Duel odbojkaša Partizana i Crvene zvezde @MN Press
Duel odbojkaša Partizana i Crvene zvezde @MN Press

Najava dana (petak, 25. april): Majstorica večitih za odbojkaški tron, Evroliga, Primera i Mozzart Bet Superliga

Vreme čitanja: 3min | pet. 26.04.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

MONPELJE – NANT, 21.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Francuska 1)

Monpelje je neporažen na poslednje četiri utakmice, na sredini tabele je i ne mora da brine o opstanku. Blizu je i Nant koji ima četiri pobede na poslednjih pet gostovanja. Inače, gosti večerašnjeg susreta su dobili poslednji meč para u oktobru sa 2:0.

FROSINONE – SALERNITANA, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Još postoji šansa da Frosinone preživi, a Salernitana je već u Seriji B. Dakle, ovde je motivacija vrlo jasna, tako da na derbiju začelja domaćin mora da bude navalentan. Ne verujemo da će se Salernitana previše braniti, mada je na prethodna dva meča para dolazio X.

BOHUM – HOFENHAJM, 20.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Hofenhajm je deveti, ali ne igra dobro u poslednje vreme. Dobio je svega dva meča od poslednjih pet, a Bohum sa istog broja utakmica ima tek dva boda. Gostima je gore jer im je opstanak ugrožen. Inače, Hofenhajm je poslednji meč para dobio sa 3:1. Na poslednja četiri meča para padalo je dosta golova, a dolazio je i GG tip.

REAL SOSIJEDAD – REAL MADRID, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Madriđani suvereno vladaju Primerom, do sada su samo jednom poraženi, a prevazišli su i Siti na mišiće u Ligi šampiona. Za njih je bar u ovom momentu samo nebo granica, tako da neće biti lako Sosijedadu šesti na tabeli i ima dva vezana remija. Real Madrid je poslednji meč para dobio sa 2:1.

VOŽDOVAC – SPARTAK SUBOTICA, 17.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Posle niza poraza i crne serije kojom je doveo opstanak u pitanje, Voždovac je savladao Novi Pazar i najzad napravio korak napred. Novi duel sa ekipom iz vrha plej-auta, bez realnog pritiska, prilika je da se Zmajevi dodatno izdignu, međutim izvesno je da Subotičani neće biti lak plen.

ČUKARIČKI – MLADOST LUČANI, 19.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Utakmica u Kragujevcu, protiv Radničkog, predstavjala je važan duel za Brđane u borbi za četvrto mesto te je poraz uticao da ekipa sa Banovog brda nema pravo na grešku u preostalim susretima sa konkurentima za Evropu. Sa druge strane, Mladost je pobedom protiv Napretka očuvala tračak nade u trci za peto mesto i samo pobedom bi u teroriji ostala kandidat za Evropu.

ADANA – GALATASARAJ, 19.00

(Fudbal, Turska 1)

Ume Adana često da se izvuče kroz X ishod, ali i to će biti misaona imenica protiv lidera koji ima samo jedan poraz, te ukupno tri remija od početka sezone. Galatasaraj je poslednji meč para u decembru dobio sa 3:1, i bez daljnjeg je favorit pred ovaj meč.

MONAKO – FENERBAHČE, 19.00

(Košarka, Evroliga)

Tim Saše Obradovića je prošle sezone igrao Fajnal-for, ove se očekuje da ponove uspeh zbog svega što su prikazali ove sezone u ligaškom delu, ali Fenerbahče je definitivno pokazao kvalitet i to u momentu kada je Monako imao čak devet poena prednosti u poslednjoj deonici na prvom meču plej-ofa. Biće ovo jako uzbudljiva utakmica.

BARSELONA – OLIMPIJAKOS, 21.00

(Košarka, Evroliga)

Olimpijakos je u velikom naletu. Timskom igrom su uspeli da izdrže sve nalete Barselone koja nije uspela da iskoristi prednost domaćeg terena i nalaze se u identičnoj situaciji kao Monako. Svakako, posle onih 75:77 sa prvog meča sve karte su još u igri. 

CRVENA ZVEZDA – PARTIZAN, 19.00

(Odbojka, finale plej-ofa)

Neverovatno u šta se pretvorila finalna serija za odbojkaše... Od vođstva 2:0 za Zvezdu i prednosti od 1:0 i 2:1 u setovima na trećem meču, pa do potpunog povratka Partizana u igru (2:2). Aktuelni šampion se ne predaje! Crno-beli tim na leđima je poneo Milija Mrdak do najvećeg trijumfa ove sezone i tako doneo izjednačenje u seriji - 3:2 (25:23, 27:25, 22:25, 22:25, 15:13). Sve se svodi na jedan meč, koji će biti pravi spektakl.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara