradio
G

Gost Like

pre preko 1 godinu

Auuu koje đđđubre od čoveka i koliko bre laže i pravi nas ludima!
m

miile

pre preko 1 godinu

čovek je alkos,treninzi i ne postoje..kraj
C

Cogito ergo sum

pre preko 1 godinu

Svašta sam pročitao i vidim pljuvačinu po Obradoviću. Međutim, ovaj komentar je pobedio. Sada je Željko i alkos. Dajte ljudi, ako smo uopšte više ljudi. Da li postoji i jedan čovek koga naš narod neće popljuvati. Čak i da ne uradi ništa sa Partizanom, Željko ostaje jedan od najvećih evropskih i svetskih košarkaških trenera. A pri tome, dolazi iz jedne male zemlje kakva je Srbija. Treba svako od nas da se pogleda u ogledalo i zapita šta je korisno uradio u svom životu. Treba da svi kolektivni postanemo malo bolji ljudi, da pojedince koji svojim kvalitetom isplivaju ne vučemo na dno nego da iskoristimo njihovu energiju i dostignuća da i mi ostali postanemo bolji. Možemo mi to, samo ako hoćemo.
T

TzT

pre preko 1 godinu

Vidjen kod Feketica trci za panterom odbeglim.
K

Krcko32

pre preko 1 godinu

Zar nije Panter ulovljen u Pioniru :)
A

Agentt

pre preko 1 godinu

Kao Grobar, info iz prve ruke. Zeljko navatao Smajlagica pijanog. Sledi raskid ugovora. zivi bili pa videli

kln

pre preko 1 godinu

Ajde da je samo alkohol..
P

PFC

pre preko 1 godinu

Željko odlazi!!!
T

TzT

pre preko 1 godinu

Vidjen kod Feketica sa odbeglim panterom.
p

pa i

pre preko 1 godinu

ta valensija igrala bez 4 igraca, koji imaju vecu minutazu od minut. Jedino Avramovic bi igrao 12-25min, Koprivica i Alen zajedno 2min bi imali. Strasno na sva usta Lesor povredjen on odigra celu ovde a u derbiju pola utakmice. Msm i prica o izgubljenim loptama to je greska u napadu! A napad najbolji imate, vi svaku primate 100p? I sta sad hoce da me ubedi neko da ranije Pera bozic i kecman ili kod nas Branko i Dobric losiji igraci nego ovi crnci u Paartizanu sad? Dosli da odrade ugovor i boli ih uvo a kolena gule i trofeje dobijaju domaci igraci koji znaju sta je i Partizan i Zvezda.
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Uložio lik milione u gomilu šutera i sad kuka što mu se povređuju centri koji igraju 38 minuta po utakmici. Koji je to poremećaj?
G

Gostiii

pre preko 1 godinu

Zašto si dovodio igrače ako ti neće igrati. Tebi ne Igra Brozianski, Madar, Vukčević, Anđušić. Sve si ih ti doveo.
G

Gosft1122

pre preko 1 godinu

Kakav alibi trener, davno nisam ovo video i doziveo! Iskljucivo tvoj poraz legendo!
n

noless

pre preko 1 godinu

Ko koga vise ovde zajebava? Ljudi pa igrate evroligu, ko vam je selektirao ekipu? Da nisam ja?ovoliko da kukas da nemas igrace za trening? Pa gde su juniori? Kaze nema domacih igraca… Gagi Milosavljebic bi srce ostavio na parketu… Kad se samo setim Djekica, Sinoveca, Strahinje Milosevica… Sve njih je Partizan cinio boljima, a oni su izgarali svaki sekund na parketu. Ovo danas… Stvarno nikad ne pljujem i uvek podrzavam, ali ovo je sramota. Dobro razmisliti vredi li ovo sto rade, da se ovoliko placaju stranci a rezultata nigde…
I

Igor978

pre preko 1 godinu

Jel ti možda i Madar povređen, ili je samo presedeo na klupi poslednjih 10 minuta utakmice, jer si ga ZABORAVIO? Kažnjavaš Madara sedenjem na klupi dok Punter prodaje 5 čistih lopti u poslednoj četvrtini, ej! Tim ti igra očajnu odbranu, koja god ekipa da dođe ubiju u igri 1 na 1 u u skokovima. Da li je moguće da je vama Papapeteu doveden da bude jedan od nosilaca igre?! Šta će ti onaj Slovak, nema 80 kila a centar, veskoristan u EL!!!! Uh na šta ste vi spucali budžet ove godine, tuga
G

Gostiii

pre preko 1 godinu

Madar je igrao jedva 13 minuta
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Ajde ne vadi se. Doveli ste onog Slovaka, Lesor igrao kao da nikada nije bio povređen. Šta oni da kažu, bez Hermansona ,Prepeliča, Himeneza, Van Rosoma??? Nikada ti nisi kriv za poraz. Koja po redu vam je ovo stotka koju primate?
T

Tomiks

pre preko 1 godinu

Nemoj vise da kukas i budi covek i preuzmi odgovornost. Za sve sto nije milionski ugovor on kaze da nema ko da igra. Pa napravi domaceg igraca nije ti ovo Fenerbahce. Sta treba da kazu drugi klubovi u ABA koji nemaju milione kao ti?Imas 10 stranaca, 6 milionskih ugovora, placenu licencu i opet pravis zrtvu od sebe. Svaka utakmica izgovor posle Zvezde si rekao da je Lesor povredjen od odigrao 39 minuta. Koga lazes?