Komentari na vest

Velika policijska akcija u Milanu: Pohapšene vođe navijača Intera

1

123123123

pre oko 1 sat

Iz ove vesti možemo da zaključimo da u Italiji država i nezavisno sudstvo rade svoj posao. Istražuju, prikupljaju dokaze, hapse i procesuiraju kriminalce. Kad će tako nešto da se dogodi u Nebeskoj? Hoće li ikad da se privedu pravdi brojni "navijači" koji radni staž stiču u organizovanom kriminalu!?
r

raaraa

pre oko 1 sat

Vi koji se čudite zašto su naši navijači još uvek na lošem glasu iako već dugo nisu pravili incidente bi trebalo da pođete jednom na evropsko gostovanje da vidite na šta to liči. Ima dosta normalnih momaka, ali i gomila ljudskog otpada koji sramoti i klub i naciju svake jeseni po 5-6 puta na različitim delovima kontinenta. Ne moraju da lome i kradu, dovoljno je da prođu glavnim ulicama, muču (pošto se ono ne može zvati pevanjem) i dobacuju prolaznicima, devojkama.. Bukvalno kao iz kamenog doba da su izašli, neko im obukao odeću iz 21. veka i pustio ih na ulicu.
R

Realizam

pre oko 2 sata

Kada ćemo ovo pročitati kao vest iz Srbije?
T

TRT1

pre oko 2 sata

Italijanska policija zna šta radi. Odlukom o zabrani dolaska navijača Zvezde u Italiju verovatno su sprečili velike nerede i proljevanje krvi. Navijačke frakcije Intera su najblaže rečeno ekstremno desničarske, de ne kažem fašističke. Sam grb i ime Crvene zvezde bio bi dovoljan razlog da krenu u krvi pohod na sve srpsko toga dana. Bolje informisani o tifo sceni u Italiji, znat će da je Inter imao jaku ozloglašenu grupu 'Skinhead' koju je država Italija dugo gasila tako što su vodeće ljude grupe zatvarali u zatvore i ludnice, a dosta članova grupe je umrlo od droge. Kvaka je u tome da ta grupa i dalje postoji samo pod drugim imenom kao što je Irriducibili.
M

Malo si pomešao

pre oko 2 sata

Iriducibili su Lacijali
B

Bolje proveri

pre oko 2 sata

@Malo si pomešao, Lacijali i Interisti. Proveri, informiši se
n

nije čovek

pre oko 1 sat

ništa pomešao, imaju i Interisti frakciju Iridućibili, koja je u ultra svetu uvek oznaka za desno krilo navijača.
t

tenkista

pre oko 2 sata

Biće to prava vest kada bude urađeno isto kod nas. A, da...
O

Od mene

pre oko 2 sata

Isto kao kod nas
К

Класика

pre oko 3 sata

Повезивање са Србима кад год је нешто негативно.
E

Exelcior

pre oko 2 sata

Ovo nema veze sa Srbijom uopste.
Б

БГ

pre oko 3 sata

Лепо је чути
T

TD

pre oko 3 sata

Zasto je samo Inter spomenut u naslovu? Ovo pitam kao navijac Milana.
N

Nik66

pre oko 3 sata

Bravo! A sada pravac rudnik...