Komentari na vest

Da vidimo Čukarički bez Vinisijusa

p

pčelar

pre 11 dana

Čuka postoji 100 god.???pa i jedinstvo postoji preko 100 god.čuka nema stadion nego malo našminkanu livadu,a što se tiče pranja novca to će bolje da objasni Matijašević,veštačka tvorevina,jedina publika su momci iz obezbeđenja,ma dno dna,i kada budu ispali biće to ogroman plus za Srbiju,pored njih imt,železničar,nemaš osnovne uslove za igru ne možeš da udješ u viši rang..
:

:) :)

pre 11 dana

Država je nekim klubovima izgradila stadione a nekima nije….Kad svi budu jednaki, onda može da se priča na tu temu.
D

Don Vito Corleone*

pre 12 dana

Vinisijus Melo je nova dimenzija, prema "kapitalcima" Zvezde, Nedaje, Bukari, Olanjika i Kraso! Njih četiri nisu ni do kolena ovom Brazilcu! Vidi se da je čovek tehnički obučen, za razliku od ova 4 (četiri) panja iz Zvezde!
H

Halapenjo

pre 12 dana

Cuka je postala izuzetno omrazen tim zbog Matijasevica i njegov istupa u javnosti. Smenis Kerkeza dovedes dunstera Matica, koji u par meseci toliko toga upropasti da imam osecaj da Cuka ako ne izadje u Evropu iduce sezone ima polako da krene da se raspada. Jel se zna nesto oko Igora Miladinovica? Da li je produzio ugovor? istice mu na kraju sezone?
:

:) :)

pre 12 dana

Priznao je da je greška smena Kerkeza i objasnio da je to uradjeno jer su igrači bili nezadovoljni radom… Igoru Miladinoviću ne ističe ugovor na kraju sezone! Neće doći do raspada skorije jer ovo je već 6-7 sezona koju će klub završiti u plusu od preko 5 miliona €…
p

pčelar

pre 12 dana

Da će Bog da više ispadnete, veštačka tvorevina bez tradicije,navijača,ni familija vas ne gleda,samo služite za pranje novca...
F

Famelijemi

pre 12 dana

A kad ćeš ti na utakmicu uživo non stop resse ovde
:

:) :)

pre 12 dana

Kako misliš veštačka tvorevina klub koji ima više od 100 godina?! Ti sigurno navijaš za ove iz ‘45 god?! A kako se to tačno pere novac u privatnom klubu, možeš li da nam objasniš?