Komentari na vest

Jović se nije povukao iz reprezentacije: Porodična situacija ga sprečila da bude deo tima

R

RECIMO

pre 3 meseca

Imamo Micića, Avramovića i Jaramaza, a dolaze Drezgić i Topić.
K

Kalabasas

pre 3 meseca

Imamo najboljeg pleja na svetu,koji sve vidi ,nama fali samo Gordon...i neko da napravi tim oko čoveka a ne da se pravi tim od pet jednakih...meloun je to prvi shvatio i uzeo prsten...
T

Tužno

pre 3 meseca

Dokle smo mi došli kad se sumnja u iskrenost motiva jednoga Stefana Jovića, momka kome je zbog povrede u dresu reprezentacije bila ugrožena i karijera, a on se nakon svega ponovo odazvao na poziv selektora za prošlo SP?!
p

profesorogi

pre 3 meseca

Da je potreban igrao bi on i sada kao i prošle godine,potreba za njim je bila mnogo veća za sp,jer nismo imali ni Micića ni Jokića sada je druga priča.Njegova igra bi sada bila suvišna.
L

Lakisa89

pre 3 meseca

Immobile, ti si upoznat desavanjima u kosarci i van kosarke. Interesuje me kakav to problem Stefan Jovic ima, a da toliko dugo traje, evo vec godinama, da ne moze da igra za reprzentaciju, i prosle godine je jedva zaigrao. Ovo ne pitam zato sto mislim da je preko potreban, vec zato sto mora da je nesto veliko i ozbiljno.
I

Immobile

pre 3 meseca

Kod Kokoškova je bio povređen za one kvalifikacije za OI, nakon toga je bio rekovalescent i realno nije bio spreman za to prvenstvo. Ovo je nešto sasvim drugo i to nije za javnost. Veliki i pozdrav i hvala što mi se obraćate. Dobijam određene vrste "saveta" koji prenose neki ljudi da se zaustavim. Al sad ću još više ići u srž i boriti se protiv takvih. Uvek maksimalno objektivno i realno.
В

Втб

pre 3 meseca

Мени је данас један фини чика (у коментарима на другој вести) објаснио да Јовић не жели више да игра за репрезентацију да би се сачувао од повреда и продужио каријеру још пар година и да је то саопштио још пре два месеца, те да ја не пратим кошарку и верујем у чаршијске приче... Сад могу само да закључим да ни Јовић не прати кошарку.
R

Ruiz1506

pre 3 meseca

Ljudino, hvala za sve što si do sada uradio za reprezentaciju i nas delije. Puno si nam sreće doneo. Naka te sreća pogleda i bog pomogne, šta god da je razlog izostanka.
ć

ćaozdravo

pre 3 meseca

Ne znam šta je u pitanju, samo želim Jovicu i njegovoj porodici puno zdravlja i sreće .

Bojank91

pre 3 meseca

Koliko drugačije zvuči kad se kaže "ne mogu zbog porodičnih problema i "umoran sam"
E

E Mićo

pre 3 meseca

Neka bato zaslužio si da odmoris, hvala za sve i nadam se da se vidimo sledeći put!
a

ajmo Zvezda

pre 3 meseca

djido u Zvezdu Jovicuuuu
Q

Qwertoslav

pre 3 meseca

Bravo Stefane! Gde su sada oni pljuvači što su izmišljali kojekakve sukobe?!
S

Strucnjak021

pre 3 meseca

Micic nije klasicni plej ! Plej koji ume da razigra ekipu je Jovic i Teodosic ,a ne ide niko od njih ,Micic prvo gleda kos a posle sve ostalo
b

bgcz

pre 3 meseca

zato imaš pleja u telu centra
g

gorannk

pre 3 meseca

Ođe niko ne prati košarku izgleda, pa lopta će kod Jokića biti. Čovjek je prsten uzeo igrajući tako
Z

Zigafix

pre 3 meseca

Najveci gubitak za reprezentaciju. Idemo na OI bez klasicnog pleja.
E

Enzo

pre 3 meseca

a šta je Micić? Centar?
G

Gost007

pre 3 meseca

Enzo pa nije plej tipa Jovic,Teo on je vise kao na primer Neipir,
Z

Zato

pre 3 meseca

je pošao Jaramaz :)
Z

Zigafix

pre 3 meseca

Druze mi imamo 2 pleja, Micica i Avrama. Nijedan nije klasican i nisu vrsta pleja koji razigrava ekipu. Mnogo je bolja varijanta Jovic i jedan od ove dvojice nego ova kombinacija, jer kad se vrsi izmena na pleju menja se i ritam utakmice. Jovic je prosle godine donosio mirnocu, a Avram svojim ulaskom energiju i dizao lvl odbrane. Jos nesto, po meni je Jovic do sada pruzao bolje partije od Micica u dresu Srbije. Jeste Micic bolji igrac i ima vecu cenu i bolju karijeru, ali Jovic je jedan od retkih u zadnjih 10god ko je odradio svoj zadatak u potpunosti.
J

Jambb

pre 3 meseca

A dobro, Jokic bi trebalo biti glavni plej ako smo pametni
A

Auslenda

pre 3 meseca

@Zigafix Avramovic igra Sah, a Micic igra Hokej na Ledu,