Komentari na vest

Dobrašinović ponudio ostavku: Postoje za mene nerešivi problemi

D

Djordjevic sledeći

pre 11 dana

Zna se šta se dešavalo, Zvezdini ljudi rekli oterajte Beranca dolazi moj čovek i tako i bilo. Djordjevic novi trener i ostaju u ligi.
M

Malo sutra

pre 11 dana

Lupetas kao niko. Pravis se pametan. Citas komentare. Nisi obavesten.
Z

Zelenilo

pre 11 dana

Zelen si kao maslina .
T

Tako se to radi

pre 11 dana

Pametno bolje dati ostavku i ostaviti klub u ligi nego da Terzić gurne klub u drugu. Zna se i ko dolazi Djordjevic jer njemu će bodovi dati svi koji trebaju. Naklon veliki treneru.
1

123322223

pre 11 dana

Predaja nije opcija. Sa Zvezdom nikada pakt!
?

??

pre 12 dana

Kod nas cim je neki rezultat koji ne odgovara ili treneri nude ostavku ili im klub da otkaz. Nek bude tu do kraja ako ispadnu ispadnu, ako ostanu super za njih. Pa nece ga zameniti gvardiolom sigurno.
D

Darko1101993

pre 12 dana

Da i malo mozga imaju ovi iz uprave doveli bi ovog coveka vec sad za trenera, al posto su oni poslusnici zna se ciji oni ce ostaviti burek Duljaja da nas ugasi
v

vule27

pre 12 dana

Dobar trener, dobar covek, velika podrska za naseg sefa.....
m

marko37

pre 12 dana

Veliki respekt za Dobrasinovica, kamo srece da je u Srbiji vise ovakvi trenere
p

puki.

pre 12 dana

druze ti da si bio na utakmici ne bi ovako pisao posed lopte je bio 69-31 zeleznicar je svo vreme kontrolisao igru, pogledaj statistiku kolilo je zeleznicar imao suteva, pasova pa onda nesto pametno napisi, zeleznicar nikad lepsi fudbal nije igrao.
P

Posed se ne racuna

pre 11 dana

Vodi 1:0 u utakmici sezone i igra 90min sa 2 spica. U 92.min mu je 6 igraca na protivnickoj polovini. Primas gol i ispadas iz lige. Od lepote nema bodova , samim tim ni plate.
d

dzoniczv

pre 12 dana

Nepopularno mišljenje: Dobrašinović je jedan od naših najboljih trenera. Problem je što radi u ovoj bednoj ligi i što ne može da radi posao onako kako zna jer mu se non stop mešaju i ometaju ga, želim da ode preko i napravi karijeru, za početak nakon ove naše lige neće ići u neku bolju, ali ima solidnih manjih liga gde bi mogao da se probije, Rumunija, Mađarska (jača je od naše, može i iz druge lige) ima dobru prođu na Kipru rođen je tamo bio je reprezentativac, pomoćni trener nekog kluba, čak je bio i pomoćni trener reprezentacije. Ko želi sreću i napredak u životu i karijeri neka ode odavde
K

Killy

pre 12 dana

Prijatelju, ako su ti momci u "Utakmici sezone" protiv desetkovanog rivala koje su vase sudije osakatile za ovaj mec ( Bamidele, Ado, Stajic...) na poluvremenu sutnuli 0 puta na gol, i jos kazes da su pruzili i dali 100% onda ti se odgovor namece sam po sebi. Na tvom mestu sramota bi me bilo i da nudim ostavku, sam bih otisao. A ako kukas na Boga, srecu i pravdu - bolje odgledaj poslednje 2 utakmice izmedju ova dva ista rivala u ovoj sezoni. Sve golovi u nadoknadi, debeloj nadoknadi, ne ovoj od 2 minuta...
I

IT podaci

pre 11 dana

Evo da ti IT da podatak bednice lazljivi.U 38 minutu Zeleznicar imao 62% posed a 10 suteva na gol a Radnicki 3 suta. A to sto glavni sponzor lige kroji i snimke i sve to vec za drzavu, nije za nas. A drugo jos zanimljivije od svega ADMIRAL sponzor i Novog Pazara i Zeleznicara coveka koji je bio trener, zanimljiva statistika bas nesto.
D

Darko 012

pre 12 dana

Pancevo kroji liguuu...I unosi nemir....Da nije njih sve bi bilo poznatooo.Santrac manipulator,sve radi za Pancevooooo
S

Srcko

pre 12 dana

Kakva ostavka samo nastavite ovako da igrate.puna podrska od navijaca.
d

dr finansija

pre 12 dana

jel odlazi iz srpskog fudbala zauvek ili kako,,sta ...zna li se
p

pancevac-

pre 12 dana

Zeleznicar nikad bolje nije igrao, uprava ne bi smela dozvoliti da trener ode, jer igraju dobar fudbal.
P

Posed 70-30

pre 12 dana

Zbog čega ostavka tvoj Železničar je super igrao. Nema razloga za to
C

Cestitam na iskrenosti

pre 12 dana

Svaka čast majstore. Gospodski si se povukao jer si čuo price. Zvezdan je tvoj neprijatelj broj jedan. Ali neće ni on dugo srećan biti. Od pre neki dan pola njegove snage je otišlo. Železničar sada ostaje u ligi i treba zaslužili su a ti si svoje ime žrtvovao za klub.
O

Oterao ga je posed

pre 11 dana

Sam sebe je smenio. Zatvoris utakmicu, takticki odigras, ne srljas u 90.min. a ovako, put pod noge.
B

Bravo Šefe

pre 12 dana

Znas da si otišao da bi Železničar ostao u Ligi, znas bar ko ti je neprijatelj obeležen si bio od porodice Terzić od početka sezone.
S

Svaka čast

pre 12 dana

I treba da se povučeš tebe je Madjija oterao iz Np i sve je radio da ti zagorca u Zeleznicaru, čovek mrzi Berance i kraj. Od kad su ga vratili sa aerodroma rekao je da niko od Beranaca neće uspeti dok on ne aminuje. Sa ostavkom si pomogao Zeleznicaru jer će sad ostati u ligi
R

Reder8

pre 12 dana

Kako ti nije dosadno da pises iste komentare samo pod drugim imenom?
K

Kako te

pre 12 dana

Ne mrzi?
P

Patetico

pre 12 dana

Pazi kad tip ostavlja sve iste komentare pod drugim Imenom.Koliko ti je Terzić naneo bola u tvom jadnom životu!
p

prc

pre 12 dana

To ti je druze cimer od onog pantica iz laze lazarevica