Komentari na vest

U svlačionici TSC-a postoji tabela na kojoj poredak nije isti kao na zvaničnoj

m

molim?

pre 23 dana

Napred TSC, klub koji polako ali sigurno napreduje. Kod njih postoji sistem, imaju odlične uslove za rad i samim tim ne mogu da nazaduju, što je za svaku pohvalu. Ne znam zašto se kod nas ništa ne radi planski, zašto ne postoje ljudi koji imaju viziju, da stvarno unaprede fudbal. Čemu služe tri nova stadiona koje je država izgradila? Bolje da su taj novac uložili u dva stadiona koja bi se cela rekonstruisala po modernim standardima, sa kvalitetnom podlogom. TSC, Zvezda i Partizan imaju terene na kojima može da se igra fudbal, ostalo, žali Bože. Verujem da Čukarički, Radnički 1923 i Vojvodina mogu da igraju još bolji i kvalitetniji fudbal da imanju sređena igrališta. Nacionalni stadion? Lepo, ali beskorisno. Plej of je doneo puno lepog fudbala, nije da nema kvaliteta, da nema želje i volje, jednostavno, savez je zakazao, nema uslova da se svuda igra fudbal.

Jlubisa Urosevic

pre 24 dana

bas si isprojektovao sastav po nekoj rodackoj ili prijateljskos osnovi.
L

Licemeri

pre 24 dana

Koja tabela, ona koju je postavio vaš gazda a svevišnji ovde sve čini da bude tako?!?
m

molim?

pre 23 dana

Dobili vas dva puta na vašem terenu, bolje ćuti.
b

boby.

pre 24 dana

Realno Lazetic je nikakav trener
G

Gost1234

pre 24 dana

Realno ja sam zvezdas i prezirem ga, ali je uz Miloja daleko najbolji trener u Srbiji!!!!!!!!!!!!!!! TSC je i u Evropi igrao vise nego korektno, igra je imala i glavu i rep. I ova njegova ekipa ima kontinuitet ozbiljan, i kad proda bitne igrace nastavlja da igra dobro i pravi rezultate. A to je sve njegova zasluga……
@

@boby

pre 24 dana

realno,nemaš pojma!
d

daaaa

pre 24 dana

niste slucajno prvi na njoj 😂 pa partizan i oce da budete drugi,jer sa treceg mesta imaju zagarantovanu evru,a sa drugog ce ispuseee
j

jerzi43

pre 24 dana

ti si druze odavno trebao biti drugi kakve dobre igrace imas i kakve uslove za rad, sve ispod srugog mesta je neuspeh.
:

:) :)

pre 24 dana

Ma da, Partizan platio Goha od državnih para više nego oni sva pojačanja zajedno…i onda se kao očekuje da je normalno da budu pre njih. Svi koji uopšte pobede zvezdu i partizan u našem prvenstvu, treba im dati oskara, jer ako nisu u poslednjih 10-20 godina potrošila milijardu evra naših para, nisu ni dinar.
a

arroyo

pre 24 dana

kao željko pantić što ima svoju tabelu jer mu se ova prava ne sviđa
D

Dzi

pre 24 dana

Daske nema, tabele ima.
G

Gosttt

pre 24 dana

Naravno da ce da se bore za drugo mesto, da bi nuegov Partizan bio treci imao zagarantovanu grupnu fazu
:

:) :)

pre 24 dana

Ide lagana dvojka sutra! Kao u sredu što je bilo u NS!
n

nick kerr

pre 24 dana

Док је партизан јурио Звезду, ТСЦ га је убио у Београду. Ма намешта он, да.
G

Gosttt

pre 24 dana

Ne namesta on, nego Partizan
@

@Gosttt

pre 24 dana

Stvarno veruješ u te priče?! Partizan više nema snage ni uticaja da namesti na svom treningu a ne neku ozbiljnu priču
G

Gosttt

pre 24 dana

Nema sta da verujem, sad im je najlakse da nameste, samo treba da puste druge da im daju golove, i da namerno promasuju sve sto mogu. Zele da padnu na trece mesto da bi imali sigurnu grupnu fazu u Evropi i pare koje to donosi. Samo treba da kiksiraju, i da se nadaju da TSC nece da radi isto sto i oni. A tu je Lazetic da osigura da ce TSC da da sve od sebe da bude drugi. Jer ako Partizan bude drugi, idu kvalifikacije za LS i epska blamaza u najavi, a onda polako kvalifikacije po kvalifikacije i ispadanje po ispadanje, i tako do sezone kupanja. I kad stavis to na papir, mnogo im je bolje da budu treci, i naravno da ce da kiksiraju sve ili skoro sve do kraja da bi bili treci.