Ognjen Dobrić (©MN Press)
Ognjen Dobrić (©MN Press)

Tenis izbacuje Zvezdu iz Arene

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.10.24. | 15:16

Crveno-beli će zbog turnira koji je na programu od 2. do 9. novembra biti primorani da tri meča odigraju u dvorani "Aleksandar Nikolić"

Zbog teniskog turnira, ATP Belgrade open koji će se održati od 2. do 9. novembra u beogradskoj Areni, košarkaši Crvene zvezde će morati da se privremeno presele u dvoranu "Aleksandar Nikolić". Crveno-beli će tri meča odigrati u nekadašnjem "Pioniru" počev od 1. novembra kada će ugostiti aktuelnog evropskog prvaka, Panatinaikos.

Posle toga je po planu da srpski i regionalni šampion na istom mestu ugosti Cedevitu Olimpiju u ABA ligi, međutim tačan datum i satnica tog meča još nije poznata, ali je planiran da se odigra između 2. i 4. novembra. Takođe, crveno-beli će u starom domu zaigrati i protiv Albe iz Berlina u okviru evroligaške runde.

Izabrane vesti

Što se tiče večitog rivala, Partizan Mozzart Beta, on će za vreme trajanja turnira uglavnom gostovati. U Evroligi Fenerbahčeu i Parizu, a u regionalnom takmičenju FMP-u. Jedino upitan ostaje meč sa Dubaijem koji je na programu dan posle završetka teniskog turnira, tako da postoji mogućnost da crno-beli budu domaćini u nekoj drugoj hali.


tagovi

KK Crvena zvezdaABA ligaKK PartizanATP Beograd

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara