Foto: Star sport
Foto: Star sport

Budućnost se žali na suđenje protiv Partizana: Izdvojili 13 grešaka i prozvali Dožaja

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.05.24. | 21:50

Iz Podgorice poručuju da komesar sa suđenje Srđan Dožaj mora da ide

Nije još finale ABA lige, ali zato saopštenja ima kao da jeste. Ovoga puta Budućnost prednjači u saopštenjima i to protiv sudija. Naime, iz Podgorice poručuju da su nezadovoljni sudijskim kriterijumom na meču polufinala protiv Partizan Mozzart Beta.

U objavi na zvaničnom sajtu koje je propraćeno i video klipom ističe se da je napravljeno 20 grešaka na štetu Budućnosti i da zbog toga posledice mora da snosi komesar za suđenje Srđan Dožaj.

Izabrane vesti

Podsetimo da je Partizan pobedio na prvom meču u Beogradu i ima meč loptu za prolazak u finale 7. maja u Podgorici.

Saopštenje Budućnosti prenosimo u celosti i sa video klipom:

"Poštovana javnosti,

Komesar za suđenje ABA lige, Srđan Dožaj mora da ide!

Košarkaški klub Budućnost Voli je, kao i u 25. kolu regularnog dela, analizirala sudijske odluke na prvom polufinalnom meču ABA lige između Partizana i našeg kluba i uvideli smo niz grešaka na našu štetu. Sudijski kriterijum nije bio isti za obe ekipe, pronašli smo 20 grešaka na našu štetu a u video zapisu smo izdvojili 13 najočiglednijih. Mogu se videti nedosuđeni faulovi, pogrešno dosuđeni faulovi, kao i dvostruki aršini kada su u pitanju "koraci".

Naš klub neće dozvoliti ovakav tretman kod sudija u ABA ligi, ne želimo da u odlučujućim mečevima nisu igrači ti koji odlučuju pobjednika utakmice. Najodgovornija osoba za ovako nizak nivo suđenja je komesar za suđenje u ABA ligi - Srđan Dožaj. Zato šaljemo jasnu poruku gospodinu Dožaju: Pakuj kofere!"



tagovi

KK Budućnost PodgoricaKK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara