Komentari na vest

Nestvarnih mesec dana Andrije Maksimovića: Učinili smo zemlju ponosnom na nas

P

Prle Vršac

pre oko 1 sat

Zašto takvi komentari za buduću svetsku zvezdu GROBARI puni ste zavisti i zlobe mali je već sada veliki ighrač
Л

Лаик

pre oko 2 sata

Свака част момак. Професорска дисертација у дербију, одличан меч у Милану и заслужен позив у репрезентацију. Ови што хејтују, хејтују само јер играш за Звезду. Да си њихов, сад би се читали митови од Н1 до Вечерњих новости. Видим један помиње Живковића. Андрија је својевремено уцењен, "ако не потпишеш за Партизан, нема репрезентације". Сви то врло добро знају у Нишу. То су та "златна времена" Толетове владавине. Немојте само ви о поштењу, гробари српског фудбала.
М

Мрцина

pre oko 2 sata

Најгора смо нација на свету.Не ваља нам кад не играју наша деца,не ваља кад играју.Разумем,претерано је уздизање детета од 17 година,али пљувати наше дете,небитно које боје клуба носи је морбидно.Мали је озбиљан таленат,ако стаса како треба имамо плејмејкера наредних 15 година у репки.Најлакше га је опљувати тастатура стручњаци.Ми смо себи најгори непријатељи.
M

Miksa šuster

pre oko 3 sata

Mali je lagana priča, svaki duel je pao. Kad ode iz ove blato lige gde se igračima Zvezde svira svaki kontakt biće u čudu.
t

tvorzamagija i mitaoklagija

pre oko 2 sata

utakmica ne bitna, akteri sporedne licnosti, takmicenje besmisleno ..cela poenta je bila da mali udje .Dal bi gubili,vodili, formacija koja , bitno da mali ozvanici nastup radi sto brze prodaje .Od tih para dovesces novo kljuse ubedices masu da je to dobitak za LS i ispumaces te iste pare koje si uzeo za dete koje ce sedeti na klupi TSC-a za par meseci
P

Pazi

pre oko 1 sat

Šta si ti gledao? Bukvalno je iz prvog duela i kontakta sa loptom odlično zaradio loptu i iznudio prekršaj. Toliko o tome.
M

Mitros

pre oko 3 sata

Ovo je presmešno šta se radi i ogadićete reprezentaciju i ovo malo ljudi što prate. Dečko daje izjavu posle utakmice prvi kao da je kapiten a on odigrao tri prosečne seniorske utakmice u karijeri!
L

Leao

pre oko 3 sata

Ranije si morao imati makar 6 meseci igara u kontinuitetu da hi dosao u obzir da pridjes reprezentaciji. Ovog malog ubacise posle 180 minuta koje je igrao sa interom i partizanom. Nista protiv momka, vec samo cinjenica kakve neznalice rade u fs, ustvari pre bih rekao mesetari i prevaranti
B

Bgd.

pre oko 2 sata

A kad daju tih 6 meseci Pavlovicu iz Bajerna, uzme ga Nemacka. Prosla su ta vremena, sve sto vredi treba nam sad i odmah. Jamal spancima nije mlad, niti su nesto cekali.
P

Paa

pre oko 1 sat

Jamal likes this.
B

Banja_Slatina

pre oko 3 sata

Džaba sve nije uspio srušiti A.Živkovića kao najmlađi debitant ikad. Živković je inače debitovao u ono pošteno vrijeme kad se preko reprezentacije nije guralo za prodaju.
s

svakom pravom navijacu

pre oko 3 sata

se gadi ovo sto se radi .... svaka cast decku on na stranu ali klinac odigrao sve ukupno tri ali pazi TRI utakmice u seniorskom fudbalu i odmah reprezentacija???? Klasicni dogovor i izlaganje robe za prodaju. Nadam se da ce momak napraviti veliku karijeru i biti oslonac reprezentacije u buducnosti ali takvi kao sto su on ne zasluzuju jos da nose lopte oko reprezentacije.
G

GABI GO

pre oko 3 sata

Kazes tri a decko igra vec drugu sezonu za grafičar .a da za tebe to nije profesionalan fudbal nasa druga liga. Za tebe samo super liga nasa je profesionalna . Treba da nam igraju mladi Nije bitno iz koe ekipe nam dolaze .
G

Grupa JNA

pre oko 3 sata

Decko nista specijalno. Cak sta vise pocela je promaja da duva njegovim ulaskom. Sine, ako su te vec zatvorili u napadu, IGRAJ ODBRANU. Srecom dobili smo...
С

Сале2323

pre oko 3 sata

Или само "чак", или само "штавише", никако заједно. Плус "штавише" се не пише никад одвојено!
K

Kokos

pre oko 3 sata

Ovo je cikrus samo zato što igra za Crvenu zvezdu, nakon tri utakmice postao je reprezentativac. Klinac nije ništa posebno
d

dr finansija

pre oko 3 sata

druze shvati ...zvezda je u dugu preko 100 miliona ( pogledaj intervju Koromana od pre 6 meseci) sever ne trpi kasnjenje plate, troskovi su veliki ,koga od drva koje si doveo da prodas ? moras neko dete da stavis u izlog sta drugo da prodas.Ovaj opet nazovi selektor je u strahu za novo bombardovanje Pasi Poljane a i nema zagarantovan ulaz u kafe Marakana pa mu nije bas sve jedno kad mu se kaze
D

Dont Believe

pre oko 3 sata

Ha ha ha ha ha 😋 Al' su u gasu iz Zvezde ( čitaj Mađija ) sa ovim malim. Za njih su podaci tačni, samo oni koji ONI tvrde da jesu. Ništa Andrija Živković kao najmlađi. To briši. Napiši Mađija, da je drugi gol dao ,,mali Mesi" a ne Mitar 😉 niko to neće provaliti. Penal odbranio ,,mali Mesi" kakvi Rajković. Xe xe xe xe 🫣 šou šta radi Rio Tinto FK Crvena Zvezda. Čemu ovo ? Pustite momka da igra, da se dokazuje, a ne ovim da ga ,,ugušite" i onda prodate u Zenit ili kobajagi Siti ( a ode u penzionersku MLS ligu ili po pozajmicama Troa, Molenbek, Breda )
D

Diksilend

pre oko 3 sata

Zar je on igrao? Nisam primetio. Dečko ubačen da bi rekli najmlađi debitant, zna se ko ga gura. Ne znam da li je dva puta dodirnuo loptu. Slično Nedeljković, u odbrani katastrofalan, u napadu nije učestvovao. Uglavnom više sreće nego znanja.
N

Nannsns

pre oko 3 sata

Mali tebi svaka cast,ti si buducnost..al tu manekeni su daleko od toga da budu ponos,uglavnom su nas sramotili..ovo je kap u moru.
g

gosttt

pre oko 3 sata

sta jedan, daj 5 vesti o mesiju da se digne cena
K

Komedija

pre oko 3 sata

Sta se radi🤣🤣🤣🤣

Branislav Tomic

pre oko 3 sata

Beskorisna maso u fizici, šta se radi?
D

Drvo

pre oko 3 sata

Radi se, Mesijevska peta do Elšnika, Kovač rukom - penaltik, Čiroki patos, Lolita neverue, Stanojko u flasterima.
m

metalika moj dobar

pre oko 2 sata

sta sta se radi ? dovode se prevare od igraca od para klinaca koji se prodaju brze bolje sa ovakvim nastupima . Znate gde i kad bi prodali Erakovica i ovakve slicne da nisu postavili ultimatum onom sto nikad nije bio njihov. Bez obzira znaci prodajes svoju decu koja imaju 3 utakmice i za te pare dovodis svoje prevare tipa Kulibali i ostale Sile od igraca .Kroz te transfere izvlacis pare koje dobijas od dece koju si prodao . Kome sta nije jasno ??