Komentari na vest

Partizanove utakmice odložene za novembar, Zvezda i TSC na terenu u decembru

C

Cairski

pre oko 3 sata

A sto ne bude kao u prvom kolu kad je Napredak bio domacin Partizanu u Beigradu,sto sad Partizan ne dodje da bude domacin Radnickom u Nisu,i onda nema veze kad Makabi igra na stadionu Partizana...to je nemoguce,m?
Т

Традиционе

pre 33 minute

@Цаирски - Зато што Партизан има исправан стадион. Напредак је реновирао стадион, па није могао да игра на свом. Било је или играти у Лозници (4 сата од Крушевца) или у Београду (2 сата од Крушевца). Иначе, подржавам идеју, Партизан на Чаиру има подршку као да је домаћин.
S

Sale Kg

pre oko 3 sata

Najbolje da se jsdovcima dala mogućnost da igraju kad budu u top formi i kad Sava uigra ekipu! I onda dodje derbi i popiju 4 komada kao od šale…
r

rrrr

pre oko 3 sata

Da Bog da vam hamas stadion sredjivao.
r

rrrr

pre oko 3 sata

Jos su vam jese falile,da cirkus bude kompletan.
M

Mrki, Zvezda im meće, u Ligu šampiona oni neć

pre oko 4 sata

Mašala! Na lavoru se igra Evropa, a?
T

Tesko je pogoditi

pre oko 6 sati

Da, Partizan narocito mulja sa Fss I drugim institucijama koje vode ovaj, nazovi fudbal, gde su svi od predsednika drzave pa do vatrogasca u Savezu i tetkice u blicu i RTS- u Turski konjanici na zadatku.Kako su ih samo naucili da ono sto oni rade svakodnevno pripisuju drugima, ko Duboka drzava spinuju, pa se ponekad pitam da li su Sorosevci i svi oni satanisti ustvari to naucili od Zvezdasa ili je obrnuto.
K

Komšijano

pre oko 5 sati

Reci ti nama koliko si para dobio u Briselu za prosli Bozic?
T

Tarzan

pre oko 6 sati

Dokle vise ove muljacine ? Sve to treba ukinuti i ako moze neka liga sa Madjarima i Rumunima.Po sest timova iz svake lige i to je to,tri ispadaju direktno,a tri u baraz.Ovo sta rade nasi je dno.
D

DDF

pre oko 5 sati

Svi su jedva docekali da se oterase nasih klubova i vecitih,sa nama niko ne zeli ozbiljnu ligu...UEFA prva to ne bi dozvolila
G

Gost nedragi

pre oko 5 sati

Puca Madjarima i Rumunima da se sa nama valjaju po blatu! To je prirodno staniste zvezde i njenih satelita. Znaci, 80% tzv. Superlige Srbije!
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 6 sati

Ja kako znam Zvezda i Tsc igraju 30 oktobra u terminu za prvo kolo kupa a Partizan da ne može da igra zbog Makabija su čiste gluposti, Makabi svoju utakmicu igra u Četvrtak 24 oktobra pa Partizan i Radnički mogu sa njihovim protivnicima iz 12 kola da igraju u Petak ili subotu 18 ili 19 oktobra i onda odigraju zaostalu utakmicu u utorak 22 oktobra a sa Spartakom mogu da igraju u sredu 6 novembra i na taj način sve bi bilo odigrano pre odigravanja 15 kola odnosno završetka prvog dela prvenstva bez odigravanja. Ovako igraće 6 novembra kada Zvezda igra sa Barselonom. Dobro možda hoće da odigraju utakmicu pa svi zajedno pređu na Marakanu da gledaju LŠ.
t

trebinje

pre oko 6 sati

derbi se ne moze namestiti komsije male
e

exe

pre oko 6 sati

ko li im je dozvolio da odlazu dve utakmice po kom to osnovu? jel to taj aperthejd?
S

SRAMOTNO

pre oko 6 sati

A NAROD CE DA PLACA LICENCE
t

trance

pre oko 6 sati

penaltizan04 i ne mora ni da odigra znamo da su zatvorene
G

Gosty

pre oko 6 sati

Partizan opet nešto mulja sa ovim odgodama.