Komentari na vest

TRANSFERI (petak, 5. jul)

b

bosko2020

pre 3 meseca

Cudim se da neki jaci klub nije kupio Nesirija.Jest mu forma u padu ali opet.Dok npr Taremi koliko ce se lik naigrati pored Lautara i Tirama, pametnije mu bilo da je trazio samo Milan.
L

Laker

pre 3 meseca

Robin le Normand i David Hancko u Atletiku, strasno se pojacavaju u odbrani ljudi
i

inegoara

pre 3 meseca

ajde lion da dovede almadu decko kida
D

DekIjan

pre 3 meseca

Bamidele ide u Vojvodinu
B

Brankoni84

pre 3 meseca

Ako Lunjin ode za Real nema zime, srediće Željko Pantić Realu prelazak Aleksandra Čirokija Jovanovića iz Partizana.😁
L

Laganini

pre 3 meseca

Komentar je bio o Realu i Luninu i onda se nadješ ti pametan da komentarišeš o Partizanu. Celo jutro nema vesti o Partizanu i naravno proradilo ludilo jer nisi mogao da prdiš tu po tastaturi. Kakva si ti jado da jadniji ne postoji!!!
N

NR

pre 3 meseca

Ma Borjana ce rupu
V

Vlado Banja Luka

pre 3 meseca

Talijanski klubovi su bankrot. Sprdnja. Pa sve i jednog igraca im pokupise Englezi. Ljudi kesiraju i ne pitaju. Za to vrijeme Juventus ne moze da plati novog golmana, vec ga dovodi na pozajmicu iz Monze, dok Lazio dovodi Dele Basirua iz Turske, isto kao pozajmicu!?

Bojan Urosevic

pre 3 meseca

Jel si ti obavešten za Juventus ili nisi pa pišeš nebuloze doveli Daglasa Luiza iz Aston Vilu za 50 miliona pa doveli Keframa Tirama za 20 Miliona golmana za 20 Miliona pa dovešće Kopmejnersa transfer neće biti manji od 50 miliona pošto Atalanta traži 60 miliona pa dovode i štopera i dovešće rezervnog napadača.
V

Vlado Banja Luka

pre 3 meseca

Odgovor za Bojana Urosevica- ponavljam, talijanski klubovi, kao i njihova citava drzava su bankrot! Kakav crni transfer daglasa Luiza u Juventus!? Pa i to je izvedeno tako sto su "prebijali" transfer preko drugih igraca i isplatu u rate preostalog dijela transfera. Jadno... Sto se tice dolaska golmana, on ne kosta 20, nego 5 miliona evra, u ratama, trenutno dolazi na pozajmicu. Kopmajnersa nikad nece dovesti. Ma ne da mi se vise pisati o raspaloj Seriji A...

Bojan Urosevic

pre 3 meseca

Ajde proveri slobodno još jednom ovo što sam ti napisao pa ćeš da vidiš a najviše za dve nedelje Juventus završava transfer Kopmejnersa .
G

Gostimirkoo

pre 3 meseca

Ako Karfiol dolazi kao zamjena za Kiwiora onda je to dobar transfer ali ako dolazi kao zamjena za Salibu o kome su pocele price da ga zeli Real e onda je to vracanje dva koraka nazad. Oni ove godine moraju da idu na all-in na titulu i bar polufinale LS pogotovo sto ce Liverpool biti nepoznanica sa novim trenerom a City ce biti dosta pogodjen sudjenjem i najabljenim odlascima kljucnih ljudi. Ala ako prodaju pa moze se reci kljucnog i najboljeg igraca onda su opet daleko od svega...
9

999

pre 3 meseca

Ma kakav Saliba, ima jos tri godine ugovora, nedavno potpisao, zacemntiran je. Uostalom, ne moze Kalafiori koji igra lijevom nogom biti zamjena za Salibu desnjaka..
M

Maree78

pre 3 meseca

Real ne zeli ni Kalafiorija ni Salibu, vec samo Leny Yora iz Lila...

Marko Pavlovic

pre 3 meseca

Ode samardžić u fener. Op op
L

Laker

pre 3 meseca

Pa pise ti da decko ne zeli, hvala Bogu. Bolje i u Lacio da ode, igrace LS
S

Srbija 1991

pre 3 meseca

Engleski igraci su smesni !
J

Jay Jay Okocha

pre 3 meseca

Kalafiori u Arsenal. Odšteta 53 milions evra, plata 4 miliona godišnje...
M

MilosZ

pre 3 meseca

Hvala Bogu pa Samardzic nece u Fener, decko nam je buducnost rep i dok se bore velikani za njega on ode u Fener... Samo da je Premier Liga, tu bi obozavao da ga gledam
I

InterAmala

pre 3 meseca

De vrij ode kod Piolija u arabiju,spominje se cifra od 15mil. Takodjer Inter uzeo Tanera Tesmana,mladog amerikanca iz Venecije kojeg zele tamo ostavit jos godinu dana na posudbi.Spominje se cifra od 7mil eura ua njegove usluge
V

Vulex

pre 3 meseca

Vise bi voleo da Pavlovic ode u Brentford nego u Milan, muka mi je vise od Serije A, zeleo bih da imamo sto vise igraca u PL, tu su Petrovic i Lukic, jos kad bi dosli i tipa Pavlovic, Ilic, Milenkovic, Samardzic... Verujem da je i Milenkovic zanimljiv nekima nakon EURA
L

Lala8989

pre 3 meseca

Sta se desava sa Vojvodinom? Shion Homma, Da Costa, Josip Drmic?
I

Ivan OL 91

pre 3 meseca

Može centrala da promaši jednom, ali dva puta može samo Lion. Juče doveli rezervnog štopera Notingema za 31 milion, novac za koji su mogli da dovedu barem 120 boljih štopera, a ovaj nije bolji od O Brajena i Ćalete Cara koji im sad čine štoperski tandem. Danas doveli za 8 miliona Abnera, promašaja Betisa, a Taljafika razmišljaju da prodaju za 3 ipo koji je petoduplo bolji. I posle će opet da se čude što su zadnji u decembru, a rade gori prelazni rok od najgoreg prošlog ljeta.
M

Midrange

pre 3 meseca

I Mangalu otkupili za 24 miliona, stigao zimus na pozajmicu i nista nije pokazao, bio 4 puta samo starter. Užasni transferi. Jedina svetla tačka je što im dolazi Tijago Almada (iz Atlante, jedan od najvećih Argentinskih talenata, bio u timu u Kataru) na zimu, pre toga će 6 meseci igrati u Botafogu (isti vlasnik). Do tada ko živ ko mrtav za Lion sa ovakvim transferima.
G

Gost09876

pre 3 meseca

Ima tu neka fora zasto je Lion preplatio Niakhatea.. jer igraca koji vredi 16m i u poslednjoj godini ugovora platit 31.9 je nemoguce...
G

Gost589

pre 3 meseca

John Textor nesto muti sa visevlasnistvom i sa Almadom Nuamom koji se ocekuje sa manje od 25m koliko ga je platio preko RWDM a Abner je samo zamena za Henrique koji je otisao, meni je smesno da Lion kad kupi Nuamu vec je potrosio 100miliona a nastavice se..
p

papapa

pre 3 meseca

Zasto svaki prelazni rok ali svaki, na ovoj slici transferi mora da bude jedan srbin meni apsolutno nije jasno
V

Vulex

pre 3 meseca

Zato jer je ovo srpski portal a Samardzic je igrac koji je verovatno najtrazeniji i ocekuje se njegov transfer
N

NR

pre 3 meseca

Pa ovo desno nije Luka?
N

NR

pre 3 meseca

Ipak jeste.

Marko Pavlovic

pre 3 meseca

Najtraženiji su Pavlović i Bleki, tako da oni trebaju biti na slici