Aleksandar Vučić: Ovo je debakl, ne sme da se desi da nam gol daje igrač od 5.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.06.24. | 14:47

„Prazne priče selektora i funkcionera da dobijaju para od UEFA“, poručio predsednik Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je fudbalska reprezentacija naše zemlje na Prvenstvu Evrope u Nemačkoj doživela debakl! On je tokom boravka u Briselu, usled pregovora o statusu Kosova i Metohije, prekomentarisao igru i rezultate tima Dragana Stojkovića Piksija u Gelzenkirhenu i Minhenu.

Prema njegovim rečima narod u Srbiji je s pravom razočaran, uzimajući u obzir ulaganja države Srbije u fudbal. Predsednik Vučić je čak, između redova, odgovorio selektoru Stojkoviću na reči da je u pitanju samo fudbal i sport.

Izabrane vesti

"Ja sam saglasan da je debakl! Jeste sport, samo smo mi dali mnogo para za taj sport i mnogo uložili tako da ljudi u Srbiji zaslužuju bolje rezultate. Nije problem da izgubite od Engleske koja je loša, nije problem da izgubite od Nemačke, Španije od koga hoćete, ali je problem kada izgubite od Slovenije koja tri i po puta manje košta od igrača Srbije“, rekao je Aleksandar Vučić.

Predsednika Srbije je očigledno najviše zaboleo remi protiv Slovenije izvojevan kasnim golom Luke Jovića.

„Problem je kada vam igrač iz Celja koji ima 5.000 evra mesečno daje golove, jer nema ko da ga isprati. Mnogo ulažemo u infrastrukturu kao i u plate funkcionera, iako će oni reći da od UEFA dobijaju novac, to su gluposti i prazne priče selektora i svih ostalih. Ulažemo ogroman novac i građani Srbije su zaslužili bolji rezultat“, dodao je Vučić.


tagovi

Dragan Stojković PiksiAleksandar Vučić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara