Zvezdin tandem iz Lige šampiona pred vratima OFK Beograda: I Gobeljić i Milunović

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.06.24. | 17:47

I Anan bi trebalo da se preseli na Staru Karaburmu

Povratničku sezonu u Mozzart Bet Superligi OFK Beograd bi mogao da dočeka sa tandemom Crvene zvezde iz Lige šampiona. Pored Marka Gobeljića u ozbiljnim pregovorima sa rukovodstvom Romantičara je i dugogodišnji štoper crveno-belih Nemanja Milunović.

Nekadašnji Zvezdin univerzalac je u kontaktu sa ljudima iz OFK Beograda vež duži period. P   osle prvog razgovora nije dao konačan odgovor klubu sa Stare Karaburme, ali deluje da bi Marko Gobeljić mogao da se vrati u srpski fudbal posle godinu dana u Grčkoj. Njemu je istekao ugovor sa grčkom Kifisijom i mogao bi da se preseli u OFK Beograd kao slobodan igrač.

Izabrane vesti

Za sada obe strane ćute o transferu posebno što nisu definisani finansijski uslovi i dužina saradnje. Međutim, mnogo toga ide u prilog tome da će igrač sa velikom ulogom u timu Vladana Milojevića tokom 2019. godine ponovo špartati terenima širom Srbije.

U prestnom gradu Srbije mu živi porodica, a u plavo-belom dresu mogao bi da ga dočeka i još jedan Zvezdin starter iz Lige šampiona. Reč je o Nemanji Milunoviću koji je velika želja sportskog sektora i stručnog štaba Sime Krunića.

Posle isteka saradnje sa Crvenom zvezdom, Nemanja Milunović je dobio ponudu da se preseli na neku od funkcija u klubu. Odbio je takvu opciju, jer ima želju da produži igračkju karijeru. Bio je to signal za klubove Mozzart Bet Superlige da krenu u poteru za popularnim Đedom. Ubsko Jedinstvo je prvo stalo u red, ali postoji jako interesovanje OFK Beograda. Imao bi Milunović višestruku ulogu na Staroj Karaburmi. Bio bi neka vrsta učitelja mlađim igračima, nesumnjivo je da bi pomogao Romantičarima u misiji opstanka uzimajući u obzir iskustvo.

Ozvaničenje saradnje Crvene zvezde i Jung Vu Seola, trebalo bi da obraduje ljude iz OFK Beograda. Na Staru Karaburmu će stići Ebnezar Anan, doskorašnji bek Novog Pazara.



tagovi

Marko GobeljićNemanja Milunović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara