De Rosi (©Reuters)
De Rosi (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Probaj keca na Vučicu - dalje ruke od fiksa na San Siru

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.04.24. | 11:10

Pročitajte nekoliko predloga za 22. april…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Ako igraš preko veba, otvara ti se šansa da ostvariš "NAVIJAČKI SAN". Da ponovimo, za nedeljnog pobednika spremne su povratne avionske karte, smeštaj, karte za utakmicu, džeparac, a najbolje od svega je što na putovanje možeš da povedeš još jednu osobu. Koji je tvoj navijački san? Da li maštaš o tome da gledaš Milan na San Siru, Barsu na Nou Kampu, PSŽ na Parku prinčeva? Izvoli, dokaži se!

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 21:15
Farense - Benfica
ID: 8045412

Želiš li najskuplju siguricu na svetu? Samo ivoli, jer dvojka na Benfiku najskuplja je u Mozzart kladionici, Uzimajući u obzir da su pre samo četiri dana eliminisani u četvrtfinalu Lige Evrope od Olimpika iz Marseja posle lošije izvođenja jedanaesteraca, Orlovi ovde ne smeju da padnu, naročito ne na meču sa osrednjim Farenseom. I, na stranu dest bodova minusa u odnosu na Sporting, ovde ne sme da bude greške.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.42)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 18:30
Roma - Bologna
ID: 8046088

Čim je zamenio Žozea Murinja na mestu trenera, uneo je De Rosi ogromnu energiju na Olimpiko. Dosadašnji vrhunac efekta dolaska igračke legende na klupu viđen je pre nekoliko dana, kada je Roma dobila dvomeč četvrtfinala Lige Evrope protiv Milana.U takvom raspoloženju probaće da pobede Bolonju, direktnog konkurenta za četvrto mesto u Seriji A. Neće biti lako, ali mi moramo da probamo keca na Vučicu.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.35)
Za izbegavanje
ITALIJA 1 | 20:45
Milan - Inter
ID: 8046099

Jasno je da će Inter osvojiti Skudeto, ali su posle eliminacije od madridskog Atletika u osmini finala Lige šampiona, izabranici Simonea Inzagija ostali nekako nedorečeni u tekućoj godini. Ono što bi donekle moglo da popravi raspoloženje, jeste potencijalni trijumf u velikom gradskom derbiju, kojim bi na pet kola pre kraja i matematički obezbedili titulu. Mi se ovde ne bi mešali... Izbegavanje je konačnog ishoda je realna opcija.


Konačan ishod

Tip: 2 (2)
Fiksevi dana
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga - PLAY OUT | 16:00
IMT - Zeleznicar Pancevo
ID: 8045239

Pančevci u težoj situaciji od svog današnjeg rivala, pošto na sedam kola do kraja imaju šest bodova manje od zone opstanka. Novobeograđani su prvi iznad crte, ali je jasno da će im u plej-autu biti potreban pozamašan broj bodova, kako ne bi morali da kroz baraž sa timovima iz drugog ranga traže opstanak u eliti. Elem, Pančevci više nemaju pravo na kalkulacije, moraju da jure pobedu na svakom meču do kraja sezone i to najavljuje dobar meč na stadionu Voždovca.


Dupla šansa

Tip: X2 (1.65)
Fiksevi dana
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga - PLAY OFF | 18:00
Mladost Lucani - Napredak
ID: 8046233

I jedni i drugi su bez ambicija u plej-ofu, tako da bismo mogli makar da gledamo golove. Ove sezone u oba duela slavio je tim koji je bio gost. Zato je sad red za – „iks“, ali ipak mi nismo tu da licitiramo baš toliko žestoko. Pre smo za tipovanje na golove, pa raspucavanje smatramo za realno i moguće. Realno je i 3+, ali da bi povećali šanse za prolazak, bacamo karte na raspon golova od minimalna dva, do kaksimum četiri.



Ukupno golova

Tip: 2-4 (1.53)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Sevilla - Mallorca
ID: 8046082

Olakšavajuća okolnost za momke meksičkog stratega Havijera Agirea, jeste činjenica da tim ima šest bodova više od zone ispadanja, a nije zgoreg da osvoji bar bod protiv rezultatski "nezainteresovane" Sevilje i tako bude još jedan korak bliže osiguranju igranja u Primeri i sledeće sezone. Mi ipak nećemo da se bakćemo konačnim ishodima, jer tipovanja na golove pružaju opciju koja donosi sasvim zadovoljavajuću kvotu.


Ukupno golova

Tip: 2-6 (1.55)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 19:00
Sivasspor - Fenerbahce
ID: 8045802

Sve ukazuje na to da će se šampionska borba u Turskoj svesti na međusobni okršaj Galatasaraja i Fenerbahčea 11. maja. Već sedmicama dva istanbulska velikana ne znaju za kiks u Superligi, a sada će Fener imati dodatni izazov, jer će poput Benfike morati da se izbori sa psihičkim posledicama ispadanja iz Evrope na penale. Čista dvojka jeste zicer, ali mi bi na nju radije dodali tu i tamo po neki pogodak.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&1+I (1.55)
Fiksevi dana
MALI 1 | 18:30
Malien - USC Kita
ID: 8051691

Ako ne bude iznenađenja i danas savlada davljenika USC iz Kite, a potom i narednog protivnika, ostaviće domaćin današnjeg meča Real Bamako i Bakariđan za sobom i prići će Đolibi na potencijalno dostižnih -7. Stad Malijen se u prvom susretu nije mnogo namučio protiv USC-a, iako je rival u finišu uspeo da smanji rezultat na prihvatljivih 2:3. Mi smo ovde jasno opredeljeni za tip jedan.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara