Zvezdini novi dresovi! Na plavom grb Beograda i linija života

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.07.23. | 10:07

Tri nova dresa crveno-belih

Crvena zvezda je objavila prezentaciju nove garniture dresova za sezonu 2023/2024. Tu su tradicionalni crveno-beli dres, ali i plavi i beli dres, koji takođe imaju svoju specifičnost i deluje da bi mogli da postanu vro popularni među pristalicama srpskog šampiona.

To se posebno odnosi na plavi dres, koji na sebi, pored već prepoznatljuve "linije života", u pozadini ima i grb Beograda.

Izabrane vesti

Šira javnost će sa novim crveno-belim dresom moći da se upozna u večerašnjem prijateljskom meču između Crvene zvezde i Fjorentine od 20 časova na stadionu Rajko Mitić.

Može se reći da su crveno-beli izabrali idealan trenutak za promociju, s obzirom na raspoloženje koje vlada u zvezdaškoj javnosti posle osvajanja turnira u Sankt Peterburgu. Uostalom, dovoljno je reći da se na Marakani večeras očekuje oko 35.000 gledalaca.

Novi crveno-beli dres naizgled podseća na onaj iz sezone 2019/2020, s obzirom na to da kroz crvene pruge prolazi tanka bela linija. Ipak, najnoviji je suštinski drugačiji, pošto s prednje strane ima četiri crvene pruge. I beli dres ima svoju posebnost, pošto po sredini ima liniju u crveno-plavo-beloj kombinaciji.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara