Komentari na vest

Stanojević: Moramo da se iskupimo, imali šanse ili ne

B

Branko K.

pre oko 2 meseca

Neverovatna je mznja i potcenjivanje trenera Stanojevica koji to ne zasluzuje kao kvalitetean trener, a narocito covek koji nikoga nikad nije povredio ili potcenio. Pa i to Samrok Stanoje je glupost jer taj Samrok ucestvuje redovno u Evropskim takmicenjima i sigurno je poznatiji i bolji tim od Vozdovca ili Radnika iz Svilajnca koji su uzimali bodove C. Zvezdi. Zato deco pamet u glavu i radite nesto pametnije od glupih komentara ...
B

Banja_Slatina

pre oko 2 meseca

Čovjek koji je onako histerično urlikao ku..a umire ku..a gasi se ne zaslužuje ništa osim prezira. Dok je FKP pod Toletom imao sve poluge moći izlazili su naručeni tekstovi o Ser Aleksu Stanojeviću. Iz ove perspektive, kad se vidi na šta mu karijera liči, kako to ne ismijavati.
d

dekibg1

pre oko 2 meseca

Stanoje kukumka
g

grobariiiiiiiiiiiiiiiii

pre oko 2 meseca

Ja da se pitam Stanoje ne bi mogao da vodi klub iz gradske lige, jer realno nema znanja za taj nivo igre, a o super ligi necu ni da pricam, gori su ovi iz uprave sto su mu dali posao.
B

Banja_Slatina

pre oko 2 meseca

Ser Šamrok od Kijeva miran kao bubica prvih par kola. Da li su doktori konačno našli pravu mjeru sa lijekovima ili zna nešto što ostali ne znaju vidjećemo na kraju sezone. Prva dva kola i penali i crveni za protivnike, fino je to zatvoreno i pokriveno.
J

Jelenko P

pre oko 2 meseca

Cime da se iskupis? Kod 3 ; 0 uvodi Scekica a Stjepanovica drzi na klupi i uvodi ga petnaestak minuta pred kraj.Slicno kao i sa Jojicem u prethodnom mandatu.
B

Best wishes

pre oko 2 meseca

Sestokraki Samrok Stanoje ima sta da kaze!
g

ged12

pre oko 2 meseca

los trener, los covek, izjave u skladu sa njegovim karakterom, cuj moramo se iskupiti, pa sto se ne iskupis protiv dinama strucnjace propali.
n

navijač nekih drugih klubova al voli Srbiju

pre oko 2 meseca

Pi... bio , pi... ostao! Uvek ziheraš! Nikad od tebe trener a jos uz to los covek. Potpiruje mrznju umesto da uzdiže fudbal. Setite se samo protiv PSV-a posle 3:1 Partizan izlazi defanzivno umesto da igra fudbal pod vođstvom Stanojevića. E takav je i sad. Na kraju će mu svi biti krivi... Duljaj je bar imao igru sa ovim timom odigrao zadnja tri derbija pošteno(u skladu sa mogućnostima). Napravio kolektiv. Ovaj ce ih unistiti. I jos nesto ne moze Partizan imati losiji igracki kadar od Vojvodine koja je do juce bila pred bankrotom a da ne pominjem čuku i tsc. Puno sreće al teško da uradite nešto ove sezone. Ne mogu pričati o kijevu to je tek tuga.
N

Nenad B.

pre oko 2 meseca

Koja je logika da na pola sata do kraja pri rezultatu 3:0 uvodiš u igru Šćekića i Nikolića , a ne recimo Jevremovića i Stjepanovića, stvarno ne razumem.

Skauting

pre oko 2 meseca

Bice bolji Partizan kad ode Saldanja i dodje D.Jovanovic, ali opet.se zna kome pripada prvo mesto
G

Ggostt

pre oko 2 meseca

"Dinamični" ? Jel se ovaj igra igre rečima ili je samo intelekt u pitanju!?
D

Drndo

pre oko 2 meseca

Ma bravo trenercino, opet Zvezda mora da kiksne a vi da imate nizove pa da glumimo neizvesno prvenstvo zbog mira u kuci. Dok ce u evropi da vas g.zi ko stigne
b

bakarinjo

pre oko 2 meseca

Drugo kolo tek,a ljubitelji fudbala vec izgubilji zelju za ovakvim prvenstvom,ko dan mrmota preslikava se iz god u godinu bez ikakvog adrenalina!Osim ako izuzmemo do prolecnog derbi od 2-2 kad smo izvukli na marakani al od tad je i krenula nasa kataklizma..
I

Igraci koji cine razliku

pre oko 2 meseca

FALE TRI IGRACA ISKUSNA NA SREDINI. DA ZNAMO POVEZATI IGRU
m

miki321za1

pre oko 2 meseca

Ja trenera cuj moramo da se iskupimo, pa druze protiv jedinstva da se iskupis, sta covek izjavljuje, evo sad vam kazem njega ce zeleznicar pancevo dobiti.
М

М21

pre oko 2 meseca

Није рекао да треба против Уба да се искупи, већ против Кијева у Бг-у, читај мало измрђу редова, не само буквално
H

Hermano7

pre oko 2 meseca

Nema onog invalida antica i gle cudo, pobeda
l

lebe mekani

pre oko 2 meseca

penal u prvom minutu bato; ničim izazavan ali opravdan posle je lako
F

FALI NAM SREDINA ,ISKUSNA

pre oko 2 meseca

TREBA NAM MNOGO BRZA IGRA. BRZI I TACNI DODAVANJA !
G

Gostiona

pre oko 2 meseca

Mora da se taj zeleni teren 90*55 m,manje vise m.,da se preore!To fali u evropi a mi to nemamo i zato ako budemo mogli u liguuefa
g

golinić

pre oko 2 meseca

ti di zadovoljan. zadovoljsn i dzaja i svi. sram te bilo .obrukao si nas ko i onaj dzukac Duljaj. i trebs navijači Zvezde da se izivljsvaju. al zebe to ne interesuje. spremi se za 5 komada. A Vojvofins mogla da izgubi od jednog ajaksa 1: 0. Al ti 6. mora.
B

Bingole

pre oko 2 meseca

Ma tako je majstore. U evropi neka te guze a u prvenstvu sve gazi

The Intersect

pre oko 2 meseca

Ćuti Stanoje prijatelju pukli smo od onih rusa 6:2, na mu*a smo dali gol u prvom kolu, ovde smo igrali protiv neke neafirmisane dece… sacekaj da gostujemo Čukaričkom, Vojvodini, TSC-u pa onda povlaci neke paralele ljubi te brat!