Komentari na vest

A sad, da zablista u reprezentaciji: Za Joveljića je evropski fudbal, u Los Anđelesu ne skida odoru heroja (VIDEO)

T

Tln

pre oko 2 sata

Idemo Jovelja...steta sto ne igra u evropi.

Kalčopolista®

pre oko 3 sata

Moze li neki tekst o partijama zvezdinih galaktikosa iz ovog zlatnog doba u ligama petice? U zadnjih 7 godina brutalne domimacije I 7 vezanih titula, svaka sa 20 do 30 bodova razlike u odnosu na drugog, 4 vezane duple krune, pa ti galaktikosi mora da igraju u najjacim ekipama Liga petice! Dajte neki test o njima! Ako ovi Partizanovi igraci, koji su u tom periodu bili 2 ili 3 na tabeli sa debelim zaostatkom za zvezdom igraju u ligama petice, igraju ne greju klupu: Vlahovic Juventuss, Pavlovic Milan, Milenkovic Notingem, Lukic Fulam, Asano Majorka, Sadik Sosijedad, dakle ako oni koji su ovde u ovom blatu bili na tabeli daleko iza zvezde igraju u ovakvim timovima, mogu da zamislim gde igraju zvezdini galaktikosi? Manite nas mejdzor soker lige, pisite o zvezdinim igracine koji igraju u ligama petice! Ne cemo tekst o Rajkovicu I Jovicu, oni su jos iz Toletovog perioda, hocemo tekst o galaktikosima koji su ubedljivo nanizali ovih sedam titula za redom kako razbijju u najjacim ligama! U napred hvala! KALCONI
P

Preki13

pre oko 2 sata

Vlahovic i Lukic su se naigrali u Partizanu. Ostavili su neizbrisiv trag.
G

Gost "

pre oko 1 sat

Ono kad ti čitav život stane u komentarisenje Zvezde na raznim portalim, nije ti lako..
G

Gladiola

pre oko 3 sata

Jovelja nije da bude prvi špic u reprezentaciji, ali garantujem da može mnogo da donese sa klupe, recimo mnogo više u ovom momentu od Jovića koji ne zna da gde bije, čak i Ratkova, a pozivanje Jovanovića, neću ni da komentarišem.

❤❤❤

pre oko 2 sata

Zasto da ne bude prvi napadac ako se nalazi u najboljoj formi? Prvi tim čine igrači koji najviše mogu da doprinesu u tom mometu, u zavisnosti od stila igre koja se očekuje na utakmici i pripremljene taktike kao i od forme samog igrača. Dva nasa napadaca koja su trenutno u najboljoj formi su Joveljic i Mitrovic i stvar je jasna. Ostali napadaci nisu prva opcija ni u svojim timovima a zasto bi onda bili u reprezentaciji ako imamo alternativu.
G

Gosttt

pre oko 2 sata

Ne zna se ko je od vas dvojice veci strucnjak. To po sistemu, momak Nikol Serziger nije nesto u formi, moze Zika iz Dudulajca sa uskoci da ga zameni. Ne moze rodjaci, nije taj nivo. Isto je i u fudbalu, a tek je isto sa Jovicem i ostalima. Nisu njegov nivo. On je bolji fudbaler kad se probudi u 3 ujutru i odmah ga posalju na teren, nego sto ce svi ovi ostali da budu ikada za svog zivota.
Х

Х Х

pre oko 3 sata

Овом малом треба Синеров физиотерапеут :D Верујем да би након тога играо у Лигама Петице.
a

aleksa101

pre oko 4 sata

Čovek se zalaže kao Pavlović na terenu..
G

Gostgost

pre oko 3 sata

Steta sto Joveljic ne moze a Pavlovic ne zna. Ali voljni momenat imaju obojica.

Kalčopolista®

pre oko 4 sata

Idemooo, kako vise nemate materijala da vredjate Vlahovica, dizanje u nebesa Jovelje i Joloa Mijatovica kako zare i pale po ovim banana ligama!
D

DejanSavicbg

pre oko 4 sata

Nisam fasciniran njegovom igrom.
G

GOVOR BROJKI

pre oko 4 sata

Joveljić po "transfermarktu" nije među 25 najvrednijih srpskih igrača, a ekipa kojoj je dao gol je tamo deseta na tabeli i vredi otprilike kao Piza iz Serije B.
f

fontana98

pre oko 4 sata

Meni je fascinantna Srpska potreba za pljuvanjem tudjih uspeha. Na prvi pogled iritantno, a na drugi i svaki sledeci je samo tuzno
Ć

Ćopa

pre oko 4 sata

Kakve veze imaju brojke dečko je zaslužio poziv svojim igrama.Kakva god da je ta američka liga on daje golove.Eto bitno je Jovića zvati a ne može da pogodi gol ni da je veličine Zrenjanina.
@

@copa

pre oko 3 sata

Jovic je doktor za sve nase napadace. I da, treba da bude u prvoh 11, jer je toliko bolji. Secamo se mi i promasaja Vlahovica i tek Mitrovica...
M

Mitrandir

pre oko 4 sata

Da je bar prosečno fizički jak igrao bi lige petice. Mašina je za golove kad mu su doda lopta u 16 ali da nekog zagradi ili pretrči u Evropi je nemoguće.