Usman Garuba (©reuters)
Usman Garuba (©reuters)

Kampaco igra, ali Real ipak ide oslabljen na crno-bele?

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.10.24. | 19:27

Velike su šanse

Odluka Evrolige da omogući Fakundu Kampacu da zaigra protiv Partizan Mozzart Beta viđena je u široj javnosti kao promena dvostrukih aršina, što je tema za sebe, mada je za Real Madrid ovo i te kako bitan detalj u trenutku kada pokušava da izvuče iz loše forme.

Mada je Argentinac dobio zeleno svetlo da zaigra, iz Španije stižu informacije da bi Real Madrid lako mogao da bude oslabljen za duel sa crno-belima (četvrtak, 20.45). Kako se navodi, Usman Garuba verovatno će da propusti sutrašnji meč zbog problema sa nogom.

Izabrane vesti

Ćus Mateo je u razgovoru sa novinarima rekao da je Garuba pod stalnim nadzorom klupskih doktora, koji će u četvrtak tokom dana doneti konačnu odluku o tome da li će moći da igra ili ne. On je protiv Bajerna u Minhenu na otvaranju Evrolige odigrao samo četiri i po minuta uz učinak od dva poena.

Pored Kampaca, Real očekuje da zaigra i Mario Hezonja koji je zbog bolesti izgubio osam kilograma! On se vratio na parket u pobedi nad Saragosom, odigrao je preko 25 minuta i ubacio 13 poena uz pet skokova.


tagovi

Usman GarubaKK Real MadridEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara