Gvajakilova strepnja nije neopravdana

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.07.19. | 14:42

Makara igra odlično, pamti X sa gostovanja, a s pravom evocira uspomene na decembarsku 6+ partiju kojom je demolirala Gvajakil Siti kod kuće

U proteklih pet kola, Makara je pokazala najbolju moguću formu u odnosu na preostale timove ekvadorske elite. Samo X protiv Delfina kvari prosek tima na koga su od tada bez greške dolazile sve same pobede, odnosno 3+, pa i jače igračke pretpostavke kada je reč o golovima. Gvajakil nema pobedu na protekle četiri utakmice, pa je mučenje u gostima zagarantovano, naročito ako imamo u vidu Makarinu najbolju odbranu lige.

Naime, Makara je na 15 utakmica primila svega osam golova, što je ujedno i najbolji učinak lige. Ukoliko na sve to dodamo i Estradu, trećeg strelca takmičenja, plus činjenicu o nepokorivom statusu Makare na svom terenu, potpuno je jasno zbog čega se u načelu Gvajakil Sitiju loše piše u 16. kolu.

Izabrane vesti

Inače, ovaj par u februaru je poslednji put odigrao 1:2, dok u ovom momentu gostujući tim nije savladao Makaru još od septembra 2017. godine. S kladilačke strane, zato deluje kao da je sve već unapred predodređeno, a kako i ne bi, kada se Gvajakil Siti u gostima protiv istog ovog rivala poslednji put decembru prošle godine proveo kao bos po trnju, primivši ni manje ni više nego šest golova.

Ekvador 1 – 16. kolo
02.15: (1,30) Makara (4,80) Gvajakil Siti (9,50)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Printscreen


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara