Izaberite startnih 11 Crvene zvezde za Jang Bojs (ANKETA)

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.08.19. | 09:12

Pomozite Vladanu Milojeviću...

Crvena zvezda sutra uveče igra možda i najvažniju utakmicu sezone. Tokom revanša sa Jang Bojsom na talonu će biti više od 16 miliona evra, koliko iznosi nagrada za plasman u Ligu šampiona. Tim Vladana Milojevića će, pred krcatom Marakanom, braniti pozitivan remi iz Berna (2:2).

Kadrovska situacija je mnogo oblje nego uoči prvog duela. Suspenziju su odradili Nemanja Milunović i vezista Dušan Jovančić. Očekuje se da oni zauzmu mesta u startnoj postavi.

Izabrane vesti

Takođe, od povrede se oporavio reprezentativac Komorskih Ostrva El Fardu Ben, i on će, vrlo verovatno, biti najveća dilema Vladana Milojevića. Snažni ofanzivac se nalazi pred transferom u arapski svet, i ostalo mu je da odradi još jedan meč. Uz pretpostavku da je Garsija siguran na drugom krilu, ostaje da se vidi hoće li Milojević Argentincu i Marinu u ofanzivnom delu pridužiti Bena, Ivanića ili Vukanovića.

Dilema postoji u napadu. Ili trilema. Od povrede se oporavio ljubimac navijača Milan Pavkov, mada nije izvesno da će biti spreman za ceo meč. I dalje Ričmond Boaći ima blagu prednost, ali u finišu meča u Bernu iše nego pristojan utisak ostavio je Tomane. Pre toga je dao gol u Subotici, i deluje da bi njegova snaga mogla da dođe do izražaja u sutrašnjem meču.

Nema dileme da će Vladan Milojević ponovo na teren poslati tim u formaciji 4-2-3-1. Dve dileme postoje, možda još jedna u odbrani, a mi vam pružamo mogućnost da pomognete Vladanu Milojeviću i izberete stratnih 11. Pa da vidimo...

(Foto crvenazvezdafk.com - Nikola Mitić)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara