"Zoran Erceg kreće u potragu za novim klubom"
"Zoran Erceg kreće u potragu za novim klubom"

TURSKI MEDIJI: Micov i Erceg odlaze iz Galatasaraja!

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.03.15. | 08:29

Srpski internacionalci kreću u potragu za novim klubovima ako ne budu isplaćeni do četvrtka...

Zoran Erceg kreće u potragu za novim klubom

Rasipanje u Galatasaraju se nastavlja! Imali su Lavovi iz Istanbula ogromne planove pred početak ove sezone, titulu u Turskoj i Fajnal-for Evrolige, ali su finansije uništile svaku mogućnost realizacije istih! Posle Furkana Aldemira, Nejtana Džavaija, Pjetra Aradorija, Jana Vujukasa, Nolana Smita, Aleksa Marića, nedavno i Karlosa Aroja, putem bivših saigrača kreću i srpski reprezentativci – Zoran Erceg i Vladimir Micov!

Izabrane vesti

Ovu informaciju prenose svi turski mediji, a najviše Eurosport, koji kaže da je dogovor o raskidu saradnje praktično već postignut! Doduše, Galatasaraj ima rok da kompletna dugovanja isplati do četvrtka, ali sudeći prema sadašnjoj situaciji, to će biti teško izvodljivo.

Ono što je za sada poznato jeste da pojedinim igračima plate kasne po tri meseca, nekima i duže, a među onima koji se nalaze u prvoj grupi su srpski reprezentativci. Predstavnik Zorana Ercega, Nik Lotsos, u utorak popodne išao je na pregovore sa čelnicima Galate, ali očigledno je da do dogovora nije došlo. 

Ipak, sačekajmo zvanično saopštenje...

(FOTO: MN Press)


tagovi

Zoran ErcegVladimir MicovKK GalatasarajEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara