Terzić pričao Rusima o Dejanu: Harizmatičan je i dokazan, čestitam Spartaku na izboru

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.05.24. | 09:55

“Mi smo mu pružili šansu na početku karijere, i nismo pogrešili”, poručio generalni direktor crveno-belih

Bivši trener Crvene zvezde Dejan Stanković trenutno je ličnost prvog reda u Rusiji. Gotovo svi mediji iz Moskve imaju uživo blogove o imenovanju novog trenera Spartaka i seciranju njegovu igračku, potom i trenersku karijeru u Crvenoj zvezdi, Ferencvarošu i Sampdoriji.

Očekuje Dejana Stankovića veliki pritisak na Otkrijete Areni, obzirom da se titula u redovima najvećeg ruskog kluba čeka od 2017. godine. Međutim, poznat je to ambijent za bivšeg reprezentativca Srbije. Radio je u takvim uslovima u Crvenoj zvezdi i napravio ozbiljan iskorak.

Izabrane vesti

Biranim rečima o Stankoviću pričao je i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

“Čestitam Dejanu Stankoviću na ovom imenovanju, kao i Spartaku na odličnom izboru. Dejan je veliko ime Crvene zvezde. Ostavio je trag u našem klubu, prvo kao legendarni igrač, a potom se dokazao i kao trener. Zvezda mu je pružila šansu na početku trenerske karijere, verovali smo u njega i pokazalo se da nismo pogrešili”, rekao je Terzić za RIA Novosti. On je istakao da je srećan što je Stanković izabrao klub iz prijateljske zemlje Rusije.

“Posebno nam je drago što će sledeći korak napraviti u Rusiji, bratskoj zemlji i među bratskim narodom. Uvereni smo da svojim znanjem, jedinstvenim autoritetom i harizmom može mnogo da pruži Spartaku. Siguran sam da će Stanković imati sjajnu trenersku karijeru. Želim mu uspeh u ruskom fudbalu”, zaključio je Terzić.


tagovi

Dejan StankovićZvezdan Terzić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara