©Reuters
©Reuters

Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Slepi miševi zbog tri penala progledali

Vreme čitanja: 4min | pon. 09.11.20. | 08:05

Pogledajte ko vam je danas doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

VBA - TOTENHEM (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 0:1

Sve se vraća, sve se plaća. Svemir namiri sve račune, nikom ne ostaje dužan. Vratio je Totenhemu ono što mu je uzeo protiv Njukasla i Vest Hema, kad su gosti na novom Vajt Hart Lejnu u završnim sekundama uzeli ono što im nije pripadalo. Sličnu matricu ekipa iz Londona je iskoristila da slavi na Hotornsu, s tim da je malo „požurila“, nije čekala nadoknadu – 1:0.

Opširnije OVDE.

BOLONJA - NAPOLI (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 0:1

Da ne beše iznenađujućeg poraza u prošlom kolu od Sasuola, Napoli bi večeras makar na kratko bio lider Serije A. Napolitanci su na najbolji način iskoristili kikseve Juventusa i Intera i minimalnom pobedom u Bolonji ih preskočili na tabeli pa su sada na samo dva boda zaostatka od lidera Milana. Timu Đenara Gatuza je pobedu donelo najskuplje pojačanje u klupskoj istoriji – Viktor Osimen. Nigerijac koji je letos plaćen Lilu 70.000.000 evra – a neki kažu i 85.000.000 evra – postigao je jedini gol na gostovanju na Dal Ari.

Opširnije OVDE.

PORTO - PORTIMONENSE (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 3:1

Nije Porto obećavajuće krenuo. Već od 16. minuta je morao da nadoknađuje zaostatak, ali je izjednačio u najboljem mogućem trenutku. U trećem minutu nadoknade prvog poluvremena pogodio je Mbemba i ubio u pojam gostujući tim. Već posle prvog napada u drugom delu šampion Portugalije je u potpunosti preokrenuo rezultat, da bi Seržo Oliveira u finišu podebljao trijumf i poštedeo vas nerviranja.

PSV - VILJEM II (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 3:0

Debakl od Paoka u Ligi Evrope nije ostavio posledice. PSV je u poslednjem meču osmog kola Eredivizije dočekao Viljem II i ubedljivom pobedom zalečio evropske rane – 3:0 (2:0). Šestim trijumfom u prvenstvu Filipsovci su stigli do treće pozicije, na dva boda od Ajaksa i Vitesea, i pokazali da će se posle dve sušne godine ponovo boriti za titulu.

Opširnije OVDE.

LION - SENT ETJEN (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 2:1

Poslednji meč 10. kola Lige 1 opravdao je epitet derbija dva trofejna francuska kluba. Poveo je Sent Etjen u finišu prvog dela posle nespretne reakcije golmana Antonija Lopesa i vođstvo uspešno čuvao sve do sredine prvog dela. Međutim, tada na scenu stupa Tino Kadevere i sa dva gola preokreće rezultat. Mogli su gosti u 88. minutu do boda sa bele tačke, ali je na vašu sreću neprecizan bio Buanga.

Opširnije OVDE.

CRVENA ZVEZDA - INĐIJA (tip 1, kvota 1,10) - rezultat 3:2

Nema mnogo "malih" klubova u Superligi sa kojima srpski šampion ima toliko problema u poslednje dve godine kao što je to slučaj sa ekipom iz Srema. U septembru prošle godine crveno-beli su do preokreta došli zahvaljujući golovima iz jedanaesteraca u poslednjim minutima utakmice, u drugom delu sezone su morali da jure prednost protivnika i zadovolje se osvajanjem jednog boda, a večeras je Inđija bila ta koja je prva uspela da preokrene rezultat na stadionu Rajko Mitić. Ipak, crveno-beli su imali dovoljno snage da se još jednom vrate u meč i golovima Aleksandra Kataija i Dijega Falčinelija dođu do sva tri boda - 3:2 (1:1).

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

MILAN - VERONA (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 2:2

Milan je bio osam meseci bez poraza, 24 meča u nizu, a onda je u roku od tri dana vezao dva loša meča. I to kao favorit na svom terenu. Posle Lila koji je u četvrtak deklasirao Rosonere, večeras je na San Siru zamalo pobedila i Verona. Ekipa Ivana Jurića je vodila 2:0 posle 20 minuta igre, imala 2:1 do nadoknade vremena, ali je Zlatan Ibrahimović u 93. minutu spasao Rosonere poraza – 2:2.

Opširnije OVDE.

ARSENAL - ASTON VILA (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 0:3

Ponadali su se navijači posle onih 0:1 na Old Trafordu, ali bio je to izuzetak koji potvrđuje pravilo: Arsenal ipak kaska za najboljima u Premijer ligi i nije slučajno pre toga gubio od Liverpula, Mančester Sitija i Lestera. Večeras i od Aston Vile, koja se ove sezone namerila da maltretira velikane. Posle sedam komada Liverpulu samlela je i tim Mikela Artete. Na kraju 3:0, a moglo je da bude i više.

Opširnije OVDE.

VALENSIJA - REAL MADRID (tip 2, kvota 1,43) - rezultat 4:1

Prvi put u istoriji Kraljevskog kluba na jednoj utakmici svirana su tri penala protiv, a ne za Real. Valensija je slavila sa ubedljivih 4:1 što je bez sumnje iznenađenje vikenda u Evropi, jer Slepi miševi su pre ovog meča osvojili samo bod iz poslednja četiri kola. Dobijali su ih i Betis i Viljareal, pa čak i Elče, bodom protiv Hetafea izvukli su se u desetom minutu sudijske nadoknade (?!), ali su danas izubijali Kraljevski klub.

BENFIKA - BRAGA (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:3

Posle Boaviste i Braga je ošamarila Benfiku u Primeiri. Posle pet vezanih pobeda u prvenstvu lisabonski Orlovi su poleteli, ali su ih dva uzastopna poraza spustila na zemlju. Kasno su se izabranici Žorža Žezusa probudili, tek posle trećeg primljenog gola. Odgovorio je Seferović, sa dva pogotka približio svoj tim makar bodu, ali ni do njega nisu stigli.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara