Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

AFRIKA: Simba može do drugog mesta u Tanzaniji, Alžirci u epicentru

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.05.24. | 10:01

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Tanzanija 1)

Simba i ove sezone nije uspela da osvoji titulu u Tanzaniji. Jang Afrikans je dominintno odbranio krunu, a domaćinu ostaje borba za drugo mesto sa Azamom. Zaostaje tri boda i ima meč manje, pa bi danas mogla da se izjednači na tabeli. Domaćin je na 11. mestu, nije još obezbedio opstanak, a bez pobede je tri kola (dva remija i poraz). Simba je slavila protiv Dodome sa 2:0 u poslednjem odmeravanju snaga ovih timova. Sedam vezanih mečeva je Simba slavila protiv današnjeg rivala.

BEN AKNUN – BISKRA, 18.00

(Fudbal, Alžir 1)

Domaćin je na 14. mestu u šampionatu Alžira. Ima dva poraza u nizu, pa strepi za opstanak. Biskra je u sredini tabele, sa dva remija i porazom i ne mora da brine za status u eliti. Krajem prošle godine u odmeravanju snaga ovih timova bilo je 1:1.

ORAN – SETIF, 18.00

(Fudbal, Alžir 1)

Setif je na četvrtom mestu sa 16 bodova manje od lider MS Alžira. Gosti žele da napadnu treće mesto koje trenutno drži Konstantin. Oran je na pretposlednjoj poziciji u šampionatu. Četiri boda na poslednja dve utakmice daju nadu da na kraju opstanak može da se obezbedi. U prvom delu sezone Setif je pobedio Oran na svom terenu sa 1:0.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Liverpul na Enfildu, Bilbao na San Mamesu ili možda Romu na Olimpiku?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------


tagovi

Afrikasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara