(Star sport)
(Star sport)

Stanojević: Moramo da se iskupimo, imali šanse ili ne

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.07.24. | 21:51

„Bili smo dinamični“, kaže trener Partizana

Ugodno veče za Grobare na Ubu. Čak i u situaciji kad nisu imali priliku da vide Mateusa Saldanju, navijači Partizana su svedočili drugoj pobedi u sezoni, zadovoljni iskustvom Bibarsa Natha, golgeterskim instinktom povratnika Đorđa Jovanovića i talentom Nemanje Trifunovića.

Sve to može da raduje i trenera Aleksandra Stanojevića, koji jeste promešao karte, sklonio osim Brazilca (nije ga ni uvodio) još Nikolu Antića (van protokola) i na kraju proslavio pobedu. Onu koja malo diže moral ekipi posle bruke u Lublinu.

Izabrane vesti

Zadovoljan sam kako smo igrali, bili smo dinamični, stvarali šanse, u divnom ambijentu. Hvala navijačima, bili su uz nas i sve vreme nas sjajno bodrili. Čestitam igračima“, rekao je Stanojević u mikrofon TV Arena sport.

Dosta razloga za nezadovoljastvo imao je trener Partizana igrom protiv Napretka i Dinama i zato je pitanje kako bi sad ocenio izdanje, odnosno da li je u nastavki važniji rezultatski ili psihološki aspekt.

Sve je bitno, jer smo mi Partizan. Moramo da igramo dobro, da se iskupimo, da radimo. Svaka utakmica je važna, bez obzira da li imamo šanse ili ne“, dodao je Stanojević pred revanš sa Ukrajincima u kojima će njegovi momci juriti četiri gola zaostatka.

Jedinstvo je u prva dva kola identičnim rezultatima poraženog od Crvene zvezde i Partizana (po 0:4).

Ubedljiv poraz, ali moramo dalje. Partizanu čestitke na zasluženoj pobedi. Moramo dalje, nama tek sad predstoji borba za bodove“, rekao je Slaven Kovačević, koji „pokriva“ Ivana Radovanovića, jer šef stručnog štaba još nema licencu.



tagovi

FK PartizanAleksandar Stanojević

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara