(Star sport)
(Star sport)

Veliki peh za TSC: Đakovcu napukla jagodična kost

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.10.24. | 12:42

Centralni vezni otkazao i mečeve za reprezentaciju BiH

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Bačke Topole)

Baš nije bilo sreće za TSC na gostovanju najudaljenijij tački i evropskom fudbalu. Em je poražen od Astane (0:1), em je bio malerozan da triput uzdrma prečku, a na sve to ostao je i bez jednog od ključnih igrača, pošto je Ifet Đakovac teško podneo premijeru u Lige konferencije.

Izabrane vesti

Đakovac je pretrpeo povredu jagodične kosti zbog koje je morao da završi sredinom drugog poluvremena susreta u Almatiju, kad ga je zamenio Prestiž. Po povratku srpske ekspedicije u Beograd, Ifet je ostao u glavnom gradu države, kako bi potražio dodatnu lekarsku pomoć, jer je reč o izuzetno neprijatnoj povredi. Takvoj da zahteva operaciju, pa dve do tri sedmice pauze (nije prelom, već naprsnuće), posle čega će Ifet biti prinuđen da nosi masku preko lica, kako bi igrao utakmice.

Trener Jovan Damjanović svakako ne bi mogao da računa na Ifeta Đakovca za završni meč 11. kola Mozzart Bet Superlige Srbije, protiv ubskog Jedinstva (21 čas, TV Arena sport 4), jer je motor ekipe zaradio suspendujući žuti karton u minuloj etapi, tokom gostovanja Čukaričkom, na Banovom brdu.

Sve ovo znači da će 26-godišnji vezista morati da otkaže javljaje selektoru Sergeju Barbarezu za mečeve Bosne i Hercegovine u okviru Lige nacija, sa Nemačkom i Mađarskom, u Zenici.


tagovi

TSC Bačka TopolaIfet Đakovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara