REZZIME DANA (ponedeljak): Teško veče za nas kladilačke ptice

Vreme čitanja: 3min | pon. 09.11.20. | 23:14

Pogledajte ko vam je doneo novac 9. novembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas.

 

ZAOKRUŽENO

ŠELBURN - ŠAMROK (tip 2, kvota 1,47) - rezultat 0:2

Pre devet godina irski Šamrok je iznenAdio naš Partizan i ostavio ga bez Lige Evrope. Ali, ovaj put je on "odigrao" za nas i opravdao epitet velikog favorita na gostovanju Šelburnu. Sve se vraća...

AJNDHOVEN - DODREHT (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 5:1

Teško veče za sportsko klađenje, ali je bar ovaj tip prošao kao od šale. Ajndhoven nas nije razočarao i sa čak pet komada u mreži gostiju iz Dodrehta potvrdio osvanjanje kvote 1,45.

PRECRTANO

BORAC B. - ŽELJEZNIČAR (tip 0-2, kvota 1,55) - rezultat 4:3

Pravu poslasticu priredili su igrači dva tima fudbalskoj javnosti u regionu. Svega je bilo ove večeri u Banjaluci, dva raspoložena rivala udarali su se kao teškaši u boksu. Na kraju je na nogama ostao Borac, ali ne i ovaj kladilački tip.

Opširnije OVDE

UMEA - SUNDSVAL (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 1:0

Kada je Bajram Ajeti u devetom minutu susreta zatresao mrežu delovalo je da će gosti ipak imati dovoljno vremena da stignu i prestignu domaći tim. Nažalost, nisu uspeli u tome, a rezultat je ostao isti do kraja. Ceo plen ostaje u Umei, a jedan od najigranijih tipova dana je pukao.

POGON Š. - BJELSKO BJALA (tip 1, kvota 1,52) - rezultat 1:1

Vodili su gosti pogotkom Bilinskog sve do 79. minuta kada je izjednačio Benedjak, ali klub iz Šćećina nije aamo snage za preokret na domaćem terenu. Jedna od najboljih ekipa u Ekstraklasi tako je napravila skup kiks protiv jednog od verovatnih kandidata za ispadanje.

DANDALK - SLAJGO (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 0:2

Ovde je kec već bio "viđen". U danu prilično slabe ponude fudbala i logično je što je ovo bio jedan od najigranijih tipova dana. Ali, eto ni on nije prošao, i to dosta glatko.

HOLŠTAJ K- HAMBURGER (tip 2&2+, kvota 2,25) - rezultat 1:1

Ovaj tip je bila jedna od naših preporuka i zaista nije mnogo nedostajalo da prođe. Čekalo se još još jedan pogodak gostiju koji su poveli pri samom kraju prvog poluvremena. Ali, umesto da postignu gol, oni su dozvolili izjednačenje u 92. minutu kada nam je i definitivno pukla ova prognoza.

OKSFORD SITI - NORTEMPTON (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 2:1

Kada je Hoskins doveo goste u vođstvo nakon samo sedam minuta igre delovalo je da će ova (očekivana) dvojka proći. Ali ne lezi vraže! Već pet minuta kasnije izjednačio je Roberts, da bi u 68. Ešbi autogolom doneo konačan rezultat.

INDEPEDIENTE - KOLON (tip 1, kvota 1,88) - rezultat 1:1

Kako je počelo ovo kladilačko veče, tako se i završilo. Nikako. Čak nas nije išlo ni u Argentini. Preporučili smo vam danas ovde malo nezgodnijeg keca, i bi upravo tako - nezgodno. Gosti su inače vodili sve do 90. minuta kada je Independijente konačno izjednačio. Prekasno da ovaj tip preživi i prođe kvota 1,88

ĐIRONA - LAS PALMAS (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 1:1

Bez prvog napadača Kristijana Stuanija, ekipa iz Katalonije nije ni senka tima koji može da stremi najvišim ciljevima. Las Palmas je večeras bio bolji tim, imao više šansi i smislenijih napada, pa kranjim rezultatom može da bude nezadovoljniji gost.

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara