Kakav je džentlmen trener Partizana: Svim damama podelio čokolade, a čestitao rođendane Zvezdi i Voši

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.03.24. | 12:05

Gestovi za poštovanje

Vole ga navijači, vole ga igrači, a Bogami je i javnost sve više na strani Igora Duljaja, bez obzira kakvi su mu rezultati. A i oni su za pohvalu. Ponašanje i maniri su mu za – desetku.

Trener Partizana odudara od zatrovanog ambijenta ovdašnjeg sporta i to je dokazao na nekoliko primera, pre i tokom zvanične konferencije za medije uoči 172. večitog derbija.

Izabrane vesti

U salu na drugom spratu stadiona u Humskoj ušetao je noseći poklone namenjene pripadnicama lepšeg pola. Čokolade, kao znak pažnje. Svakoj je prišao poput džentlmena, zagrlio i čestitao 8. mart.

Potom i javno. Svim damama.

„Hvala vam za snagu, ljubav i doprinos“, sažeto je počeo Duljaj.

Na početku konferencije, osetio je potrebu da se obrati i rivalima. Večitom i novosadskom.

„Moram ovo da kažem, pošto nisam usled medijske ćutnje koja je vladala minulih dana. Želim da Sportskom društvu Crvena zvezda čestitam 79. rođendan, a istovremenom poželim srećan jubilej, 110. godina postojanja Fudbalskom klubu Vojvodina. To bi trebalo da se radi, umesto pisanja saopštenja. Želim im dosta uspeha, jer ako oni budu bolji, iz nas će izvlačiti najbolje“.

U sličnom tonu Duljaj je pokazao još jednom da je sportita oblikovan na zdravim osnovama.

„Znam za povredu Zvezdinog prvotimca, Vladimira Lučića. Iskreno mu želim da se brzo oporavi“, poentirao je trener Partizana.


tagovi

Igor Duljaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara