©Reuters
©Reuters

Najava dana (ponedeljak, 17. jun): EURO start za Francuze i Belgijance, Boston ima drugu meč loptu

Vreme čitanja: 3min | pon. 17.06.24. | 08:06

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

RUMUNIJA – UKRAJINA, 15.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Evropsko prvenstvo)

Sa Karpata duvaju neki novi vetrovi. Fudbaleri Rumunije učešće na svom prvom velikom takmičenju posle osam godina kreću duelom sa Ukrajinom. Važi tim Serhija Rebrova za favorita, što je i logično uzimajući u obzir veliki broj odličnih igrača, ali je timska igra ozbiljan adut naših istočnih suseda i šansa da osvoje makar bod.

BELGIJA - SLOVAČKA, 18.00

(Fudbal, Evropsko prvenstvo)

Nije to ta Belgija koja se godinama svrstavala u krug najužih favorita za osvajanje Svetskih i Evropskih prvenstava, ali je i dalje među sedam, osam najsnažnijih selekcija na kontinentu. Slovaci vrebaju iznenađenje predvođeni stamenim defanzivcem Milanom Škirinijarom i trojkom u vezon redu (Stanislav Lobotoka, Juraj Kucka, Ondrej Duda), dok je među Đavolima Kevin De Brujne spreman da još jednom pokaže majstorstvo.

AUSTRIJA - FRANCUSKA, 21.00

(Fudbal, Evropsko prvenstvo)

Monstruozno snažno izgledaju aktuelni vicešampioni sveta, ali je i Austrija pokazala da raspolaže kvalitetnim igračima, u šta se publika u Srbiji mogla uveriti u prijateljskoj utakmici protiv Orlova. Francuzi će napadati od prvog minuta, ali je Austriji malo prostoroa dovoljno da organizuje opasne kontre. Uprkos svemu, ne treba očekivati lak posao za izabranike Didijea Dešana.

MAKABI TEL AVIV - HAPOEL TEL AVIV, 20.00

(Košarka, Izrael 1)

Pred nama je meč koji će odlučiti šampiona Izraela. Košarkaši Hapoela pobedili su pre dva dana 85:67 i izjednačili na 1:1 u finalnoj seriji, ali će Makabi pred prepunom Menora Mivtačim Arenom imati zicer za titulu. Jedina nada Makabija je Ksavijer Manford. Bivši plejmejker Barselone dao je 22 poena i tako najavio opasnost po "Ponos Izraela i u majstorici

BOSTON - DALAS, 02:30

(Košarka, NBA)

Sramon poraz doživeli su Seltiksi u četvrtoj utakmici finalne serije NBA lige, ali sada imaju drugu meč loptu, a prvu na parketu TD Garden Arene. Ako trijumfuju predstojeće noći protiv Dalasa, tim Džoa Mazule će se okititi prvim prstonom posle 16 gofina i 2010.

El GUNA - NACIONALNA BANKA EGIPAT, 15.00

(Fudbal, Egipat 1)

Fudbalerima Nacionalne Banke Egipta gori pod nogama. Na pet kola do zavšetka sezone imaju samo dva boda više od zone ispadanja, a ako želi opstanak moraće da osvaja bodove protiv timova kao što je El Guna. Jeste domaći tim nešto sigurniji u borbi za opstanak, ali bi mu još jedan trijumf omogućio i matematičku bezbrižnost.  

ZAMALEK – AL MASRI, 18.00

(Fudbal, Egipat 1)

Razočaravajuća sezona u egipatskoj ligi ne može se smatrati toliko tragičnom po Zamalek, jer je prioritet bilo učešće u Kupu Konfederacija koje je na kraju i osvojio. Al Masri je veoma dobar i zauzima drugo mesto u prvenstvu, ali je bodovni zaostatak za vodećim Piramidsom već nedostižan.

EL ISMAILI - ENPI, 18.00

(Fudbal, Egipat 1)

Jeste Enpi na papiru udaljen tek jedan bod od zone plasmana u Ligu šampiona, ali je "fora" u tome što je Al Ahli odigrao samo 16 utakmica u sezoni, a Enpi 14. Kada velikan iz Kaira odigra čak osam zaostalih utakmica jasno je da će preteći Enpi i ostaviti ga bez šansi za Afričku Ligu šampiona.

MIOMIR KECMANOVIĆ - LORENCO SONEGO, 12.05

(Tenis, ATP HALE)

Srpski teniser igra meč prvog kola iliti šesnaestine finala ATP turnira u Haleu protiv Italijana Lorenca Sonega. Trava nije poznata kao Mišina omiljena podloga, ali nije ni Sonegu. Ako prebrodi prvu prepreku, 53. igrač sveta sastaće se sa finalistom Rolan Garosa Aleksanderom Zverom.

BOSTON RIVER - SERO LARGO, 22.00

(Fudbal, Urugvaj 1)

U drugom rangu takmičenja urugvajskog fudbala igra se tek drugo kolo, a domaćin ima ulogu blagog favorita. Oba tima odigrala su nerešeno u prvom kolu, a čini se da je sličan ishod potpuno realan.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara