Komentari na vest

Turci se tresli sa igračem više i preživeli Čehe

J

JedanDecko

pre 2 dana

Skandal uefe! Utakmicu koja odlucuje da li Madjari idu dalje i ko je protivnik Rumuniji, u osmini finala, sudi Madjar iz Rumunije, Istvan Kovac! Da Madjarska ide dalje treba im da Cesi ne pobede i da Gruzija ne pobedi, u tom slucaju Madjari su u nokaut fazi, a Rumuni idu na Sloveniju, umesto na Holandiju. Sudija Kovac je dao lagani crveni karton Cesima i uradio sve sto je do njega, samo su mu Gruzini zabiberili. Juce gledam utakmicu i ocekujem da danas svi pisu o tome, ali nigde nista. Ocekivao sam i da Cesi dignu prasinu ali nista. Skandal UEFE!
H

Hvala

pre 2 dana

Grkunji u kladionici koja nije dobro razumela engleski kad sam joj rekao da stavi pobedu Češke a ona stavila pobedu Turske. Pošto sam pogodio remije u grupi Belgije eto igrom slučaja na 3 evra dobio 70 evra. Bravo za Grkinju. Dobiće danas čokoladu il sladoled od 3 evra
c

cao cao

pre 3 dana

Sudija Kovaĉ rešio utakmicu. prelako oba kartona dodelio Baraku. Na prvi karron je bio PRVI FAUL. Za povlaĉenje dresa se ne daje odmah žuti. A drugi je tek smejurija. Uleteo mu je igrač dok je imao loptu u posedu. Generalno presteogo, pogotovo za drugi žuti u toj fazi meĉa. Dokaz da turski novac u klupskom fudbalu mora da se zaštiti. P. S. u skoro svakoj utakmici ove sezone je imao ispade i kontroverzne odluke.
1

156

pre 3 dana

Austrija ih lagano izbacuje
V

Viola

pre 3 dana

Najsretnija ekipa na EP. Od Gruzije su trebali izgubiti, penal, stativa. Danas crveni karton i gol u 95. minuti.
M

MileSenjakBG

pre 3 dana

Svaka čast Turcima, odlična utakmica protiv neugodne Češke. Sa Austijom ipak može da se igra u osmini, iako su i oni pokazali jako dobar fudbal. Pa na pobednika Rumunija Holandija. Puno je u igri, jedna od ovih simpa ekipa ide u polufinale
n

neshha

pre 3 dana

Definitivno nije cudo sto nam fudbal propada kad nam je Nedic glavni za sudjenje!Kao sto su Cesi osteceni za crveni,isto tako je bio faul nad golmanom kod njihovog gola.Da ne spominjem ovo sto sad prica,nije njegova krivica,da FIFA planira ukidanje golmanskog prostora!Ovo vec nije sport koji sam ja poznavao,a ako jos naprave promene ljudi koji u zivotu nisu sutnuli loptu,sve manja ce biti gledanost,bar za prave,stare ljubitelje fudbala.

goranc333@gmail.com

pre 3 dana

Trebali su Česi na kraju utakmice da do'vate sudiju i da ga ugaze k'o vašku!
K

Kakvo je

pre 3 dana

Ono kasapljenje Čeha od strane sudije,zalosno
B

Budimo realni

pre 3 dana

Ja bi pre rekao da je bilo obrnuto. Sudija posle crvenog nasedao na svaku cesku simulaciju. Gol nije smeo da im prizna ono je bio cist faul.
G

Gosttt

pre 3 dana

Svaka cast Cesima za borbu sa igracem manje!