©Reuters
©Reuters

Glavobolja za Alegrija: Vlahović zbog povrede pod posebnim režimom

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.02.24. | 19:34

Srbin ponovo ima problem sa aduktorom, postoje šanse da propusti utakmicu protiv Udinezea

Minimalni poraz od Intera predstavljao je bolan udarac za Juventus koji je počeo da kaska u trci za tron Serije A, međutim nepovoljan rezultat u gostima Nerazurima nije jedini problem za Masima Alegrija.

Kako navode mediji iz Italije, na poraz u derbiju, nadovezala se vest da Dušan Vlahović ponovo ima problema sa aduktorom i da usled obnovljenog peha trenira po posebnom režimu.

Izabrane vesti

Srpski napadač je danas radio odvojeno od saigrača i prema informacijama Gazete bliži je da propusti duel protiv Udinezea nego da stigne da se u potpunosti oporavi.

Susret sa ekipom iz Udina naredni je u kalendaru torinskog tima i zakazan je za 12. februar, te će lekarski tim Juventusa pratiti Vlahovićevo stanje i napredak oporavka posle čega će definitivno biti poznato da li će Alegri za sledeće kolo imati na raspolaganju Srbina.

Uteha za stratega Juventusa je da Federiko Kjeza nije izašao iz susreta sa Interom uz veće posledice i da je u punom trenažnom procesu, kao i da se u konkurenciju vraća Arkadijuš Milik koji je bio suspendovan sa utakmicu prethodnog kola zbog kartona.


tagovi

JuventusDušan Vlahović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara