Siniša Dobrašinović (©Starsport)
Siniša Dobrašinović (©Starsport)

Dobrašinović ponudio ostavku: Postoje za mene nerešivi problemi

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.04.24. | 22:44

Trener Železničara najavio odlazak nakon ispuštene pobede protiv niškog Radničkog

Situacija nije bezizlazna, to su i dalje samo četiri boda do zone baraža, pet kola pre kraja plej-auta, ali čini se da je Železničar iz Pančeva večerašnjim remijem protiv Radničkog iz Niša (1:1) svoje šanse za opstanak u Mozzart Bet Superligi sveo na minimum.

Imali su Pančevci pobedu u džepu sve do drugog minuta sudijske nadoknade, ali prilično neubedljivom igrom očito nisu zaslužili nakolonost Fortune. Otud, odmah posle utakmice, trener Siniša Dobrašinović u izjavi za TV Arena sport, najavio je odlazak sa klupe Železničara:

Izabrane vesti

"Čini mi se da smo zaslužili sva tri boda, ali fudbal ti ne dozvoljava da se opustiš dok sudija ne svira kraj. Ne znam šta da kažem, jako je teško, znam da su momci dali sto posto sebe, i ja kao trener i uprava, ali čini mi se da postoje problemi koji su možda za mene nerešivi. Ja ću večeras ponuditi ostavku Fudbalskom klubu Železničar iz moralnih razloga. Čini mi se da je jako teško pokrenuti momke i jako je teško izaći iz ove situacije u kojoj smo. Čestitke Radničkom na osvojenom bodu, oni su samo pokazali ono što sam znao i pre utakmice, da su odlična ekipa", istakao je Dobrašinović.

Strateg koji je u jesenjem delu sezone predvodio Novi Pazar, u Pančevo je stigao tokom poslednje reprezentativne pauze, Želju predvodio na šest utakmica, uz samo jednu pobedu, i to nad “fenjerašem” Radnikom, tri remija i dva poraza.

Na drugoj strani, Dejan Joksimović produžio je svoju pozitivnu seriju na klupi Nišlija na, sada već, šest uzastopnih utakmica bez poraza

"S obzitom na sve okolnosti, ne samo na ovoj utakmici, nego i pre nje – a tu mislim na činjenicu da smo nastupili bez pola tima, što zbog kartona, što zbog povreda - ali i dešavanja na terenu, mogu da budem potpuno zadovoljan. Čestitam mojim igračima na karakteru, tako se bori za svoj klub, tako se bori za opstanak! Nadam se da ćemo stići do cilja, iako ima još velikih pet kola do kraja", -oprezan je Joksimović.



tagovi

Siniša DobrašinovićMozzart Bet SuperligaFK Železničar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara