Bez Stuanija Đirona nije isti tim (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.11.20. | 22:49

Katalonci protiv Las Palmasa propustili veliku priliku – 1:1

Pokušava Đirona na sve načine da se vrati na prošlogodišnji nivo i „zapreti“ ulaskom u Primeru. Međutim, Katalonci nikako da ustale formu, što se najbolje oslikalo i večeras tokom duela sa Las Palmasom (1:1).

Istina, za poslednji kiks ekipa Đirone ima i razumno opravdanje. Bez prvog napadača Kristijana Stuanija, ekipa iz Katalonije nije ni senka tima koji može dda stremi najvišim ciljevima. Las Palmas je večeras bio bolji tim, imao više šansi i smislenijih napada, pa kranjim rezultatom može da bude nezadovoljniji gost.Ipak, Đirona je ispustila dva boda koji bi je vinuli u zonu plej-ofa.  

Izabrane vesti

Mnogo toga nije štimalo u igri domaćina. Oslikala je, vrlo lepo, tu situacija iz finiša prvog poluvremena. Lako su na suparničkoj polovini igrači Đirone izgubili loptu. Dozvolili su lako tranziciju rivalima. Na kraju je idealno centrirao Bajon, a Serhio Ruiz Alonso samo podmetnuo nogu za vođstvo Las Palmasa.

Đirona je pojačala ritam u nastavku. Igrala mnogo konkretnije, uputila šest udaraca ka golu rivala. Nedostajao je onaj pravi. Osim u 67. minutu kada je Saiz centrirao, a najbolje se u protivničkom šesnestercu snašao Espinoza.

SEGUNDA - 11. kolo

Ponedeljak

Đirona - Las Palmas 1:1 (0:1)



tagovi

Đirona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara