Treća pobeda Vojvodine, Lalatović zadovoljan novim pojačanjem: Ne možemo mi kao Zvezda i Partizan da dajemo po pola miliona za igrače

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.07.19. | 23:16

"Svaka pobeda je bitna za naš klub i naše samopouzdanje". poručio mladi stručnjak

Fudbaleri Vojvodine pobedili su ekipu Krškog rezultatom 1:0 (1:0) u prijateljskom meču odigranom u istoimenom gradu u Sloveniji. Strelac jedinog gola na utakmici bio je Dejan Zukić u 45. minutu.

Novosađani su bili mnogo bolji rival, ali za razliku od prethodnih mečeva nisu bili tako uspešni u realizaciji. Jedini pogodak viđen je u poslednjim trenucima prvog dela. Na desnoj strani terena Vinsent je prihvatio loptu i driblingom sjajno prošao pored svog čuvara, a potom odigrao pas pred gol gde je do lopte došao Zukić i sa desetak metara uspeo da se upiše u strelce.

Izabrane vesti

Vojvodina je igrala u sledećem sastavu: Simić (od 70. Toroman) – Stojković (od 62. Lazarević), Veselinović, Saničanin (od 46. Đurić), Devetak (od 62. Vučić) – Vinsent (od 46. Kokir), Drinčić, Bojić (od 46. Milojević), Nešković (od 40. Zukić) – Matić, Đuričin (od 70. Topić).

Šef struke Vojvodine Nenad Lalatović kazao je posle utakmice da ima razloga za zadovoljstvo...
"Svaka pobeda je bitna za naš klub i naše samopouzdanje, zato sam zadovoljan rezultatom. Još nisam zadovoljan igrom, ali naravno, ne mogu ni biti zadovoljan kad sam tek pre deset dana došao u klub. Kako vreme bude odmicalo sigurno ćemo biti sve bolji i bolji. Raduje me karakter tima i želja za pobedom". 

Vojvodina je danas angažovala još jednog igrača na poziciji zadnjeg veznog, pošto je dvogodišnji ugovor potpisao dosadašnji igrač portugalskog drugoligaša Farensea Vanja Marković (25).
"Mi nismo u situaciji da dovodimo igrače kao Crvena zvezda i Partizan i plaćamo obeštećenja od pola miliona evra. Vanja je imao pauzu i njemu će biti potrebno vreme, ali sigurno da je kvalitetan igrač. Odlučili smo da ga dovedemo. U budućnosti će sigurno biti veliko pojačanje za nas", zaključio je Lalatović.

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara