{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
U Feraru dolazi Vivijano
Milinković Savić napušta SPAL, ostaje u Italiji

Vanja Milinković Savić će u januaru napustiti SPAL i pre vremena raskinuti pozajmicu koja je trebalo da traje do kraja sezone. Mladi srpski golman će se vratiti u Torino, ali se neće tamo zadržati već će opet na pozajmicu.

SPAL je danas dogovorio transfer italijanskog golmana Emilijana Vivijana iz lisabonskog Sportinga. On će se u prvim danima nove godine priključiti timu iz Ferare kao slobodan igrač i zauzeti mesto prvog golmana. Do sada je starter između stativa SPAL-a bio senegalski reprezentativac Alfred Gomis, dok je Milinković Savić bio rezerva. Mladi Srbin je branio na dva meča u Seriji A i jednom u Kupu Italije, ali se posle toga Gomis vratio na gol.

Plan je da Vivijano bude starter u drugom delu szeone, a Gomis rezerva dok će Milinković Savić napustiti klub. Prema saznanjima MOZZART Sporta, Vanja nema u planu povratak u Srbiju i skoro sigurno je da će i drugi deo sezone provesti u Italiji. Torino će ga opet pozajmiti nekom domaćem klubu, a moguće je da će to biti i neko iz Serije B. Kako Milinković Savić ne zauzima poziciju stranca, to mu daje prednost u odnosu na čuvare mreže koji bi u januaru  mogli da dođu u Italiju iz inostranstva.

Potom će na kraju sezone sa Torinom biti obavljen razgovor o daljim planovima. Na golu Bikova je standardan Salvatore Sirigu što znači da bi Milinković Savić mogao da bude prodat u neki klub gde bi bio starter.

(FOTO: Stasr sport)

Najnovije vesti


×