Komentari na vest

Zvezdini novi dresovi! Na plavom grb Beograda i linija života

d

dst6

pre oko 1 godinu

Kao grobar zelim samo da pohvalim fotografe (Nemanja i Emilija) za celu kampanju sto su uradili za dresove odnosno fotografije, kao i Luku manekena. Sad kome se dresovi svidjaju ili ne to je stvar ukusa ali obratite paznju na promociju dresova drugih klubova (Barselona 3 garnitura ili Man City isto 3 garnitura itd) deluju smesno, treba da budete ponosni na fotke koje su brutalno ispale i kreativnost jer je odradjeno na najvisem nivou.Podseca me ova kampanja na promociju dresova Venecije koja je svetski pokidala, pozdrav sa druge strane brda
p

pape

pre oko 1 godinu

Imam osecaj da su ove dresove dizajnirali za nekih 8 minuta sva tri. Svakako posle adidasa 2000 naj ruzniji u istoriji.
N

Nemanja8989

pre oko 1 godinu

Meni se najvise svidja ova cica🤣
D

DekiCZ

pre oko 1 godinu

Problem je ovaj ogromni i previsoki beli pravougaonik oko imena sponzora, i ovo ogromno “G” sa plinom, pa dres ne izgleda simetricno i crvene linije idu samo do vrha grudi. To je problem vec duze vremena na dresovima, i nije mi jasno zasto to nije moglo na da se dogovori sa Rusima, da ide logo (najbolje na cirilici) bez ovog velikog “G” i da se crvene linije spuste do samih slova. Da su to radili zadnjih godina, dresovi bi bili top.
S

Sashki85

pre oko 1 godinu

Kada počnu da prave dresove koji su moderni i lepo izgledaju da se nose svaki dan, I prodaja će biti veća. Imam sve dresove od 2024te, i ni jedan nisam obukao više od 2 puta. Ovaj poslednji još stoji u celofanu.
G

Gostivar

pre oko 1 godinu

Kappa Pils lajt, stvarno najbolje!
G

Gandalf.treci

pre oko 1 godinu

E taj vam i ja pamtim kao jedan od najlepših. Ovi poslednjih godina su mi uglavnom nikakvi
R

RE AL NO

pre oko 1 godinu

Ruglo, Da su bar ljepši od prošlogodišnjih. Ovi su ejdni od najružnijih do sada. Pa zar nema nijedan normalan dizajner da ovo odradi. Evo ja ću d anađem i platim. Sramota me je ovogodišnjih dresova.
Z

Zeka039

pre oko 1 godinu

Domaći i moze da se prihvati a gostujući (kao neke tetkice) i treći... Strasno

VecaBg1971

pre oko 1 godinu

Nema vise "Casucci" i "Beobanka"....e to su bili dresovi, ovi danas kao deciji kolaz papir.
M

Maja -Bec

pre oko 1 godinu

Kada vec jedanput iz zvezde ili marketinga da shvate da smo mi crveno-beli,beli ili crveni. Kakvi bre plavi dresovi,to je najveca glupost koju je Dzajic izmislio 95-6god.plava boja kao simbol srpstva i te gluposti. Nikad ama bas nikada do tada nismo igrali u plavim dresovima,a jos i beli grb,katastrofa. A dok svi evropski klubovi vec u maju izbacuju nove dresove,mi iizbacujemo krajem jula.
G

Gost99

pre oko 1 godinu

Mozda zato sto po novim Uefa pravilima mora da postoji dres koji se potpuno razlikuje? Tri dresa sa razlicitim bojama?. Procitaj pravila
?

???

pre oko 1 godinu

Prvi je previse socijalan. Druga dva su ok. I ono najbitnije od svega, preskupi si
G

Gost091

pre oko 1 godinu

Ovo mi je bez veze. Najlepši Zvezdini dresovi su bili krajem osamdesetih godina prošlog veka.
8

8765

pre oko 1 godinu

Da nema belog niko ne bi ni provalio da igraju u novom dresu
S

Sasa82

pre oko 1 godinu

Predhodne sezone bili mnogo Lepsi ovi ninasta ne lice mora podhitno sponzor da se menja
h

hslshsua

pre oko 1 godinu

Meni je najlepsi dres bio onaj kad su igrali Žigić, Purović, Basta... Najk ih je pravio, a Toyota sponzor na dresu. Jesu bili obični, ali nekako pozitivno obilni, plus u imali lepu crvenu štraftu pozadi na štucnama
D

Dragan VG

pre oko 1 godinu

Taj imam, sa dugim rukavima. Secam se da sam ga kupio na Marakani, u prodavnici. I onaj adidasov sa natpisom " Wiener stadtische" mi je bio lep.
D

Deka PG

pre oko 1 godinu

Gledam reprize nekih utakmica iz 70-tih i 80-tih godina (igrao Dule Savić, Pižon, Šele...) i tad smo imali jedan od kompleta za gostovanje potpuno crveni dres. Bez nekog velikog umovanja, pitam zašto uvijek imamo ove plave dresove, a ne i skroz crvene? Nijesmo mi Dinamo
Г

Гос'

pre oko 1 godinu

То си баш лијепо река, још кад видим бијели грб на њима прољев добијем одмах. Црвени скроз је ехтра, дуго нијесмо имали такву трећу комбинацију чиними се 10 год тачно. Од сезоне 2013/14 и дуго чекане титуле..
Г

Гос'

pre oko 1 godinu

Ништа посебно, мени је лично бијели најљепши. Само требали су потрефит правилан редослед боја тробојке (црвено, плаво, бијело), а не вако с брда - здола ка неки ћилим..
d

dexaaaaa

pre oko 1 godinu

Isti dres 5 god samo kragnu menjaju..
6

6489

pre oko 1 godinu

Zvezda je prevazisla macron....crveno beli je blagi uzas
S

SahoPotur

pre oko 1 godinu

Osim Crveno Bjele boje.. ruzni su u PM!! Kako niko u klubu nema viziju fashion design..
Н

Не игра дрес

pre oko 1 godinu

Изглед дреса би имао смисла када би коштао 2000 динара и био доступан сваком Звездашу, па онда цео стадион дође у сезонским дресовима, као што раде Енглези, на пример. С обзиром да кошта 10000 динара, потпуно је небитно, могу и у браон врећи да играју. То је само мајица, не игра мајица. Али да, ружни су, и то су ружни последњих 10 година најмање. Последњи културан дрес смо имали 2010/11.
G

Gostivoj

pre oko 1 godinu

Ovibsto traze Najk, Adidas ili Pumu nekabse samo sete nase prethodne avanture sa Najkom kad smo u istoj garnituri igrali 2-3 sezone, nek pogledaju kataloski dres groblja i Novog Pazara od prosle godine. Puma donekle i hoce da ispostuje za unikatni dizajn ali mi takvim velikim proizvodjacima nismo zanimljivi. Evo danas se igra utakmica, koliko novih dresova ce biti prodato? 100-200, ni toliko. Kad budemo imali 100 000- 200 000 prodatih dresova onda i mozemo da trazimo nesto od tih velikih proizvodjaca, do tad Macron radi odlican posao, imamo unikatne dresove, svake godine izadje i po neka specijalna garnitura, sta hocete vise?
V

Valderama

pre oko 1 godinu

Mi nikad nismo imali ugovor sa Nikeom. To sto smo nosili dresove sa njihovim logoom je bilo preko Delta Sporta. Nike i Adidas su najrenomiranije firme i prave najbolju opremu a i najlepsu, najmoderniju.
P

Pazi

pre oko 1 godinu

Ne zna se koji je gori. Mada beli deluje ipak za nijansu lošije od ostalih.
b

boze boze

pre oko 1 godinu

Zasto nasi klubovi ne nose grb svoje Zemlje na dresu kao Turski, Portugalski i Italijanski (pre) klubovi. A sta se tice dresova ok nista posebno
P

Postuj sebe

pre oko 1 godinu

Zatp sto cutimo na sve i svasta. Dobices sta trazis! Ja bi prvi dres vratio kao u restoranu kad mi neko donese jelo puna dlaka.
V

Valderama

pre oko 1 godinu

Italijani nose zastavu u obliku grba jer im je to simbol za osvajanje titule i ko osvoji titulu nosi taj amblem sledece sezone. Isto kao i onaj krug kao meta isto boje zastave ko osvoji njihov kup sledece sezone nosi taj krugic
G

Gossens

pre oko 1 godinu

Jedino beli malo modernosti i različitosti unosi ovi ostali samo malo boljim praskom oprani sve isto i suvoparno, makron moze portiru dati da kreira dres što bez veze da plaća dizajnera.
K

Keket

pre oko 1 godinu

Legea nam pravila najlepse dresove
Š

Škrabotina

pre oko 1 godinu

Prvi dres pokazuje koliko smo još zarobljeni u vremeplovu. Drugi dres katastrofalan po standardu. Šta smo mi na gostovanju...purgeri? Treći samo uz opanke, gusle, i obaveznog igranja kola posle svakog gola.
r

realni Zvezdas

pre oko 1 godinu

Dokle više filozofiranja sa dresovima, nikako da potrefe pravi i lep dres.. Beobanka dres ostaje k dalje najlepši, jes' da igrači igraju a ne dres, lepo je imati dres koji prezentuje najveći brend širom Balkana itd.. Nešto slično je i u KK Crvena zvezda..
m

mxajlo

pre oko 1 godinu

More...i Pils Liht kapin je bio vrhunski...

Звездаш

pre oko 1 godinu

Први дрес је лошији од претходних, плави је намењен за радничке спортске игре а бели копија укропске народне ношње? Случајно? Само будале верују у случајности. Што се тиче изношења лажних информација у коментарима на теми, Шалке је годишње до раскида уговора од Гаспрома добијао 10 милиона а не 25. Звезда добија 5 и по.
Š

Škrabotina

pre oko 1 godinu

Vala baš! Treći dres jedino ima smisla ako je Adidas planirao da proizvodi opanke sa kramponima.
A

Ab

pre oko 1 godinu

Crveno - plavo - belo =ukro??? Wtf?? Utisaka je da je motiv etno prirode, a etnos Slovena je isti, sličan, od Rusije na iatoku do Slovenije na zapadu...
M

Mark Markez

pre oko 1 godinu

Upravo sam proverio visinu sponzorskog ugovora između Šalke-a 04 i Gasproma. Kao prvo taj 2.ugovor je poništen jednostrano od strane nemačkog drugoligaša 2022.(a po odluci nemačke vlade zbog rats u Ukrajini). Drugo po prvom ugovoru (dok je Šalke bio prvoligaš ugovor je iznosio 25 miliona evra,a po drugom je smanjen na 9 miliona uz mogućnost da poraste na 15 miliona,ali uz uslov da ih Šalke promoviše svuda,a ne samo na mečevima,noseči dresove sa njihivim logom!
F

Fußballspiieler

pre oko 1 godinu

Iz godine u godinu prva garnitura mi se sve manje dopada. Čak ni onaj retro od pre dve sezone nisu uradili najbolje. Kod plavih i belih dresova se pokazuje dosta više kreativnosti i oni baš lepo izgledaju.
s

stigli gosti

pre oko 1 godinu

Plavi dres mi ima previse detalja i smatram da iako je okej fora sa linijom zivota da se uopste ne uklapa u dres i previse mi strci al kao okej je. Domaci dres mi se ne dopada mnogo su mi lepsi sa punim linijama. Beli dres mi se bas svidja smatram da nisu preteralisa folkloraskim motivima a inovativno je i po meni bas lepo izgleda. Takodje mi se ne svidja velicina gazspromovog grba na dresovima ali sponzori su nam vec 13 godina pa moze da prodje nekako
C

CaleB pravi

pre oko 1 godinu

Crveno beli mi se ne dopada, plavi ok, beli najlepsi....Nego, to su nebitne stvari, bitniji je bezobrazluk sponzora Gazproma, koji imam utisak da iskoriscava Zvezdu, sa smesnih 5 miliona....neko rece da Zenit od njih dobija 40 miliona, a Shalke je dobijao 25 miliona eura. Potrebno je samo malo poslovne i sportske hrabrosti uprave, da zatrazi povecanje te sume. U protivnom - skidajte to sa dresova. Dosta je bilo guranja prsta u oko citavom ostatku sveta, za svega pisljivih 5 miliona eura.
G

Goz

pre oko 1 godinu

Prvi izgleda kao turska kopija proslogodisnjeg dresa. Ove garniture nisu dostojne naseg kluba u ovoj fazi takmicenja. Pa ne igramo konferenciju pa daj sta das. I nije beli nesto dobar, nego su ovi mnogo losi
н

напредак

pre oko 1 godinu

Јао брате кад видим коментаре неких људи. Кад ће овде људи да схвате да није све што је ново и у корак с временом нужно лоше. Оно што је добро прихватиш, оно што је лоше одбациш. Ми одбацујемо већину ствари без и да пробамо да променимо нешто. Код нас сви оће Европу и велике утакмице, тренере, догађаје, ал да и даље нпр Звезда игра на Маракани са атлетском стазом и без вца крштеног наредних 100 година. Да и даље буду оне столице, да и даље све буде ишарано графитима итд... То не иде. Да карте буду 500 динара за Европу, да се не мења ни грб, ни мотиви, ништа. Ако оћеш у друштво великих, мораш да се прилагодиш за неке ствари. Звезда то лепо ради за сад, има телевизију и добар маркетинг и све је подигнуто на доста озбиљнији ниво. И резултати се виде на сваком ћошку. То је поготово код јсда заступљено. Кад то видим мука ми је. Они и даље живе у шугославији, и даље јсд, и даље бакље, и даље петокрака, и даље неке небулозе о некој тобож традицији, питам се само којој и чијој, а себи секу ноге тим глупостима. Реал је мењао неке делове грба због маркетинга, већег прихода, више навијача итд.. Јуве, Астон Вила, сви. Овде би главе скидали за то. То није нормално. А сви оће Европу, ал да остану у педесетим. Да гонају крпењачу и седе на новинама. И свима је лепо кад долази Фиорентина. То привлачи навијаче, нове навијаче, странце, сезонце, све. Звезди на крају свега фали још само нови стадион, модеран, удобан, практичан, европски. Кад то добије, биће озбиљан европски клуб. И ако га за време ових успеха не изгради, неће никад.
Ć

Ćoks

pre oko 1 godinu

Cena...prava sitnica.
j

jezzivo

pre oko 1 godinu

Sad me je blam sto sam se smejao grobarskm dresovima.
B

Bosko Syd

pre oko 1 godinu

Nisu bas neki dizajni, lepsi su od predhodni sezona. Mislim da je vreme da se I tehnicki spoznor promeni. Nike ili adidas be bilo po meri I renomeu Zvezde.
z

zale

pre oko 1 godinu

kakva socijala od dresova. sva tri su kao kao da ih je pravio kombinat sport! da li je moguće da sa ovim ulazimo u novu sezonu?!?! smejace nam se u LŠ.
K

Kuku lele

pre oko 1 godinu

Crveno-beli kao donekle podnošljiv (ne i naročito lep), ačli ovo ostalo... pakao. Zna neko dokle nam traje ugovor sa Macronom i kolika je ugradnja nadležnih?
J

Jednom rečju ...

pre oko 1 godinu

... prvi dres OČAJAN, ovo nije Zvezdin dres
e

ef21

pre oko 1 godinu

"Linija života" je bio i ostao jedan od najružniji dresova ikada, sa ili bez grba Beograda, ali ovaj beli preti da ga nadmaši. Izgleda kao dres neke centralnoazijske bivše sovjetske republike, pravljen od strane državnog kombinata.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre oko 1 godinu

Nek igraju u atlet majici i speedo kupaćem, samo nek pobeđuju i igraju dobro.
G

Gost Zlatko

pre oko 1 godinu

Naravno, dodvoravanje "navijačima" kroz dizajn plavog dresa. Linija života, Beograd. Odvratno. Šta će biti sledeće sezone? CZBG? Epicentar ludila? Dizajn može da se svidi ili ne (meni se ne sviđa), ali koji genijalac je pristao da nam uvaljaju dres sa promenjenim bojama grba? Plavo-zlatno nije naš grb. Grb je ono što se nalazi na crveno-belom i belom dresu, ono što se nalazi na plavom nije grb. Pre par dana sam gledao šta ima u šopu. Videšvi onaj odvratni plavi šorts sa crvenim grbom po celoj površini, ponadao sam se da neće menjati boje grba. Nadanje je kratko trajalo. Ako su promenili boje grba na dresu, šta ih košta da promene i na ostatku opreme? Šta je sledeće? Trening oprema u najmanje pet boja? Poštedite nas savremenih "trendova".
G

Gost1234

pre oko 1 godinu

Druze sta tebi smeta Beograd i linija zivota???????????? Zvezda je klub iz Beograda, a linija zivota predstavlja opste prihvacenu sintagmu 'Zvezda je zivot sve drugo su sitnice'......... Inace dresovi ruzni, osim belog koji je stvarno lep.........
S

Srebrni letac

pre oko 1 godinu

Ma nemoj. Zbog tebe ucmalog i ogranicenog dede cemo da stagniramo i nosimo jedno isto. Bas treba sve najmodernije i najsavremenije da se radi i da se pravi. Sramota je sto do sad nismo to uveliko radili, svi klubovi vec 10 godina to rade sa svojim grbovima, mi tek sad prvi put u 2023 godini. Ajde bre dosta vise tog blokiranja konstantnog da Zvezda bude moderni svetski klub kao sto jeste. To sto bi vi da napravite od Zvezde lokalni klub nece moci nikad, zaboravite to vise! Ako zelite tu lokalnu pricu, navijajte za Sindjelic ili Rad ili tako neki manji klub. Zvezda je svetski brend kao Barca , Real, Inter, Milan, ManUtd, Bajern, itd.
G

Gost 2112

pre oko 1 godinu

Gasprom kao najveći energentski gigant na svetu i kao glavni sponzor za Zvezdu odvaja tričavih 5 miliona evra (do skora je sponzorisao Šalke 04 sa 25 miliona €. S'toga po meni ne zaslužuje ovoliki prostor na novim dresovima. Osnovno zapažanje o gostujućim dresovima je: imaju previše folklornih motiva i nedopustivo je da na plavoj garnituri grb kluba nije autentičan.Za prvu garnituru mogu reči da je podnošljiva,ali i lošija u odnosu na prethodnu!
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 1 godinu

Ne razumem čemu ova tanka bela linija koja deli uspravne crvene štrafte napola? Plavi je ok.
U

Urke777

pre oko 1 godinu

Posle onog dresa Jugoslavije sa SP 98 u Francuskoj, mislim da vecina ima ljubav prema dresu koji ima straftu na sredini. To jeste bio najlepsi dres, cak i ovaj novi sto ima slicnu foru sa proslog SP, tako i ova treca Zvezdina garnitura. Prosto, najvise mi je zapala za oko. Ima nesto u tom dizajnu. Plavi dres je interesantan, iskobinovani su detalji sa nekoliko prethodnih dresova iz proslih sezona - bio je beli sa takvim “srcanim” linijama, i plavi sa 3 grba u pozadini. Sada su iskombinovali i dodali Beograd u pozadinu - po meni, lepi detalji. Prvi dres je klasika - nema tu sta da se dodaje ili oduzima, to je nas dres, crveno beli, nekad deblje sare, nekad tanje, nekad plavi detalji, nekada zlatni, nekad kragna nekad bez. Nema tu sta da se izmisli.
M

Markinjos

pre oko 1 godinu

Najgori dresovi ikad....
D

DusanRsRS

pre oko 1 godinu

Nadam se da cemo ovaj plavi dres sto manje nositi.
v

v1ad

pre oko 1 godinu

Kakav je ovo grb na plavom dresu? Koliko vidim plavo-beli je.
i

ivan grozni

pre oko 1 godinu

Crveno beli dres katastrofa! Ova ostala dva : dobra!
R

Rubikova kocka

pre oko 1 godinu

Ne znam ali ova bijeli dres mi izgleda top ❤️🤍❤️🤍👊
V

Vesko 79

pre oko 1 godinu

Promenila su se vremena! Mi smo devedesetih svi furali Zvezdine dresove! I na utakmice, i napolju u setnji! Danas omladina nosi samo majice navijacke grupe!
I

Igorrr

pre oko 1 godinu

Velike pare su tu igri. Obicna majica Delije kosta 1700 dinara! Decurlija po skolama poludela za duksevima i majicama Delija. To se vise nosi nego Zvezdine majice.
A

Ab

pre oko 1 godinu

Bitno je da su dresovi unikatni, da su sve 3 garniture nove... O ukusima se ne raspravlja, pa ne nosimo svi ni iste majce i dukseve....od tri svakom se mora svidjeti bar jedan, pa ako može neka taj i kupi... Ponavljam o ukusima se ne raspravlja... Neko npr voli kada je grb u negativu, treba ispoštovati i takve.... Dres se pravi za široke narodne mase, za decu... Siguran sam da će plavi sa detaljima linije života biti posebno interesantan djeci... Pozz
r

raspravljam o ukusima

pre oko 1 godinu

E bas se raspravlja. "O ukusima se ne raspravlja" su smislili upravo takvi koji guraju kic i sund u mesto kulture i stila.
A

Ab

pre oko 1 godinu

@raspravljaj s kim hoćeš... Ti si vjerovatno dio AVANGARDE, dio više rase, pa misliš da sve što se tebi sviđa ima umjetničku vrijednost i smisao, da mi je baš vidjeti kako se ti oblačiš, i na šta to liči "gospodine" ;)...
c

cjepka123

pre oko 1 godinu

Totalno neatraktivno i bezidejno....moglo je to mnogo bolje.Razočaran.
N

NemanjaKZ

pre oko 1 godinu

Izvini dizajneru
D

Deka PG

pre oko 1 godinu

Totalni promašaj. Bolji je bio prošle godine. Ne znam ko ih kreira i da li se pita ko iz CZ, ali to sponzorstvo od oko 170 hilj € ne daje im za pravo da se sprdaju sa nama. Za klub koji treba da drži do sebe, treba više i ovim da se pozabavi
K

Koan

pre oko 1 godinu

Makron je jedina kompanija koja dozvoljava da svaki klub, u najvećoj meri, sam kreira izgled dresova. Adidas, Naike, Puma, to dozvoljavaju samo najvećim klijentima i oni ne nose njihove dresove zbog izgleda već zbog sponzirskih ugovora koji su ogromni.Primer su dresovi naše reprezentacije koji su dizajnirani od strane Pume.
S

Spartacus

pre oko 1 godinu

Znaci odvratni su. Pogledajte kako su mocni dresovi Olimpijakosa i Atletiko Madrida, na sta ovo lici? Bolje platite nekog normalnog proizvodjaca da nam prave dresove, nego sto uzimate pare od ovih, vise bi zaradili od prodaje...
K

Koan

pre oko 1 godinu

Kad već pričamo o dresovima, naravno da to nije najbitnije, ali nikako ne mogu da "svarim" belo polje na prugastom dresu. Upravo zato imam nekoliko dresova plave boje i jedan Legea kad još nije bilo ovog belog okvira. . Dobro, ako je to cena sponzorstva...nije problem.
S

SouthKorea

pre oko 1 godinu

Bijeli dres je lijep. Uzeo bih kad bi moglo da se kupi bez logo-a Gazproma. Ovako, neka hvala.
d

dejankkk

pre oko 1 godinu

Zasto je logo problem?
P

Pera genije

pre oko 1 godinu

Iskreno nisam oduševljen! Prvoj garnituri nije trebala ova bela linija kroz crvenu. Mislim da bi dres bio efektniji da su pruge izraženije? Plavi dres generalno nije loš stim što bi grb vratio u crveno-belo, ovako mi nekako gubi smisao. Beli je jako teško napraviti i mislim da bi na njemu mnogo bolje motiv bio ovaj koji je na plavom. Linija života i ta sena Beograda.
l

lool

pre oko 1 godinu

Za Zvezdu navija ogroman procenat Srba. Vise drhte nego kad igra reprezentacija. Zvezda time mora da se pozabavi. Treba da igra i van Beograda kao domacin prvenstvo, kup.... Karavan je lepa prica ali nije dovoljno. Ispostujte nas koji odvajamo od usta da dodjemo u BG da gledamo Zvezdu. Dvoje dece povesti u BG nije jeftino. Dok platis gorivo, putarinu, klopu, kartu, nesto u shopu deci....
M

Mafke

pre oko 1 godinu

Да Звезда буде домаћин ван Београда?!?! Како? Где?
G

Gogi 123

pre oko 1 godinu

Zvezda igra 15 tak utakmica u domacim takmicenjima van Beograda a u kojem god gradu da igra svi na stadionu navijaju za nju jer u Srbiji i okolnim zemljama svi navijaju za neki od dva najveca kluba.
1

1911

pre oko 1 godinu

Води децу на утакмице локалног клуба
G

Gogi 123

pre oko 1 godinu

Onako, crveno beli mi se vise svidja sa sirim prugama, nadam se da ce bar staviti neki novi lep font za slova i brojeve.

Partizanovac_ceo_zivot

pre oko 1 godinu

Sta ste vi umislili da ste!? Linija zivota, grb Beograda?? Kad vas nagruvaju u ls i navijaci pocnu da pljuju 😅😂😂 polako
Г

ГОРАН НОВИ САД

pre oko 1 godinu

Живот ти је тужан јер из тебе извире злоба и пакост.Ради на себи да би ти живот био лепши и мирнији.
C

Czv bgd

pre oko 1 godinu

Vama je najbolje da stavite sliku agregata na dres ali u fluoroscentnoj boji da se bar vidite na terenu.
S

Sekcija Lajkovac

pre oko 1 godinu

Cemu obelezja beograda? Zvezda nije beogradski, vec Srpski klub! Zvezda ima vise navijaca u malim Srpskim mestima, nego u beogradu.
B

BigLale

pre oko 1 godinu

Zvezda je Srpski klub, i ima navijače sa svih srpskih strana, ali je iz Beograda
a

arroyo

pre oko 1 godinu

lupio i ostao ziv. Crvena Zvezda jeste Beograd i vise ljudi navija za Crvenu Zvezdu u Beogradu nego u ostatku zemlje zajedno
S

Sekcija Lajkovac

pre oko 1 godinu

Druze vise dece nosi majice Delije u Lajkovcu, nego u beogradu!
v

vbnm

pre oko 1 godinu

Najružniji dresovi u istoriji.

Bojank91

pre oko 1 godinu

Nepotrebno veliko polje za "Газпром". Da nema tog belog pravougaonika bili bi savršeni. Može li bez sponzora da se kupi dres?
В

Вишеград КНД

pre oko 1 godinu

Моћни, модерни, шампионски... ГАЗИ ЗВЕЗДО!
C

Camil

pre oko 1 godinu

Retko ruzni dresovi pogotovo ovaj crveno beli.Ne svidja mi se ova bela linija po sred crvenoj pa ispadaju sitne pruge!Beobanka dresovi zakon!Nista nije bolji ni ovaj plavi sa ovim seljackim prugama dole!Treci djene-djene.Ne znam zast stalno experimentisu,siroke pruge bez tih linija ćivota i gotovo😃
S

Samsunggggg

pre oko 1 godinu

Glavni je veliko razocarenje. Takav maltene isti smo imali pre koju godinu.
1

145 5

pre oko 1 godinu

Sezona 2019 /2020 Samo što sad suzili crvene linije.
P

Pedja108

pre oko 1 godinu

Slazem se sa nekim ko je vec napisao da je glavna garnitura crveno-bela ocajna. Mnogo su lepse deblje i izrazajnije pruge. Sto se mene tice, Zvezda je imala najbolje dresove upravo takve u kombinaciji sa crvenim sortsom.
G

Gostivoj

pre oko 1 godinu

Plavi dres simbolizuje Beograd, beli sa ovom sarom kao etno fazon simbolizuje Srbiju, a prvi je klasika Zvezda
k

kalisperaa

pre oko 1 godinu

Crveno - beli dres nam je OČAJ!!! A ovo patetisanje sa "linijom života, grbom grada..." i sl. ne zaslužuje komentar.
v

vidicuvratise

pre oko 1 godinu

Ne razumem ovaj ocajni komentar, dresovi su prelepi i trebaju da imaju simbol Beograda jer Crvena Zvezda dolazi iz Beograda. Postali smo bas naporno drustvo, dresovi su prelepi i bolje skupi para i kupi sebi jedan.
с

срб

pre oko 1 godinu

Не постоји зведин дрес који није леп! Има само лепи и лепши 😊👌❤️🤍🇷🇸 !!!
D

Dimitrije 2002

pre oko 1 godinu

Za Zvezdu je poceo da navija jos moj pradeda 1945. godine, pa deda, pa otac, pa ja. Nadam se da cu imati decu koja ce nastaviti tu tradiciju! Inace za Zvezdu su posle drugog svetskog rata poceli da navijaju intelektualci, srpski domacini na selu, studenti, reakcionari koji su vise voleli Srbiju od Jugoslavije! To je ostalo i do danasnjih dana, najvece patriote su na severnoj tribini!
N

NoviSad021

pre oko 1 godinu

Navijale patriote sa partijskom knjizicom
D

Darko55

pre oko 1 godinu

Moze li nesto malo originalnije?
V

Vasilis

pre oko 1 godinu

3. garnitura najlepsa. Steta sto je u Srbiji drugacija navijacka kultura i svi nosimo majice grupa, bas malo ko dresove
z

zivoraddd

pre oko 1 godinu

Nije to kultura, vec povodljivost. Mnogi klinci idu na stadion zbog drustva, navijanja i jer ce navijacka grupa da ih prihvati. Klub je tu na poslednjem mestu.
S

Sudija33

pre oko 1 godinu

И Газпром на ћирилици, одлично!
y

ynwads

pre oko 1 godinu

Treci dres odlican!
K

Kubura

pre oko 1 godinu

Prelepi su! Ono sto je ipak najbitnije sto sve vise mladih iz unutrasnjosti navija za Crvenu Zvezdu, koja je postala prepoznatljiv brend, najtrofejniji fudbalski klub u Srbiji! Cesto putujem po manjim gradovima u Srbiji, mladi masovno nose obelezja Delija i Crvene Zvezde! Stop lokal patriotizmu! Svi na Sever! Crvena Zvezda je simbol Srpstva!
f

ffc

pre oko 1 godinu

zvezda i partizan su dve sekte u srbiji.navlace đecu da navijaju,da bi se bili krali dilovali ljudi koji uopste nemaju veze o sportu
c

crz

pre oko 1 godinu

Lepo si iskreno pogotovo drugi i treci. Glavni podseca na polo majicu Čarlija Šina :D.
n

nidza1981

pre oko 1 godinu

sada ce tastaturasi da krenu sa hejtom a niko nikada i ne kupi dres :D
U

U čemu je tvoj problem

pre oko 1 godinu

Znači hejt je reći da ti se nešto ne sviđa? Ovamo Terzić prodaje maglu o ne znam kakvom klubu, rastu, napretku... a Makron nam prvi put uvalio reciklirane dresove. Prva garnitura je recikliran 2019/20, plava je otprilike ista priča, samo je "linija života" spuštena i dodata ova nepotrebana ilustracija, beli otprilike 2017/18 sa dodatkom linije kroz sredinu. Prva garnitura treba da bude crveno-bela, da se zna kakve su pruge (široke ili uske) koji je raspored boja, koliko ih ima, a nek se igraju sa logom proizvođača i reklamom sponzora. Drugu i treću garnituru mogu da menjaju koliko hoće, ali bar nek budu originalni.