Komentari na vest

Orlovi otpisani u Lalinu, ali ranjena je i Furija

s

sportski pozz

pre 11 dana

Deset / dvanaest golova razlike, ali ne verujem da ce Spanci ginuti, jer ce i u revansu onako rutunski da dobiju. Dakle, za njh je ovo dvomec koji moraju da rese sa 70 odsto snage. Sto se tice Srbije, ona nece igrati narednog januara na prvenstvu, i morace da se debelo pomuci u grupi za finalni turnir u janaru 2026. Izbor Rojevica je normalan - jeftiniji je puno od stranih trenera, koji takodje ne bi mogli da naprave sa ovim timom nikakav ozbljan rezultat. Nema nikakvih ockeivanja - svaki plasman (ponekad) na neko tamicenje je dobar rezultat. I to je to. Sem prvog golmana, koji je ipak sa nekim rejtingom, Srbija nema neku izrazitu klasu ni na jednom mestu u timu.

Petar.P

pre 11 dana

Ostaje da se nadamo da nešto ubuduće mogu da postignu Kos, Rogan, Kojadinović, Zečević, Trnavac, Petrić i još nekoliko mladjih igrača. Pa da kroz tu generaciju za nekoliko godina pokušamo da napravimo malo veći rezultat. Sada svakako dati šansu Rojeviću, videti kako to ide, a posle kada spomenuti budu u najboljim godinama, proceniti da li vredi i da li se mora dovesti kvalitetniji stručnjak. Do skoro nisam verovao da možemo da napravimo korak napred, ali sa navedenima bi se mogao igrati pristojan rukomet (plus tu je par iskusnijih Milosavljev, Kukić itd). Naravno to nije nikakva garancija, ali je značajno povoljnija situacija u muškom, nego u ženskom rukometu, pa ko zna, možda se i iznenadimo.
G

Grobar32

pre 11 dana

Rukomet je kao i svaki kolektivni sport timska igra. Djabe tebi klase od igraca ako tu nema timske igre.
K

Ksms

pre 11 dana

Dace 150 posto. Zato sto je dvomec
M

Meraklijaa

pre 11 dana

Kada su najmanja očekivanja, većinom tada i napravimo neki rezultat. Podrška za momke, pa kako bude.
K

KG

pre 11 dana

Darko Ðukić veceras da pleše ko nekad 💪💪💪
G

Grobar32

pre 11 dana

Apsolutno nista ne očekujem od ovih, tj očekujem jedno veliko razocarenje kao i svaki put.
A

AR

pre 11 dana

Nisu oni krivi,nema kvaliteta. Pogledaj samo gde igraju nasi igraci a gde spanci. Trka mercedesa i juga.
G

Grobar32

pre 11 dana

@AR Ma naši igraci I igraju u solidnim i jakim klubovima, samo što kad trebaju da igraju za reprezentaciju onda su kao mutavi.
M

MArkoSI

pre 11 dana

Uništena generacija. Uništen jedan lep sport - rukomet. Posle demoliranja od Španije, ovaj rukomet više neće pratiti ni njihove familije. Nema SP, nema OI, verovatno nekako se umuvamo na EP i opet neko spektakularno 12-13 mesto. Sve proterati iz saveza, pa sve ponovo. Fotleljaši i karijeristi.
B

Bice bolje nikad

pre 11 dana

Opet neko 12,13 mesto...na ovaj kvalitet trece verovatno...a kakve veze ima kvalitet reprezentacije sa savezom...klubovi prave igrace...Pre ovog saveza smo bili koji ne racunajuci sto smo pokrali kao domacini pa vec sledece godine na OI sa istim timom zavrsili u bunaru...
G

Gost111

pre 11 dana

Sve ispod 15 je dobro