Komentari na vest

Dauminator u Crvenoj zvezdi

b

barum 23

pre 4 dana

nista od Sengelije ,dolazi Vezenkov!!!
H

Hx

pre 4 dana

U odbrani teška rupa
R

Realno mosa

pre 4 dana

Evo ga, 50-ti igrac a u kosarci ukupno na klupi mozes da imas 12 igraca od kojih vrlo retko igra vise od 9 na utakmici a ako i igraju jedva upisu min ili dva, a i ovi 8. i 9. jedva ako sakupe 5 min. NBA timovi imaju 14 igraca max a Zvezda svake sezone najmanje 30 igraca i onda se cude sto zavrsavaju medju zadnje 3 ekipe na tabeli.
@

@Realno mosa

pre 4 dana

E sad kasno si reko, Golden State ima 17 igraca, sta nisi ranije rekao! Sta briga tebe covece koliko igraca dovodi Zvezda kad na kraju opet ima manji budzet vas, mozes ti da kupis i 100 igraca sa vasih 25melona, tvoj izbor kako trosis pare ;)
0

09999

pre 5 dana

ZVEZDA DOVODI MEKINTAJERA. DJURISICA I JOS JEDNOG VRHUNSKOG POPUT SENGELIJE ILI MONEKEA.ILIC I LAZAREVIC IDU U FMP I TIME SE OSLOBADJAJU JOS DVA MESTA U ROSTERU
L

Ludvig

pre 4 dana

Toooooo!!!!! Idemo daj još igrača da imamo 20 daj CMM, Šengeliju, daj sve i daj još.
D

DarkoSrbija

pre 5 dana

S obzirom da Djurisicu predvidjaju 40-41 poziciju na draftu ovih dana..jel ce biti neke sanse da odigra ovu sezonu za nas???

Dezurn1_Kr1vac

pre 5 dana

Navijac sam Partizana , ali mislim da je Zvezda odradila odlican prelazni rok ! Nisu srljali kao prosle sezone , ocigledno je da sve igrace sada dovodi Sferopolos ! Jedino .. dosta igraca sa 33+ god. mnogo utakmica a znamo da fizicki svi oni to ne mogu da isprate .Bice povreda ali sada ima adekvatnih zamena koji bilo ciji izostanak moze da pokrije . Pa srecno ..
3

369963

pre 5 dana

Prosle godine je formirao menadzer Dusko,bivsi trener koga poziv trenera zanima toliko da uvali nekog igraca. Pogledaj Baskoniju I Tiodora. Mislim da Zvezda sada ima ozbiljnog trenera sa svojom vizijom tima.
P

POOOODON

pre 5 dana

@DON VITO KORLEONE. I KG A GLEDAM KEMISA KAKO SVIRA HARMONIKU PA NE UMEM DA SVIRAM.KAPIRAS?
r

reb8888

pre 5 dana

...moguce da cele sezone pisete o tome, a na dan drafta ni jedan tekst o istom?...
T

Tomy

pre 5 dana

Zvezda je zatvorila roster i to je to. Bolja je ekipa nego prošlogodišnja ali tek za jedan broj a za F4 bi trebalo bi da bude tim bolji za 3 broja. Sferopulos može da udje u top 10 uz dosta sreće i napora, ako ih dobro spremi i to bi bilo ok. Ovaj momak je došao u Zvezdu da razvija karijeru i da menadžeri naprave posao ako proigra. Ne može biti nikakvo čudo od igrača ali može da napreduje. I svi bi bili srećni.
D

Don Vito Corleone'

pre 5 dana

Juče sam baš napisao da Daum ne treba da dolazi u Zvezdu, i ko za K on baš danas dodje. Nisam zadovoljan zato što je došao, mogli smo mnogo bolje rešenje od njega da nadjemo. Odigrao je samo 11 utakmica za celu EL sezonu što govori da im je bio tek treća opcija. Bolje da smo Petruševa vratili ili još pojačali ponudu za Šengeliju. Sigurno je bilo boljih opcija na toj poziciji, ali šta da se radi. Neka me demantuje na terenu i ću ovde javno reći da sam pogrešio. Kada je već došao, pa ja bih više od svega voleo da bude top pojačanja.
A

A ti kao znas

pre 5 dana

Svakom lincu poklopac...naporan si i nama zvezdasima.
p

prti

pre 5 dana

Ajd da si barem gledao igraca ili jos bolje procitao tekst pa bi i skontao da je odigrao 11 meceva zato sto je dosao krajem novembra u Efes i prvi mec odigrao protiv nas upravo. Igrao prosecno 20 minuta u EL od momenta dolaska.
D

Delija Tb

pre 5 dana

Odigrao je 11 utakmica u EL jer je dosao na pola sezone iz Italijanske lige gdje je imao poprilicno dobre brojke od 14p, 7sk za prvi dio sezone u domacoj ligi i 12p i 6.8sk u LS. Takodje, ne mislim da je doveden da bude prva cetvorka, vec mislim da ce doci jos jedan igrac tu i da je ovo vec za klasu bolje nego prosle sezone gdje si na 4 imao Simonovica, Ilica, Tompkinsa. Sada imas Dauma i Kalinu koji moze na 4. Plus sam siguran da dolazi jos jedan na 4.
@

@Don

pre 5 dana

Da si pročitao bar početak komentara video bi da je u Efes stigao krajem novembra. Nije ni mogao da odigra više od 11 utakmica. A da si pogledao njegovu statistiku na sajtu Evrolige takođe bi video da je prosečno igrao skoro dvadeset minuta po utakmici uz fantastične procente šuta u sve tri kategorije. Lično mislim da će on biti otkrovenje u sledećoj sezoni i da smo napravili pun pogodak sa njegovim dolaskom.
M

Mikelli

pre 5 dana

Ne znam da li si pogresio ali mislim da slabo pratis I olako I pausalno donosis zakljucke. Nije bio tek treca opcija I nije odigrao "samo" 11 utakmica nego je dosao u drugom delu sezone, pre toga je igrao u Italiji.
D

Don Vito Corleone'

pre 5 dana

@@@@@@. Ma da ste svi vi koji ste mi odgovorili na komentar bili bar na pola utakmica u Pioniru i Areni kao ja za ovih 10 godina EL, nego glumite tu neka fensi navijače iz kafića. A tek o fudbalu neću ni da pričam , tu imam više utakmica na Marakani nego pola vas ovde na komentarima svih zajedno. Ko ste bre vi balavanderi da meni odredjujete šta ću reći. Kada sam ja gledao kao klinac u Pioniru Trifinu trojku sa svoje polovine Partizanu, kada sam gledao kako Tomašević plače zbog osvojene titule sa Zvezdom, kada sam posle gledao Divca u Zvezdi, kada sam u tom istom Pioniru kao klinac gledao derbije u rukometu i Butuliju, Škrbića Peruničića itd itd, kada sam ja kao klinac gledao sve Zvezdine utakmice na Marakani na putu do Barija, većina vas nije bila ni u planu da se rodi. Uvek ću reći svoje mišljenje i boli me uvo šta ko misli. Zato i služe komentari da bi svako rekao šta misli. Lepo sam napisao da ću javno reći da sam pogrešio ako bude dobro odigrao, i da bih više od svega voleo da bude top pojačanje, i nema potrebe za takvim napadima samo zbog toga što sam rekao šta mislim.
A

Auuu Vito

pre 5 dana

Toliko godina,a jos uvek nemas pojma o kosarci.
M

Moj savet

pre 5 dana

Don Vito ne javljaj se vise...taman pomislim da nesto o ovom sportu znas i ti onda ovako uprskas.
P

Prti

pre 5 dana

@Don Vito Corleone' cinjenica je da si lupio i nisi gledao igraca a to koliko ko ima utakmica ovde evo ja mogu na sto da stavim sve svoje sezonske u zadnjih koliko godina na sto pa da vidimo. Nisam mogao da gledam Zvezdu 90tih ali da mi kenjas nesto da sam iz kafica komentarisem to mozes da uzmes odmah i pojedes sto si izasrao. Lupetas pausalno.
D

Don Vito Corleone'

pre 5 dana

@@@@. Za ovih par komentara što se lažno predstavljaju kao Zvezdaši, neka ja ne znam ništa o košarci ali znam da titulu niste videli 11, više od cele jedne Decenije, i da ste za 11 godina osvojili samo 1 Aba ligu i 3 domaća kupa, i naravno 2 drvena pehara za top 8 i za 11to mesto u EL. I ometlani 🧹🧹🧹🧹🧹🧹ste 8:0 prošle sezone. E to vas boli a ne to što ja ništa ne znam o košarci. Ajde plačite još jače.
F

Forever Young

pre 5 dana

@Don Vito. Opusti se od ovih što te prozivaju većina su groBARI, zato što ih svaki dan polivaš. Napadaš lažnu Avangardu i najboljeg trenera u univerzumu. Pa šta ako je rekao da mu se ne svidja Daum, i ja mislim da bi Petrušev bio bolje rešenje, a pogotovo Šengelija.
I

Izgleda nista od Sengelije

pre 5 dana

Sengelija nam uvalio mosu pa se sad “vadimo” sa ovim Lipovijem verzija 2.0
n

neupucen

pre 5 dana

Можемо ли вратити Джордана Лојда?
S

Sima Arauho

pre 5 dana

Pa odkud sad ovo kad je Zoc državni projekat?!
D

Dvadesetopolus

pre 5 dana

Pa rumeni jeste drzavni projekat samo niko nece kod njega, svi beze ko pometlani 🤣🤣🤣
D

Doce

pre 5 dana

Prosjecan igrac,moze biti jedino rezevna opcija,valjda grijesim ali vidjet cemo,D.S. 89 .
з

зики

pre 5 dana

Треба нам стартни плеј,одличан шутер и центар или да враћамо добојлију Кузмићаиз пензије
Р

Роко

pre 5 dana

Стартни плеј ће бити Милер-Мекинтајер , шутера смо довели Кенана, центар Плавшић (3 центар), Даум је бек ап четворка, нама треба четворка озбиљна и евентуално плеј још један ако оде Јаго, само треба добро пратити а не да пишете некакве глупости.
R

Radašin ovde

pre 5 dana

Oklede pare za ovoliko broj pojačanja. Doveli su deset igrači i još ći ih dovedu. Jel se i sledeće sezonu palite na šesnesti mesto na tabelo u evroligu. Će bide na poslednjo mesto na tabelo. Vi ste fenjeraši tose zna. Samo nek se sada čavrate ovde a kada budu na zadnjo mesto u rvroligu onda ći se miju sa ladnu vodu.
f

ffa

pre 5 dana

Trece pojacanje lazovu nemoj da izmisljas price .
Z

Zlatna šćuka

pre 5 dana

Sedi, jedan!
p

pozzz

pre 5 dana

8:0
D

Don Vito Corleone'

pre 5 dana

😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
R

Radasine

pre 5 dana

istopili smo zlato od ovih trofeja sto smo osvojili ove godine pa se ima
@

@Radašin ovde

pre 4 dana

Pa sta, prosle godine smo doveli 20 igraca i opet imali 30% manji budzet od vas, sta tebi briga odakle, gledaj svoj tim, ako ti se uopste gleda.
N

Nj

pre 5 dana

Dolazi kao neko ko bi trebalo da siri teren, "strec" cetvorka. Pitanje je kako ce siriti sa ispod 35% za 3, kada protivnici budu rizikovali njegov sut.
@

@nj

pre 5 dana

...u evropi ima 37% za 3 - 55% za 2 - 83% slobodna bacanja. u evroligi je bio preko 41% za 3. u zvezdi prosle sezone niko nije imao preko 41% a samo nedovic i yago preko 37%. sumnjam da ce on biti neko ko kvari procenat suta u ekipi.
O

Odlično

pre 5 dana

Još Jago da ode i da dođu Đurišić i CMM i to je to pa da se uigravaju polako.
P

Pazi

pre 5 dana

Ovo nije dobar izbor. Nadam se da grešim i da će me demantovati ali...
F

FALCO

pre 5 dana

Iskreno,ovog momka sam gledao prvi put protiv Cz i oduševio me...tad sam čuo,da je igrao u Italiji i da je tek došao u Efes!Prvo.što mi je palo napamet, zašto ga Cz nije dovela, ispostavilo se da smo kasnije našli Tompkinsa koji def ne može da bude stari! Gledao sam ga i par puta posle toga,uz malu minutažu odlično odradi posao, pogotovo u šutu za 3 poena!Ako ga trener iskoristi,msm da je Cz pogodila! Videćemo šta će biti u svakom slučaju,zanimljv igrač..
3

369963

pre 5 dana

Zvezdasi zele da on bude promasaj kao Jago i Bolomboj???
D

Delija Tb

pre 5 dana

Mnogo me nerviraju ljudi koji samo hejtuju. Sta god da se desi, oni hejtuju. Niko im ne valja, a i oni sto su im top, ako jednu lose odigraju odmah su uzas. Dovodjenje igraca nije lak posao. Prvo treba taj da zeli da dodje, drugo treba da imas novac za njega, trece i kad se to potrefi, mozda se nece uklopiti. Mi se ponasamo kao da imamo neogranicen budzet, pa mozemo da biramo sta hocemo, ali smo izabrali Dauma. Biralo se izmedju Entoni Dejvisa i njega, ali je COVIC IZABRAO njega. Prvo, budzet nije neogranicen, drugo od slobodnih igraca biras ono sto mislis da ce ti najvise pomoci. Na kraju sezone rezultati pokazu da li je dobro birano. Do sada nikada nismo bili ispod ocekivanja kada pogledas budzet u EL i stanje na tabeli, sem mozda prosle sezone im, a najcesce smo bili iznad ocekivanja kada se gledaju budzeti. A budzeti kreiraju tim. Niko bez para nece da igra.
?

??

pre 5 dana

Zasto se onda najavljuje vec godinama top8 i cak fajnal for,ako imamo budzet za to 16 mesto,ili,kako ti kazes,"mozda" malo preko toga? Sa Daumom kao starterom,ne mozemo u plej of,i to treba reci navijacima.A mi navijaci,treba da volimo Zvezdu,bez obzira na plasman na tabeli.
9

988

pre 5 dana

Ako ti veruješ da neko sa 16-im budžetom u El može na F4 onda imaš problem sa logikom! Svaki sportski radnik će ti reći da je cilj prvih 8, nikome nije cilj da bude 16-ti.
D

Delija TB

pre 5 dana

@?? Zato sto bi bilo smjesno da igras takmicenje i kazes, e, mi cemo biti predzadnji. Sta da se radi. Losi smo. Kada igras, nadas se da ce igraci da bljesnu, da odigraju iznad mogucnosti, da neki od njih dignu cijenu sebi, da hemija bude izvanredna. Kao sezona kad smo otisli u Top 8 i ispali od Cska. Tada je budzet bio jedan od manjih, ali su se karte poslozile, vecina igraca se prodala nakon te sezone, jer su iskorak napravili.
N

NN7

pre 5 dana

Videćete da ce Daum biti top pojacanje
3

369963

pre 5 dana

Svi zvezdasi zele da on bude promaysaj kao Jago i Bolomboj.
T

Top ali 17 pojacanje

pre 5 dana

Top top ali top 17 pojacanje tj pre ce biti snizenje
K

Killy

pre 5 dana

Dalibora Ilica i Lazarevica odmah precrtajte i dodajte Petruševa i Dobrića. Voleo bih da vidim petorku Teodosić-Nedović-Kalinić(Dobrić)-Gudurić- Petrušev
B

Budžet

pre 5 dana

Pa to ti je gotovo pa petorka reprezentacije Srbije. Ona košta.
P

Parizer

pre 5 dana

Ovaj je po vasim merilima junior.
V

Vikktor

pre 5 dana

Moje veliko razočarenje... ali valjda zna Sveropulos šta radi... ja mu verujem
d

da budemo iskreni

pre 5 dana

tako smo pisali i za bolomboja pa se pokrismo usima na kraju sezone. Tako da...
d

da budemo iskreni

pre 5 dana

tako smo pisali i za bolomboja pa se pokrismo usima na kraju sezone. Tako da...
D

Darko1101993

pre 5 dana

Smejemo se Zvezdi a mi ovamo sta da kazemo, u FK titule videli nismo cak 7 punih godina a LS igrali nismo preko 20 godina, a u KK jos i gore cak 13 punih godina bez ijedne titule i odigrane EL + izgubljena 3-pla kruna ove sezone i metla od 8-0 od Zvezde u svim derbijima,to je za Ginisa!
H

Helsingborg

pre 5 dana

Ovaj panter je pobednik dana,laže kao njegov predsednik.
K

Kurir djoka

pre 5 dana

Ubedjen sam da sutra dodje Jokic nasi navijaci bi rekli ne igra odbranu, da dodje Dzejms rekli bi mator, a za Karija bi bilo nema on fizikalije za EL mrsav je, ajde bre ohladote malo i pustite ovu trenercinu da radi svoj posao
N

Nj

pre 5 dana

Ne dovodi se igrac na osnovu 10 utakmica. Momak je u prethodne tri sezone u domacim sampionatima sutirao 34%, 32% i 22% za 3, a kod nas dolazi s epitetom elitnog sutera.
J

Japi

pre 5 dana

On je cetvorka,sa sasvim dobrim sutem za 3,a ne suter.
A

ABCDE

pre 5 dana

Tobi br 2. Panj naravno. Ovaj je bas panj i svi vide da je panj,sem Covica naravno. Nemoj da bude da nismo rekli. Sto Plavsic rece,ovo je katastrofalno pojacanje za Zvezdu!!!
T

Trener ga trazio

pre 5 dana

Trener ga trazio nije Covic! Covic je doveo samo 2 igraca po njegovoj zelji,a to su Kalinic i Plavsic(uskoro i Djurisic),svi drugi igraci sto su dosli su zelja Trenera koje je on trazio od uprave!
9

95

pre 5 dana

Čovke demantovao Plavšića i sve slične eksperte rezultatima na kraju sezone. Nikada ne otpisujte Nebojšu Čovića!
@

@ABCDE

pre 5 dana

Njemu je i Lorenco bio katastrofalan, sad je samo potpisao za prvaka Evrope, ali nije to vazno ipak je Plavsic u pravu
O

Ok

pre 5 dana

A taj Plavsic se razume kao Marica u kosarku. Pustite ljude da kompletiraju tim. Ja ocekujem Dobrica i Mekintajera. Sada je izvesno da Tomkinsa ne potpisujemo.
S

SUNĐER BOB

pre 5 dana

Slažem se! Čovic ce nam dati samo jedan odgovor za par meseci..:ako vam se nesviđa osnujte svoj klub pa kupujte koga vi hocete...a sad ce nam naravno obecavati f4 i sll..da metla je bila ali ne zato sto smo.mi nesto bili top nego su bari mnogo losi..sto nije bila.metlq kad su im igrali lesor, egzum, madar..
P

Pixy

pre 5 dana

Onda nije pojačanje, nego samo novi igrač KK Crvena zvezda.
V

Valdano

pre 5 dana

Ovaj nema kvalitet za Zvezdu,Dalibor Ilic je bolji igrac,o Simonovicu i Tomkinsu da ne pricamo.Znaci li ovo da nema nista od Petruseva ili Sengelije. Daum,KMM su igraci koji nebi pravili razliku recimo ni u Igokei,pa iskreno ni Kenan nije klasa.Nema igra bez domacih igraca,nazalost placaju se jako stranci a ne domaci igraci koji na kraju donose trofej.Ocemo Gudurica,Dobrica,Ristica,Bobija,Jovica,Petruseva,Djurisica,nase igrace koji su svjesni dresa koji nose.
S

SUNĐER BOB

pre 5 dana

tacno tako!
e

e

pre 5 dana

KMM je trenutno u tri najbolja pleja u Evropi i svaku utakmicu moze da pridje trpl dablu,radi bukvalno sve.Sta vi gledate da mi je znati?
D

Darko1101993

pre 5 dana

Jbš srBaviju, bitno da fmp1 trosi svoj budzet od 30 m evra hahahaha. I onda se pitate zašto prolazimo tako kako prolazimo, ovde je jedino bitno da fkcz i fmp1 dominiraju sve ostalo nije vazno hahahhahaha
L

Laktasi 2007

pre 5 dana

@darko... Ma samo nek ste vi ispali iz EL i zavrsili u Top 12 tako sto smo Pustili Efes da pobedi, i nek ste izgubili i 7-mu titulu za redom i 4-tu duplu krunu takodje za redom u Fudbalu, i Triplu Krunu(Kup,ABA i KLS) u kosarci, i jos na sve to izgubili cak 8-0 sve derbije za redom...to je najbitnije!
r

reb8888

pre 5 dana

...definitivno odlican poenter i solidan skakac. bio bi idealan za drugu opciju kada udjemo u crne minute da sa klupe donese neke poene. ali za prvu opciju je slab defanzivno, sto je nas najveci problem. i prosle sezone smo davali isti broj poena kao pao i barsa, i sada je to jos dobro pojacano jer svi novi imaju poene u rukama a otisli su igraci koji nisu imali nikakav doprinos ali su nam potrebni dobri defanzivci. nedostaje nam atletika, od stranaca imamo sada dva belca (rokas i daum), yago i kanan (niski za bekove) i bolomboj (nizak za centra). u top 6 su bile ekipe sa dobrom odbranom a za to su nam neophodni kodi-miler i jos jedan odlican defanzivac na visokim pozicijama...
S

SUNĐER BOB

pre 5 dana

Botovi koji bre odlican poenter? sta se lozite, pogledajte mu malo brojke i procente..
@

@sundjer

pre 5 dana

...pa pogledaj. prosle sezone je u evroligi imao TS 70%, bolje od 92% igraca u evroligi. prosle godine u ovo vreme ste pljuvali teodosica, bolomboja i yaga, ostali su bili dobri.
3

369963

pre 5 dana

Komentari za dolazak Bolomboja i Jage prosle godine nisu bili obecavajuci. Kaminski je po tome bio najbolji centar koji je dosao u Evropu. Dozer je bio zamena za Egzuma....... Zapamtite komentare od danas pa da se cujemo kad se sezona zavrsi.
U

Uopšte

pre 5 dana

Ne žalim za neuspehom, svaka budala je znala da ovaj čovek ne zna voditi fudbalsku selekciju, zato vas molim da nas ne stavljate u isti koš. Ako ste vi mislili, to je druga stvar.
M

MilijeC

pre 5 dana

Oklen pare u usta vas j.. zvalava
@

@odg

pre 5 dana

7x za redom Prvaci Drzave 4x za redom uzeli KRK 7x prvaci ABA lige Sasvim je normalno da se pomogne klubu koji je najbolji na ovim prostorima i sire!
E

Ej bre

pre 5 dana

Ovakve komentare pustas adminu sljamu?
S

SEVERNA AV KOREJA

pre 5 dana

Ne diraj im zvalavu ikonu i njihovog Boga,mamu imAV ZVEZDAAngelinu
1

18 miliona....

pre 5 dana

@MilijeC... A odakle po 3 mil za pantera i crvenog po sezoni,samo njih dvojica u zadnje 3 god koliko su vam u klubu dobili zajedno cak 18 mil, Odakle tolike pare,aj objasni?
1

11211

pre 5 dana

Dala nam tvoja vake. Zaradila pošteno
I

Ivan...

pre 5 dana

Ovaj ulazi na upraznjenu poziciju drveta. Umesto Gilepsija
P

Prostoo

pre 5 dana

Pa jedino ako Ilic ode imamo sanse da se dovede igrac na poziciji cetri , Ovo je smesan igrac i nije za Evroligaski nivo
@

@odg

pre 5 dana

Ilic i Lazerevic idu sigurno nema potrebe da se brine! Zvezda je resila nikad ozbiljnije da napravi tim!
i

ime gosta

pre 5 dana

I ko ce ti biti treca opcija na 4,stranac ili deda sa 800k platu... Deda startna 4,ovaj bekap, ilic tribina i po potrebi.pa cemo decembra ovog otpustiti i dovesti nekog iz razvojne lige, sto ce biti i gori od ovog. Vec vidjeno
J

Jaa

pre 5 dana

Ali Dauminator hahahaha.
b

bgcz

pre 5 dana

pa tako se zove covek na instagramu.
@

@jaa

pre 5 dana

...tako su ga prozvali na koledzu, gde je imao 25poena i 12 skokova. u NCAA je u top10 svih vremena po broju poena i skokova, kao i TS%.
K

Koji je ovaj?!

pre 5 dana

Ma za ovoga je Tobi Dzordan
k

krelac plandiste selo malo

pre 5 dana

Koliko kosta,odakle para kad su 16 u el bili a nikoga prodali nisu??? Dokle da se oporezuju gradjanji za priv klub legende corketa? Dokle??? Sa ovim se slaze..
A

Antimitoman

pre 5 dana

Daum je prva opcija. Na 4 mogu i Kalinić, Davidovac, pa čak u nižim petorkama i Gedraitis a zaboravlja se i da je Bolomboj izvorno 4 a ne 5. Ostaje pitanje prvog pleja, nadam se Mekintajera. Ostaje pitanje Jagovog odlaska? Ostaje pitanje da li dovoditi Đurišića... već sad sa Kenanom koji je neumoran potraživač lopte, Nedovićem, Mekintajerom kao plejem, Kalinićem, pa i Gedraitis, Daum trojkaši, Mitrovićem... mislim da neće imati mesta pogotovo jer je u zamahu i trebaju mu minuti.
P

Pst

pre 5 dana

Visoke smo zatvorili. Mekintajer, Dobric. Djurisic ostaje u Americi bice u 30 na draftu.Nejasna je prica sa Jagom. Ne verujem da ce poci za parama. Onda slobodno napisite Mekintajer, Uskokovic, Teo po obavezama prema timu. Nadam se da ce Aleksa unaprediti trojku sa dve pozicije tokom leta. Dete kluba zdrav i stasao. Sengelija vise nije opcija.
V

Velika greska

pre 5 dana

BOLJE DA SMO PETRUSEVA VRATILI NEGO OVOG,PROSEK OD IGRACA!
@

@odg

pre 5 dana

Petrusev je opcija B za prvu cetvorku. Prva cetvorka je Toko ako odustane ulazi se u otkupnu klauzulu za Petruseva!
Х

Х Х

pre 5 dana

Доведен је да буде друга опција.
V

Velika greska

pre 5 dana

BOLJE DA SMO PETRUSEVA VRATILI NEGO OVOG,PROSEK OD IGRACA!
A

A Sengelija?

pre 5 dana

A sengelija??? Znaci mosa??? Auuu brate
T

Tripla Kruna

pre 5 dana

Sengeliji je ponudjeno 1.5 mil po sezoni a PAO mu ponudio 2.8 mil, sto znaci da Zvezda ne moze da se nosi sa PAO tako da potpisuje za njih uskoro,to nije nikakva "mosa" vec realnost da igrac ide tamo gde mu vise ponude novca!
D

Darko1101993

pre 5 dana

Svi pisu da je fmp1 ponudio najviše, al ti znas bolje. Shengeliju je ponudjeno 3 m evra za sezonu al se decko dvoumi zbog situacije oko Ukrajine i njegovih stavova zna da je ovde pro ruska prica, samo ga to koci al pare sve resavaju.
M

Miloschichichi

pre 5 dana

Trenutno najvise novca igracima daje zvezda uz panatinaikos, i ove i prosle sezone, ne mogu da pariraju ostali zato sto je realna cena milion zvezda ce dati milion i po jel ima se moze se
8

8-0

pre 5 dana

@Darko1101993... Vi ste pantera platili cak 9 mil za 3 godine u klubu a izgubili cak 2 Triple krune za 3 god i dobili metlu od 8-0🧹 u jednoj sezoni,kud ces gore od toga?
j

jago

pre 5 dana

ne ide nigde ljudi, nemojte da verujete u svakakve gluposti koje piše grobarski sport klub i grobarski tviteraši.
g

grere

pre 5 dana

Ide brate dobio je dobru ponudu Uniksa i dolazi Kris Dzons zato sto Valensija ne igra Evroligu to ti je info iz prve ruke ko za Partizan da je Bonga potpisao isto , uskoro treba Vojhman iz Armanija isto.
Z

Zaza Paculia

pre 5 dana

Decko dolazi kao rezervna opcija! Ocekuje se odlazak Hange i Tomkinsa, UNIKS je iskazao zelju da dovede Yaga, dao mu je veliku ponudu i spreman je da plati izlaznu klauzulu. Dovesce se jos starter na 1 i 4, i jos jedna plej u slucaju odlaska Yaga. CMM je dogovoren, Sengelija je dobio ponudu, ocekuje se odgovor.
i

ime gosta

pre 5 dana

Ma to je to sto se tice cetvorki, da dodje jos jedan ko ce pristati da bude 3.opcija i da sedi na tribinama, deda ili daum sigurno ne, tu je dalibor ilic.
Z

Zaza Paculia

pre 5 dana

Neka ostane Yago, dodje CMM, i da vratimo Dobrica, ja sam i vise nego zadovoljan. Imamo mnogo igraca koji popunjavaju vise pozicija, mada koliko znam, klub ce dovesti jos jednog nosioca ekipe na pozicijama 4 ili 5. 1: CMM, Yago, Teo 2: Kenan, Nedovic 3: Rokas, Dobric 3/4: Kalinic 4: Daum, Davidovac 4/5: Mitrovic 5: Boloboy, Plavsic.
S

SUNĐER BOB

pre 5 dana

Opet samo jedan prosecan igrac, nista bolji od Dede..nije ovo pojacanje..
@

@sudjer

pre 5 dana

Ja kapiram da si ti prt i da te boli sto ti je DeDa uzeo 3 trofeja ali covek je reprezentativac nase zemlje i pre svega veoma borben igrac! Zasto je Konstantan u repki vec duzi niz godina??A ovaj momak ima potencijal. Nama je bitno da se radi na nasem klubu i da igraci dolaze i hoce da dodju za razliku od drugih klubova gde beze i nece da dodju
G

Gost0007

pre 5 dana

Super pojacanje..i spremi te maramice posto ocekujem ba jos 200 poruka kukanja i plakanja od Zelimirovih navijaca.
D

Daki RS

pre 5 dana

Ja sam ocekivao Sengeliju, sta je sad ovo?
D

Don Vito Corleone'

pre 5 dana

Ovo je već greška. Prošle sezone odigrao je SAMO 11 utakmica za Efes u EL. Bojim se da je ovo Tobi 2. Moglo je mnogo bolje rešenje da se nadje na toj poziciji. Uopšte nisam zadovoljan zato što ovaj dolazi u Zvezdu. Odlično smo krenuli u prelazni rok, ali ovaj igrač nam nije trebao.
M

Mit

pre 5 dana

Lik je došao tek početkom godine zbog povreda koje su imali. Biće bekap opcija.
n

norman

pre 5 dana

Zapali tompus, opusti se
S

SUNĐER BOB

pre 5 dana

Slazem se, cist prosek i manje od toga..
G

GostSaSevera

pre 5 dana

Ovo je prva opcija na 4! Šta da Davidovac koji igra skroz okej, domaći igrač, bude 3 opcija + plus Kalinić i Gidra koji se mogu spustiti. Prostora treba dati i Plavšiću u EL, dolazi smena generacija, moramo napraviti ponovo igrača tipa Dobrića, Davidovca, Lazića ZVEZDINE RATNIKE. U ekipi ne može biti 8 super starova koji hoće loptu samo za sebe, plus Šengelija zeza, hoće pare ima 33 godine da se obezbedi i ispalio nas prošle sezone, ne treba nam slučaj Šabaz. Daum skroz okej opcija za 4, koja je deficitna pozicija u evropi. Prva sezona okej, sad da eksplodira, setimo se kako smo Bolomboja pljuvali. Još CMM i JAGO NE MOŽE NIGDE.
Z

Zvezda324

pre 5 dana

Ako nam je cilj da budemo 11-16 na tabeli onda treba da razigravamo Plavsica u evroligi,i da bam ovaj bude prva cetvorka.Ako hocemo bar plej-in,Daum moze da bude druga,a Plavsic treca opcija
n

norman

pre 5 dana

Kako će bratina da namesti ruku na Teodosićeva dodavanja, još kad oseti atmosferu, ide na 50 posto za 3. Majk, dzine... Pokidaj! Neka ovi što te na početku sezone odmah omalovažavaju, mole na kraju iste da ostaneš
S

Srbobrazele

pre 5 dana

Blago njima, imaju bogatog gazdu, samo sipa.
Š

Šta ćeš....

pre 5 dana

.....vi ugnjetavane mukice nemate ni za valjan sendvič,eh šta ti je život,slobodno plači još malo nije strašno to.....
g

gostttt

pre 5 dana

A da vi cete sa juniorima da igrate EL jel da...e mucenici...
G

Gallina

pre 5 dana

svidja mi se kako se radi prelazni rok, vidi se ideja, uz ove igrace koje smo produzili bice to zanimljiva ekipa skroz. Gidru i Nedovica da ne zaboravimo od koji ocekujemo vise u napadu ove sezone. videcemo jos sta ce biti ocekuju se jos neki odlasci a i dolasci za sada je sve kako treba
D

Danilo911

pre 5 dana

Kad pogledas imena Lazic,Lazqrevic,Davidovac jasno je da ce opet biti izmedju 12-16 mesta.
I

Iiiiiii.....

pre 5 dana

.....šta opet će ti isti uzeti 3(tri)trofeja....dok ti patiš i tuguješ aaaaaa crna ženo prokleta bila....
m

metla

pre 5 dana

Vidim da te lupaju kompleksi posto sa tim igracima su oducili zelomira od kosarke 8 0 tripleta tako da ne brini ti za nas
D

Danilo911

pre 5 dana

Hahaha, e mucenici..Trpa vas ko stigne kad nemate sudije da navlace za vas..Evroliga je jedno a vase kls,aba titule okacite macku o rep.Dok je vama doticnih igraca bice i po -45 od osrednjih EL timova...
G

Grobarcina

pre 5 dana

Prosek igrac nista specijalno ima u nasoj ligi koliko hos ovakvih
O

Ono jeste....

pre 5 dana

.....u toj vašoj ligi ima,zato tvoj tim nema ni jednog Srpskog igrača iz pazi te vaše lige....samo mlatiš!
P

PARIZER SULTAN

pre 5 dana

Jeste li sad već zaboravili sva blamiranja fudbalske reprezentacije u poslednjih godinu dana?
J

Jeli vi

pre 5 dana

Iznajmljeni i ove godine navijate za tamo neku kkcz bgd,a zamrzivac jos radi.
K

Kiza1977

pre 5 dana

Фафај
M

Ma....

pre 5 dana

...jok amebo mi navijamo za k.k. igokeo....a ti?
m

mrerZ

pre 5 dana

vidite kako ovde sve navijaci zvezde, a i na partizanovim objavama isto navijaci zvezde, a nas nema ovde uopste
1

11

pre 5 dana

pogledaj malo bolje
T

Tačno...

pre 5 dana

....vas nema,ima oko 50 komentara,pa prebroj brzo.....vi ste uvek tu na našim vestima,tako lečite frustracije i komplekse,pa vidi koliko trofeja ima s.d Zrvena Zvezda.....
N

Nepalac

pre 5 dana

Ne ne ne samo on ne.... Jao Čoviću
Z

Zvezdas1989

pre 5 dana

Da ne valja ne bi ga Janis birao,moze da bjesne,Janis ko god je trenirao izvlacio maksimum iz igraca.Sad Sengelija ko prva cetvorka,prica se da Jago ide u Rusiju,al najverovatnije ce umesto njega doci Djurisic
I

Ivan182020

pre 5 dana

Sa Šengelijom bi sad bila prevelika gužva na 4.Djurišić je čisti bek,ne može biti zamena za Yaga.
R

Rotkva

pre 5 dana

pojma nema...EL je pravi pokazatelj.
k

kOSKA111

pre 5 dana

Druze ne dovodite vise igrace na visokim krilnim pozicijama, to je to sa ovim Daumom, kakav Sengelija gde zivis druze ti u kom svetu? Ocekuj jos jednog igraca na pleju i eventualno ako Jago ode, dovede se jedna dvojka i to je to
P

Pavel Nedved

pre 5 dana

Neki pominju madara kao zamenu za jaga što i ne bi bilo tako loše dobar šuter dobar u odbrani ali ako ima bolje rešenje dsj bolje rešenje kad je jagu bolje da igra u trenutno nebitnoj ruskoj ligi a ovakav treetman nigde ne bi imao
U

Uz pomoc

pre 5 dana

Sudija i ostale logistike vesnine pudlice bice to ok pojacanje.
К

Киза1977

pre 5 dana

Фафај
G

GetoSportBebo

pre 5 dana

Odlično pojačanje, ne znam kako odjednom igrač koji beleži 10ppg na preko 40'% šuta za 3 može biti loša opcija. Mislim da bi trebalo bataliti Šengeliju i pokušati dovesti Petruševa kao startera + CMM i Đurišić i tim ima ozbiljne aspiracije za play off.
S

Sasa1234

pre 5 dana

Upravo too, Petrušev na 4…Šengelija bi imao preveliku platu samim tim i prevelika očekivanja a več je u ozbiljnim godinama, ovako Petrušev i Daum na 4, tu mogu još krpiti i DeDa i Kalina, sasvim ok....najviše je bitno na play-u, moramo Codija dovesti, on mi je baš top opcija.
п

просто

pre 5 dana

То да је ово бекап опција за четри је лаж. Ово је прва опција и то је то...
N

Ne vidim Problem

pre 5 dana

Dobro nisam znao da si ti Janis pa da ti vec sad znas ko je prva ko ne . Da je i prva cetvorka ako je trener tako zamislio ne vidim potrebu nekog internet strucnjaka da pametuje koji u zivotu nista nije uspeo a samo pametuje.
J

Jova82

pre 5 dana

Zamolio bih moje kolege koji navijaju za nasu CZ da pokusaju da ne ubacuju crva sumnje medju navijace. Treba da podrzimo sta god se radi i verujemo JANISU i upravu. Ipak gospodo nismo mi navijaci Cveklimira!
f

fabrika mentalnih botova

pre 5 dana

Vi ste navijači dr Excela i time se očigledno ponosite.
J

Još

pre 5 dana

Kad bi uspeli da ne ubacujete crva(Partizan) u vasi svaki komenar onda bi ste nesto i postigli u kosarci, ne bi večoto bili top 15 u EL i ekipa za 50+ razlike...
O

Ognjeeeen

pre 5 dana

Vi godinama isto radite, lozite se tokom prelaznog roka, drzi vas hajp.E vec kako krene sezona pocinje polako da opada, i tamo oko Nove godine kad skoro izgubite sanse u EL pljujete sve zivo.Objavite komentar, samo su cinjenice napisane..
P

Pojacanja

pre 5 dana

Da li neko zna kada potpisuje CMM?
@

@odg

pre 5 dana

Brt ti si ocito neki klinac! Samo te zanimaju eksta igraci! Kosarka je timski sport u kom pojedinac ne moze sam sve! A i nije lako dovesti jakog igraca tu je borba sa mnogo jacim timovima! Koliko se zna Kodi je resen nego je covek na odmoru, ceka se njegov dolazak u Bg da bude predstavljen Javnosti. Ima i Kris Dzons kao rezerva za njega ili Jaga!
z

zaks

pre 5 dana

Dobro došao.
G

Gost997

pre 5 dana

Miler, Cirbes, Djenka, Bolomboj, Beron...svi stigli napljuvani a u Zvezdi igrali kosarku zivota, svi hoce Sengeliju a prosli bi sa njim kao sa Mekelom, Sofom, Nejpirom i ostalim nabedjenim zvezdama, ovaj covek i Tomkins ako ga ostave napravice dar mar na 4
x

xyz

pre 5 dana

Ne znam samo gde si video da su npr Miler, Djenka i Beron stigli napljuvani
@

@xyz

pre 5 dana

bas na ovom portalu :)
m

milo123

pre 5 dana

@x: ko god da dodje u zvezdu, nebitno fk ili kk, nebitno igrac ili trener - u startu je od veceine napljuvan. to je nas 'mentalitet' - svi bismo da nam neko da sansu, a mi sami nikome ne zelimo da je damo.
s

stankelitza

pre 5 dana

Čoviću, ti li si?
Z

Zn

pre 5 dana

Svi pisu druga opcija na 4, a gde ce Davidovac? Treca opcija na 4? Okej treba dosta igraca jer je ritam i broj utakmici u sezoni nenormalan, ali 3 krilna centra i 3 petice je mozda previse. Ocekivali smo jacu cetvorku, mada skoro 10 poena u EL nije uopste malo, vise brine prosek od 2 skoka
k

kikoman

pre 5 dana

Pa ne može da pegla trojke i ide na skok, sa Bolombojem je kompatibilan, očigledno se ide na peglanje trojki sa Kejnanom i Daumom
D

Deda11

pre 5 dana

Samo nek ubacuje, ostalo ce da nauci
Z

Zn

pre 5 dana

Kakve veze ima trojke i skokovi, u redu da u napadu vise igra spolja jer preko 40% za tri je odlican prosek, ali u odbrani 2 skoka prosek je cesto pitanje i želje i snega i znanja. Naravno, minutaza je takodje bitna, ne pise koliko je momak prosecno provodio u igri za tu statistiku, ali kontam 20-ak min
1

14

pre 5 dana

Sasvim solidno rešenje kao bekap opcija na 4. Igrač koji širi igru, a može imati smisla ako se za startera dovede pravo rešnje.
B

Bandalowski

pre 5 dana

1. KMM, Jago, Teo 2. Kenan, Nedovic Lazic 3. Kalinic, Gidra 4. Daum, Davidovac 5. Ibaka (ili neki drugi fizicki jak i visok centar), Bolomboj, Mitrovic I ekipa je spremna za velike poduhvate i velike metle!
f

fdsfds

pre 5 dana

Informacija u vezi Jaga da je dobio jaku ponudu Uniksa i on ide i umesto njega dolazi Kris Dzons iz Valensije .
ц

црно на бело

pre 5 dana

Нека се чувају Алба и Асвел,нећемо вам ове године тако лако препустити традиционално 16.место💪💪💪
7

777

pre 5 dana

fali jos igraca .. ovo je za top 15
g

ggggggg

pre 5 dana

Plavsica si zaboravio?
g

gg31

pre 5 dana

A Plavšića si poslao na kaljenje 😂
H

Hehehe...svake

pre 5 dana

Godine velika dela,a ona se svedu na 16 mesto u EL i namestene titule...metli vasoj ove godine ni drska videti se nece videti.
S

Sofronije III

pre 5 dana

@grno na belo, u obe evroligaške sezone Zvezda je od vas bolja u međusobnim susretima, zato smanji malo doživljaj.
Č

Čovkins

pre 5 dana

Ove sezone opet 25 igrača ce se rotirati,epilog ce biti isti-TOP16.
O

Ono.jee...

pre 5 dana

neko slavi 3 titule,neko slavi 11 mesto.....
z

zaks

pre 5 dana

8 : 0
B

Bolje i 11 mesto

pre 5 dana

Nego otete i namestene titule.
S

Sofronije III

pre 5 dana

@Bolje i 11 mesto, onda biste vi morali da vratite gomilu trofeja i titula iz Magovog perioda, ili si zaboravio Hemofarm, BFC, otimanje igračam čuvanje straže ispred sudijskih svlačionica, povlačenje igrača sa terena...
S

Saturn

pre 5 dana

Nadam se da su mu na razgovoru trazili da vide kako barata sa metlom , trebace mu i to sl godine na Kalemeganu
N

Njanja011

pre 5 dana

Kao druga opcija je ok..Za prvu petorku nije...Doneće nam neke koševe sa distance...Da li je pojačanje,videćemo..
J

Jova82

pre 5 dana

Kao druga opcija na poziciji 4 super!
d

dejang12

pre 5 dana

Ako je doveden kao prva opcija katastrofa , ako je kao back up skroz korektno.
A

Amammmmmamm

pre 5 dana

Igrač iz Efesa sa 10 poena u proseku se dovodi kao B opcija? Široko... Ima se, može se.
I

Ivko1312

pre 5 dana

Ovaj je na nivou bonge, bolji je ofanzivno ali losiji defanzivno, saberi oduzmi, losa pojacanja
A

Asterix87

pre 5 dana

Znači ništa od Šengelije i Klajburna... 😢
R

Re80

pre 5 dana

Zvezdi trebaju igraci ozbiljni,a ne vec na zalasku karijere i samozivi. Od nabedjenih zvezda nema leba,pogotovu kad ih je vise.
2

24.232

pre 5 dana

Odlicna opcija B, za skromne pare. Toko kao opcija A i zatvoren krilni centar.

Sakur

pre 5 dana

Za skromne pare ahahahahahahah sta cete kada ste vi tako skromni nemate para ahahahahahahhaha
@

@Čmarkur....

pre 5 dana

K'o ti drma kavez....
D

Dvadesetopolus

pre 5 dana

Čovke i Terzinjo mu drmaju kavez vec godinama, kune se u rumenog ali i sa njim suze ne prestaju
N

Nemam reci

pre 5 dana

@Dvadesetopulos Propali smo kao drzava i kao narod kad je doslo vreme da se Terza i Covic velicaju. Zapravo i nije tako crno jer to radite samo vi botovi i raspustena deca,mi pravi Zvezdasi pamtimo ko su Terzic i Covic.
p

pazi molim te

pre 5 dana

Znaci toboze smo nudili Sengeliji nikad vise para i onda smo doveli prosek Dauma?
7

777

pre 5 dana

Vrv su te pare usmerene na dzonsa na pleju posto jago odlazi.
S

Saturn

pre 5 dana

Super za rotaciju , skoro 10 p u svojoj prvoj sezoni u Evroligi , skoro kao Zek Ledej a igrao 3 minuta manje u proseku od Zeka
С

Слоба

pre 5 dana

Надам се само Дауме да користи метлу, требаће му...
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 5 dana

12/15 Jos kodi, djurisic i tornike ( petrusev)