Komentari na vest

Gudelj pred Engleze: Možemo da ih dobijemo! Svako ko je disciplinovan i spreman može to da uradi

S

SaudiMan

pre 3 meseca

Ja samo znam da do prvog gola posed lopte bice 80 : 20 u korist Engleza. I baš praticu Sergeja na sredini terena posed lopte i dodavanja. Jadna odbrana naša.
O

Opojta

pre 3 meseca

Autobus ispred gola da što manje komada primimo. To što ih je Island ohladio, ništa ne znači, ipak smo mi po svim ocenama najgora ekipa predvodjena najgorim trenerom na prvenstvu...Ako izvučemo do 2 razlike, kapa dole....
M

Manje vina

pre 3 meseca

Manje vina😁
S

SSL

pre 3 meseca

Ajde ne lupetaj. Skripte se da bude 3-1 i da otvorimo dostojanstveno prvenstvo. Ti ćeš pogotovo da ih dobiješ na sredini terena gde em trče em su jaki kao zemlja.

angry_chainsaw

pre 3 meseca

Biće to dobro, verujem u naše momke, pogotovo u prvoj utakmici, gde su svi otpisali Srbiju, i kladionice i navijači (iz naše zemlje, ali ne i iz dijaspore koji će biti na stadionu u nedelju uveče) i englezi, novinari, pa i naša javnost; a ja pratim fudbal malo duže vremena i znam da će nam ta prva utakmica, pošto su nam englezi uvek ležali (ima tu istorije i tradicije, kada sa nekima konstantno igraš dobro i leži ti njihov način igre, bez obzira na tim koji je na terenu), primera radi: mi bi teže dobili u I kolu EP - Švajcarsku, nego izvukli X ili pobedili Englesku... Videćete svi vi koji pljujete po našim momcima i selektoru, da će nam ta prva utakmica mnogo više značiti za prolaz dalje, nego druge dve utakmice u grupi, jer nam slovenci nikako ne leže a Danska je malo oslabljena i igra isti sistem kao i naša reprezentacija. Uostalom znaće se sve, već za par dana, odnosno u nedelju oko 23h, a ja ću ovaj komentar objaviti i na drugim vestima o našoj reprezentaciji, naravno - pre nedelje uveče, kako ne bi posle bilo - "Sada si našao da pričaš", "Sreća", "Pa ove engleze bi i Partizan tukao" i komentari slične prirode...
K

Kako je tebi dobro

pre 3 meseca

Auu

Bojank91

pre 3 meseca

a posle Engleza naslov "za nas prvenstvo tek počinje"

Marko Pavlovic

pre 3 meseca

Srećno Nemanja, srećno svima nama. Samo borba do poslednjeg trna snage i niko vam neće zameriti.....

angry_chainsaw

pre 3 meseca

👏 👏 👏 👏 👏
U

Urgh!

pre 3 meseca

E ko bi nama udovoljio. Kad kaže pobedićemo, trudićemo se, borićemo, daćemo golove, onda je neozbiljan, budala, lupa gluposti... Da je rekao bolji su, izgubićemo, rasturiće nas, nećemo dati ni gol, rekli bi pa što igraš ako tako govoriš, zašte se širi defetizam, gubitnici, luzeri, nemaju vjere... Ko bi nama popravio. Kad smo ovakvi, nikakvi kao ljudi, i ne zaslužujemo onda neke uspjehe. Pljujemo svoje, svaki dan čitam isto u komentarima, ali, zato se Švabe, Engleščine, Hrvati, Žabari dižu u nebesa. Pa ako su vam tako dragi, idite njima, pa živite tamo. Nama su uvijek drugi, bolji, pametniji, draži... Sami smo si brate za sve krivi. Kakav narod takvi i političari, društvo, kultura, sport. I jedan prijedlog, sve ove jebivjetre koji pljuju po svojima treba blokirati, tj ne puštati komentare. Ustvari, komentare treba potpuno izbaciti, ostaviti samo vijesti. Ionako nikakve koristi od silnih pametnjakovića, šanera i gomile nepismenih, a bogami i ograničenih...
H

Heavy metal

pre 3 meseca

Taman sam hteo da napišem nešto slično. Sve je tako.
K

Krme

pre 3 meseca

Super što si poluamatersku reprezentaciju izjednačio sa celim narodom. Drugo, ako neko pohvali fudbalsku reprezentaciju Engleske, ne znači da hvali državu Englesku, englesku politiku i njihov narod. Treće, gde je ova skromnost bila pre i posle Katara? Doslednost je važna osobina, između ostalih, ovi je nemaju. Tako da malo razmisli pre nego napišeš.
F

Fortunaa

pre 3 meseca

Mozda Gudelj zna nesto sto mi neznamo, a ja se iskreno nadam i verujem da nece biti vise od 3 razlike za engleze !!!
2

24.04.1902.

pre 3 meseca

Razvalice nas Englezi!
G

Goust

pre 3 meseca

E, svašta...
M

Mordd

pre 3 meseca

Pa dobro ljudi, sta treba drugo da kaze? Iskreno ae nadam da veruje u svoje reci, pa kako bude. Lose nam leze svi protivnici, nonzaista se nikada ne zna... Za mene bi pak bio uspeh prolaz sa druge pozicije i da se potuku u eliminacionoj utakmici. Provlač sa treće se ipak podrazumeva, odnosno prolaz slovenije bi bilo umereno iznenađenje, tako da bi me to vređalo, da se takav prolaz reklamira kao uspeh, isto kao sto se plasman na EP ne moze nazvati nekim uspehom, u onoj grupi se to podrazumevalo i to mnogo lakse
m

marguez93

pre 3 meseca

samo kad ti ne bi igrao da je srece ne bi ni bio na ep da je pravde ti ne bi ni trebao da budes fudbaler
F

FIFA02

pre 3 meseca

England - srbia 9:0 (5:0) uzimamo 0 bodova i dajemo jedini gol Sloveniji
G

Gosttt

pre 3 meseca

Steta sto mi nismo ni disciplinovani a ni spremni
D

Dejan Pizon

pre 3 meseca

Jojo svaka cast na komentaru sve je jasno ko dan.
j

jojo

pre 3 meseca

Od utakmice sa Portugalom nikoga ozbiljnog niste pobijedili. Jedva Bugare i C. Goru. Realno niste zasluzili ovo EP. Sticajem okolnosti i promjenom sistema takmicenja. Nemoj te se puno raspakivati.
B

Bane1989Ns

pre 3 meseca

i kuci pukli od Madjarske
K

Krme

pre 3 meseca

Pa nismo ni Bugare. Samo Litvaniju i Crnu Goru.
V

Vani

pre 3 meseca

Hahahh o kojim Bugarima ti pricas, jedva izvukli dve nerešene
E

Eseks

pre 3 meseca

Ja pamtim dobru utakmicu protiv norvezana i protiv penalda,ali pamtim i protiv bugara,austrijanaca,madjara...Volim Srbiju,volim fudbal i bojim se katastrofe protiv ljigavih pegavih engleza..
P

Pegice

pre 3 meseca

Koji crnac ima pege????
M

Miškec 90

pre 3 meseca

Nadam se da je ovo poslednji put da gledamo ovaj smešni grb na dresovima.Vratite nam najlepši grb štit sa ocilima narod to želi !
m

ma

pre 3 meseca

Nagrdicete ih kada se vi rastrcite
z

zzz2024

pre 3 meseca

Lozenje moze da pocne...
Ц

ЦЗ НС

pre 3 meseca

Боље би Вам било да причате на терену, репрезентација је мање више иста годинама и не видим ни један основ за пренадуване изјаве! Ваљда сте барем толико требали научити!!!
B

Bon.Jovi_985

pre 3 meseca

Dva hendikepa nas stefiše koja će odlučiti meč sa Englezima u njihovu korist. Prvo ovaj šminker mobilnosti Pera Mertezakera i fudbalskog znanja Nemanje Rnića se oporavio. Druga još gora vest po nas... Megvajer otpao sa spiska, katastrofa!
P

Preža

pre 3 meseca

Nemoguće da nema boljeg igrača u Srbiji od ovog Gudelja? Gde uopšte igra ovaj čovek?
G

Gost994

pre 3 meseca

A vi to niste.
S

Sta vam je

pre 3 meseca

Kad citam ovo luzerske komentare i stavove nije nimcudo sto propadamo i sto su i oni takvi. Tako su nasi preci pobedili turke nema sta
D

Džabasera

pre 3 meseca

Kakvi te Turci spopali, šta ti je? I ne brini, i tad smo se isto ovako svađali, imaš dosta svakojake istorijske građe iz tog perioda, pa pročitaj. Ako si umislio neko neuništivo jedinstvo i slogu u tom periodu, to već malo teže.
M

MOZE I MOJA BABA

pre 3 meseca

Ali sa tobom u timu NIKADA ni onda!
I

Ivan...

pre 3 meseca

Imam utisak da mi najmanje pokusavamo sut sa distance. To je stvar karaktera, i samopouzdanja, sto pokazuje da ga mi nemamo. Pogledajte kako je Valverde sutnuo u finalu LS, lopta je isla 30 metara od gola, ali je bio nagradjen za pokusaj, pa je bio korner iz kog je pao odlucujuci gol.
L

Losmika

pre 3 meseca

Ali nasi ne mogu da dobace sa 30m
P

Princip

pre 3 meseca

Manje priče….
Č

Čarobnjak iz Oza

pre 3 meseca

Protiv Severne Makedonije, makedonci spakovali sami sebi autogol za 1-1. Protiv Belgije spasili se poraza u 90+5. Island ih odučio od fudbala, moglo je da bude 0-4 na Vembliju. Španija, Italija, Hrvatska, Francuska su mnogo jače ekipe od njih
S

Stranac1

pre 3 meseca

Hahhaahhaahahhahahahhaaha koji komemtari hvala bogu da se svi Srbi jednom sloze

Vojvođanin

pre 3 meseca

Videćemo kojeg sudiju će da dodele za utakmicu još nikad da objave i od sudije mnogo zavisi.Setite se samo Feliksa Brihta.
A

Auslenda

pre 3 meseca

Mozemo ako nam ti ne igras stopera ili zadnjeg veznog. Lukic i Ilic moraju biti nasa sredina. Maksimovic i Gudelj su blaga katastrofa.
Z

Zeleonidid

pre 3 meseca

Čim krenu ovakvi komentari tipa možemo da ih dobijemo i slično, zna se šta sledi..
O

Očekivanja

pre 3 meseca

Dobijamo Sloveniju i to je to od nas na ovom EP.
D

Džukela klasična

pre 3 meseca

Englezi nemaju pojma, ako naiđu na iole ozbiljniju reprezentaciju u osmini finala idu kući, ne bi me čudilo i u grupi da imaju dve nerešeno

Vojvođanin

pre 3 meseca

Samo budite Orlovi a ne Pokisle Kokoške i biće nešto od rezultata.
B

Batadjoristi

pre 3 meseca

Ovaj nije Gudelj,nego Gundelj😀
R

Rubikova kocka

pre 3 meseca

Samo Rajko srpske fudbalere spašava!!! Rajkovića na gol

GRKI GRK

pre 3 meseca

Ne bi ja bio toliko optimista da sam na tvom mestu. Daj Bože samo da se ne obrukamo, a od Vas se nadati nekom uspehu isto je kao i ćorav da progleda. Nadam se da će te nas iznenaditi ali i ako ne bude ,nema potrebe da brinete, NAVIKLI STE NAS NA TO.
Y

Yashin

pre 3 meseca

Ovako moje neko skromno misljenje: svaka Cast piksiu Sto nas 2 puta zaredom odveo na veliki Turnir. Sad ocekujem Malo vise pametnu taktiku. Ako igramo sa srcem i takticki pametno mozemo nesto
L

Laker

pre 3 meseca

Ako ti i Lukic budete igrali ne pomaze ni Bufon na golu, ni Maldini u odbrani
O

Otrcanost

pre 3 meseca

Ne zelim da komentarisem izjavu,samo zelim reci koliko mi para usi i koliko je nesnosna postala ova floskula, mogu da budem i golman... Jednom neko rekao,i sad to ponavlja svaki igrac... Razumem zelju da se pomogne na svaki nacin timu,ali da li stvarno misle da bi pomogli na mestu golmana?

Fear The Beard

pre 3 meseca

Mi smo,kao narod,i inace skloni euforiji i (pre)velikim ocekivanjima,bez obzira da li se radi o klubovima,reprezentaciji,bez obzira na sport....Ali,sada niko,cak ni rodbina igraca,nije u euforiji,niko nista ne ocekuje,sto dovoljno govori.Bez kvaliteta,energije,nacionalnog naboja,hemije,nista nije na nasoj strani.Nemamo igru,plan B,nista,nasi igraci se ne bore za evro trofeje,ne igraju u najjacim timovima.Javnost,vec mnogo puta razocarana,ne ocekuje nista.Ja,licno,samo da dobijemo Slovence,ako moze,Danci i Englezi za 2-3 gola jaci,tu nemamo sanse.Bez bekova,ravnoteze u igri,sa pojedincima sklonim kiksevima,bez pravog vanserijskog igraca.Mi smo treca kategorija,a to rezultati pokazuju,a navijaci prepoznaju.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 3 meseca

Takvi smo kao narod. Kad nas svi otpišu, prežale, kad misle da od nas nema ništa, mi onda u ZINAT pokažemo šta možemo i premašimo sva očekivanja. A kada nas tapšu po ramenu, kada počivamo na lovorikama, nema od nas ništa.
J

JovanCZV

pre 3 meseca

Rajkovic Babic Spajic Stojic i dobijamo
V

Veljko9

pre 3 meseca

A mi nismo ni disciplinovani ni spremni, jedina nada da Rajkovic ponovi ovu tekmu sa Svedskom.
P

Pp

pre 3 meseca

Svako ko je spreman i disciplinovan, a vas vecina nije ni spremna ni disciplinovana…
F

Finterest

pre 3 meseca

Taktika za Engleze je vrlo jasna. Oni su tim koji voli da napada, napada i samo napada a ne znaju da se brane. Mi moramo po istrčavanju na teren da krenemo u totalni presing po celom terenu i da im oduzmemo loptu na pola. Gudelj kratak i precizan pas do Tadića koji dugom loptom u glavu pogađa Mitrovića. Mitrović spušta loptu na zemlju taman toliko da ova odskoči od zemlje i Vlahović iz voleja ga zabija u desno rašlje. Ko iole malo prati fudbala i Englesku reprezentaciju zna da njihov golman Pikiford kad ga primi, on kreće da psuje svoje odbrandbene igrače i tu često half Mekgiri dolazi da ga smiri. Mi moramo nakon gola da otmemo loptu iz njihovih ruku i da je metnemo na pola igrališta. E tu nam sada treba malo sreće da njihov igrač (najčešće Hari Kane koji igra centarfora) ne vidi da se Pikiford i Mekgiri svadjaju medjusobno nego da izvede loptu, dakle tu naši igrači koji su najbliži njemu moraju da ga isprovociraju da što brže napravi taj kontakt sa loptom. E onda SMS uklizava tako da ide na loptu i ona se šalje jednom brzom loptom na krilo gde već trči Kostić koji kreće ka šesnaest. Hvatamo njihovu odbranu na spavanju i preciznim pasom na negde 12-13m od gola blago iskosa tražimo Mitrovića. Mitrović iz natrčavanja zvekne loptu u levi donji ugao i kreće ludnica pošto imamo 2-0. U tom trenutku moramo da se povučemo nazad i da budemo konstantno na lopti čekajući priliku za kontranapad. Maksimalno koristiti tzv vreme za odugovlačenje tj kad se padne na zemlju da se vrtimo oko terena dok ne udju doktorske službe koje sa klupe zaborave flašicu sa vodom pa jedan doca mora da se vrati po to. Kada sudija ne gleda treba duvati u uvo igračima Engleske, posebno crncima jer će oni to shvatiti kao rasizam i moguće je da odreaguju pesnicama što će povući dalje sankcije u smislu direktne diskvalifikacije tipa crvenim kartonom. U nastavku utakmice pritisak na njih će rasti zbog toga što će na tribinama biti i NjKV Princ Čarls od Velsa i njegova žena Kamila, što će rezultovati da pre svih Hari Kane zaboravi da zaveže pertle na kopački zbog čega je moguće da će da se saplete o svoju nogu. Onog trenutka kada istekne 90ti minut naša rezervna klupa sa rezervnim igračima i stručnim štabom treba da izadje na crtu terena i da signalizira kraj utakmice time vršeći pritisak na arbitra koji će pod tenzijom morati da dude u pištaljku i onda uleteti u teren i onemogućiti da se utakmica nastavi. Po okončanju utakmice povratak u hotel i lagana večera i onda da se spremi taktika za narednu utakmicu.
S

Statler

pre 3 meseca

Da li si realan? Mi da igramo presing i držimo loptu protiv Engleza...dobar vic. Čoveče, mi nismo imali posed ni protiv Švedske...
K

Krme

pre 3 meseca

Najjače od svega mi je što su te pojedini izgleda shvatili ozbiljno. Jedan od razloga zašto nećemo pobediti Engleze jeste i to, između ostalog, neprepoznavanje sarkazma, ironije, šale...
Z

Zvezdas vr

pre 3 meseca

Ne vidoh koji je tacan rezultat jer vidim sanjao si nesto.deder nam kazi da pokupimo neku kintu
C

CF

pre 3 meseca

I šta je dalje bilo kad si se probudio ?
L

Lolol

pre 3 meseca

Xaxaxax xaxaxa Odraće ih Englezi sa 3-4 komada minimum
M

Moze li ovaj kvali izvestac

pre 3 meseca

iz Nemacke proveriti da li je piklsa igracima podelila vinjak jer su i oni poceli lupetati kao on?

VecaBg1971

pre 3 meseca

7+ u najavi...ošuriće nas ko prase za Božić
P

Princip G.

pre 3 meseca

🤣🤣🤣
2

22334455

pre 3 meseca

Pocelo je pocelo. Mi vec prvaci Evrope. Cuj ovog, mozemo da dobijemo Engleze!!!??? Mozemo ako izvedu pionire na teren
d

dusanbgd

pre 3 meseca

Ceca debelo plaća da ovaj igra za reprezentaciju. ja ne vidim drugi razlog.
N

Najbolji portal

pre 3 meseca

na Balkanu dozvoli joksicu da izvestava iz Nemacke. Zemljo, otvori se.
b

bingoo

pre 3 meseca

Joksic dobio nagradno putovanje za svoje neobjektivno obavestavanje.
B

Bljed

pre 3 meseca

ozbiljan bolesnik!
M

Mislis za amaterizam

pre 3 meseca

i bezobrazluk?
C

Comi81

pre 3 meseca

Tačno ,samo mi nismo ni jedno ni drugo...Najbolje da manje pričate van terena a da na terenu pokažete koliko vredite!
t

toza glavati

pre 3 meseca

sve bi da je*u a niko detetu patike da kupi
F

Furioso

pre 3 meseca

Ova izjava se nikako neće svideti selektoru Draganu.Naime on nikako ne voli kad postoji i naznaka nade da bi razmišljali u pravcu nečega pozitivnog,bilo od samih igrača, bilo od javnosti, jer to sve podvodi pod euforiju i slično.Po njemu fudbal bi trebalo da se gleda sa emocijama koje npr prate gledanje vodoinstalatera,nema tu loženja,posao ko posao.
K

Kao da je selektor bolji.

pre 3 meseca

Majke mi on ne moze da trenira ni Dubočicu a ne Repku ,no polako da vidimo sve šta i kako.
A

Apokalipto

pre 3 meseca

Pa i treba bez euforija,jer realno nemamo nikakve šanse za prolaz,jedino na bunker
i

i jk im podvalimo

pre 3 meseca

mogli bi kad bi ceca usla u svlacionicu albionsa
S

Saguenay

pre 3 meseca

Lep intervju trezven. Možda je to put. Skromno i radno.
B

Blaa

pre 3 meseca

Gudelj ozbiljan igrac
N

No pasaran Gordi

pre 3 meseca

Samo Engleze nekako da sprcamo posle možemo i dati Danskoj i Sloveniji da nas izgaze.
P

Ponedeljak 7

pre 3 meseca

Kakva je to logika??? Utakmica sa Engleskom je manje bitna jer tu objektivno nema šta da tražimo.Druge dve su naša šansa
g

gargamel89

pre 3 meseca

Dace nam Englezi 4-5 komada
j

jojo

pre 3 meseca

Nemanja ne manitaj. uozbilji se.
M

Manolas

pre 3 meseca

Proradice tzv srpski inat protiv gordog albiona buhahahahahaha. Uzecete bod protiv slovenije istetovirani orangutani buhahhaahhwwh.
G

GostLazar

pre 3 meseca

Koliko ovaj lik lici na onog Gudelja sto igra za nas, celavi sa repicem i bradicom. Istetoviran. Bas lice jbt
S

Sve je jasno

pre 3 meseca

U Gundelja ušao Arkanov duh
N

Nemojte

pre 3 meseca

davati ljudima lažnu nadu. Na osnovu čega se počelo visoko leteti. Bugare nismo mogli pobediti a možeš misliti Engleze ćemo iznenaditi.
D

D.G.82

pre 3 meseca

Možemo Engleze iznenaditi u košarci, vaterpolu, odbojci... ali u fudbalu teško. Biću zadovaljan nerešenim rezultatom, mada i poraz, s jednim golom razlike, bi isto bio veliki uspeh za našu reprezentaciju, ali posle onakvog poraza od Rusije nisam baš nešto optimističan.
G

Gost11111111

pre 3 meseca

Šali se on😂
D

Daj faul

pre 3 meseca

Dobro je Raznatovicu, ne lozi se…
V

Venom

pre 3 meseca

Mi mozda nismo disciplinovani ali zato nismo ni spremni
V

Vladan77777

pre 3 meseca

Hahahaha cuj svako ko je spreman, liku u 21 vijeku i profesionalni sportista priča o spremnosti i disciplini!Pa covjece to ti je jedini posao..... ZEMLJO OTVORI SE!
G

Gost111111

pre 3 meseca

Šali se on 😂
B

Ben Aflek

pre 3 meseca

Ben Aflek frizura...😀
D

Delija NBGD

pre 3 meseca

PA AJDE ONDA. Toliko trubite o disciplini a uglavnom malo mleka dajete.
l

lele3

pre 3 meseca

Solidan na zadnjem veznom i uzas na poziciji stopera. Ocekujem da Pikseto promesa karte i da napravi iznenadjenja u vidu vestog Srkija Mijailovica i na stopera brata Gudelja Raznatovica.
N

Novak majstor

pre 3 meseca

Druze pa vi ste kao reprezentacija kolektivno blizi penziji nego pobedi nad Engleskom . Idite pecajte , rostiljajte , menjajte zene samo molim vas ne blamirajte se da cete vi nekog dobiti
p

prva utakmica

pre 3 meseca

Posle razgovora sa Ibrom, dobili smo na disciplini. Sad imamo izglede protiv engleza.
M

Mile led

pre 3 meseca

Hahaha samo si ti falio
2

2305

pre 3 meseca

decko nema dva pasa unapred za celu karijeru
Г

Г

pre 3 meseca

0:3
t

terza povlo

pre 3 meseca

ti igracc ....ti si nula
P

Poslao

pre 3 meseca

""Koliko god ga ljudi pljuvali mi nemamo boljeg zadnjeg veznog sto je pokazao protiv Svedske kad smo zivnuli kad je on usao i oteo nekoliko lopti i zapoceo akcija,ubrzala se igra jednostavno""
M

Morže

pre 3 meseca

Moze ako ne bi dao pas prema golmanu nego znao da se okreneš sa loptom i dodaš precizan pas napred.
J

Jana iz Saraorca

pre 3 meseca

Hocu i ja da budem Anastasija
Š

Što?

pre 3 meseca

Zašto želiš da te Gundelj trpa?!
B

Becks

pre 3 meseca

Očigledno je da mu je presadjivanjem kose i "udajom" poraslo samopouzdanje. Samo sto za pobedu nad englezima nisu bitni kosa ili izgled, vec nesto sasvim drugo.
B

Babaroga99

pre 3 meseca

Prvo skoči pa reci HOP !!!
R

Realno...

pre 3 meseca

Hahahahahhahahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahaha...Pazi, vi ste manekeni...Ali i pored toga ste najbolji, u FSS-u...Jer su funkcioneri LOPINE STRAŠNE! Trener lik koga boli uvo za sve, i vrti sve u krug...
l

lol12

pre 3 meseca

Koliko god ga ljudi pljuvali mi nemamo boljeg zadnjeg veznog sto je pokazao protiv Svedske kad smo zivnuli kad je on usao i oteo nekoliko lopti i zapoceo akcija,ubrzala se igra jednostavno.Na stoperu ne daj Boze nikom ali to vec nije njegova krivica nego krivica onih koji ga stavljaju na poziciju koja nije njegova.
b

b200

pre 3 meseca

Zar ovog nije Ceca povredila
W

WK

pre 3 meseca

Mi nismo ni disciplinovani a jos manje smo spremni