TREĆA SMENA: Pumas i Keretaro u borbi za plej-of, Deportivo Kuenka još traži prvu pobedu u sezoni

Vreme čitanja: 3min | pet. 26.04.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

AVAI - SANTOS, 01.00

(Fudbal, Brazil 2)

Izabrane vesti

Avai i Santos se suočavaju u drugom kolu Serije B. Posle poraza od Operarija sa 1:0 na debiju primljenim golom u nadoknadi vremena, Avai traži prve bodove u drugom rangu. S druge strane, Santos se pominje kao favorit za ovogodišnju titulu Seriji B i ekspresni povratak u najbolje društvo, Santos traži svoju drugu pobedu. Na debiju je savladao Pajsandu sa 2:0.

O'HIGINS - UNION ESPANJOLA, 01.00

(Fudbal, Čile 1)

Union Espanjola će pokušati da nastavi niz bez poraza protiv O'Higinsa kada se dve strane sastanu u 10. kolu čileanskog prvenstva. U poslednjoj ligaškoj utakmici Union Espanjola je trijumfovala sa 5:3 nad Kopijapoom kod kuće, ostavljajući goste na trećem mestu sa 16 bodova. O'Higins je na osmoj poziciji sa 13 bodova u devet mečeva. O'Higins je izgubio poslednji meč sa 2:0 protiv Kokimbo Unida.

TRINIDENSE – SOL AMERIKA, 01.30

(Fudbal, Paragvaj 1)

Borba za opstanak u Paragvaju. Trinidense je poslednji na tabeli Aperture sa samo sedam bodova iz 14 mečeva, ali po proseku poena iz poslednje tri sezone zasad je iznad crte. Zato, novi prvoligaš Sol Amerika, koja je sakupila 14 bodova iz isto toliko utakmica, trenutno ima najgori prosek. Sol Amerika mora da traži pobede protiv direktnih konkurenata, što Trinidense svakako jeste. Ovo im je drugi susret u sezoni, početkom februara je Trinidense kao gost savladao Sol Ameriku sa 3:2. Trenutno je Trinidense u seriji od četiri uzastopna poraza.

DEPORTIVO KUENKA – MUŠUK RUNA, 02.00

(Fudbal, Ekvador 1)

Susret 10. kola ekvadorske Aperture. Deportivo još uvek traži prvu pobedu, zasad ima pet remija i četiri poraza. Bio bi poslednji na tabeli da Libertadu nisu oduzeta četiri poena još na samom početku sezone. Mušuk Runa je sakupila osam bodova iz osam utakmica, ali od toga samo jedan u poslednjih pet kola. U užasnoj je formi, od 16. marta nijednom nije sačuvala svoju mrežu netaknutom. Poslednji put su se Mušuk Runa i Deportivo sastali u oktobru prošle godine, odigrali su 1:1.

KARTAHINES – PEREZ ZELEDON, 04.00

(Fudbal, Kostarika 1)

Četiri kola su ostala do kraja ligaškog dela kostarikanske Klausure, ali ni Kartahines, ni Zeledon nemaju šansu da se domognu plej-ofa. Na deobi su osme i devete pozicije sa po 17 bodova, čak 16 manje od četvrtoplasiranog Alahuelensea. Zeledon je u poslednjih pet kola bez pobede, zabeležio je tri poraza i dva remija. Kartahines u tom periodu ima barem jedan trijumf. Ovo im je drugi duel u sezoni, prvi odigran 26. februara završen je 2:2.

KERETARO – PUMAS, 05.10

(Fudbal, Meksiko 1)

Poslednje kolo ligaškog dela meksičke Klausure. Pumasu je potreban bod da izbori doigravanje za plej-of, dok pobedom može u teoriji još uvek da se probije do šestog mesta i plasira direktno u četvrtfinale. Potrebno mu je još da Čivas i Nekaksa ne pobede. Keretaro je takođe na poziciji koja vodi u doigravanje, poslednjoj 10, a samo pobeda mu noćas donosi garanciju da tu i ostane. U suprotnom, biće mu važno da Klub Leon ne ostvari pozitivan rezultat protiv Huareza, pošto su oni trenutno izjednačeni sa po 23 boda.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Romu na Olimpiku, Arsenal na Emirejtsu ili možda Marselj na Velodromu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

DALAS – LOS ANĐELES KLIPERS, 02.00

(Košarka, NBA liga)

Maveriksi su na krilima Luke Dončića napravili brejk u Los Anđelesu i sada igraju dva meča pred svojim navijačima u Teksasu. Očekuje se da će za goste iz Los Anđelesa da igra roviti Kavaj Lenard. Najbolji strelac gostiju u ovom plej-of je Pol Džordž, dok se očekuje da i Džejms Harden ponovi partiju iz prvog meča četvrtfinalne serije Zapada. Kod Dalasa, osim Slovenca očekuje se značajni doprinos Kajrija Irvinga.

FINIIKS – MINESOTA, 04.30

(Košarka, NBA liga)

Minesota vodi sa 2:0 protiv Sansa u četvrtfinalnoj seriji Zapada. Oba meča su Vukovi ubedljivo dobili, pa će Kevin Durant i kompanija pred svojim navijačima imati šansu da vrate neizvesnost. Pogotovo je Durant bio loš u drugom meču u Mineapolisu, kada je dao samo 18 poena, a prosek ove sezone nekadašnjem dvostrukom šampionu sa Golden Stejtom je 27.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara