Nebojša Čović
Nebojša Čović

Čović ne odustaje od Pešića: Nisam nezadovoljan kako sve ide

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.10.24. | 13:03

Predsednik KSS Nebojša Čović nastavlja sa pregovorima sa Svetislavom Pešićem

Onog momenta kada je Svetislav Pešić obelodanio da napušta klupu Srbije, pokrenuta je akcija da se zadrži trofejni stručnjak. Redom su reprezentativci Srbije izjavljivali da žele da popularni Kari ostane, lavinu je pokrenuo Aleksa Avramović u intervjuu za Mozzart Sport, potom su redom pričali Bogdan Bogdanović i Nikola Jokić. Ipak, za sada se čini da Pešić je odustaje od odlaska iako se u sve ozbiljno uključio Nebojša Čović, novi predsednik KSS.

Kako je istakao, već nekoliko razgovora je obavio sa Pešiće, ali sada već bivšem prvom čoveku Crvene zvezde smetaju medijski natpisi.

Izabrane vesti

"Nisam nezadovoljan kako to ide. Neću da žurim", rekao je Čović o pregovorima sa Pešićem koji je sa klupe Srbije predvodio tim do srebra u Manili i bronze u parizu.

Nastavlja detaljnije da Čović priča o bivšem selekturu, barem kako stvari sada stoje.

"Vidim da se prave senzacije po medijima. Pešić su otvorena vrata. Razgovarali smo više puta. Od čega zavisi? Tu je tri sezone, prošao je razne situacije. Pešić ima 75 godina i poštujem ono što je izjavio. Ali milsim da je put otvoren, vrata su mu otvorena".

Za kraj naglašava:

"Mi nemamo nijednu zlatnu medalju od kako smo Srbija. Imamo srebrne i brozane medalje. Iduće godine je Evropsko prvenstvo, to bi mogao da bude novi izazaov. Ali pustimo da to sve ide. Ne pravimo senzacije. Videće se ko je dobronameran i zlonameran, iako je to svakako vidljivo".



tagovi

Nebojša ČovićSvetislav Pešić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara